bu arada 17.gününde olan yok mu.efulim de girmiyor artık foruma liste de yok
inşallah canımsen nasılsın nasıl gidiyor minik kuzu nasıl
iyiyim canım sağolinşallah olmaz anne olmak çok güzel bir duygu.. ALlahım sizlere de nasip etsin diye hep dua ediyorum inanın.. hele annem daha şimdiden battaniye hırka patik örmüş gittiğimde onları gösterdi işin ciddiye bindiğini anladım iyice :) anne oluyormuşum ben :)
evet benim karnım şimdiden büyüdü :18: ve 2 kilo almışım
ayyy annemmm yaaa ne güzelll cnmm benimm saglıcakla al cnm kucagınaaa...
Kkendini yorma,bolbol dinlen c vitamini portakalll yeeee tatlisimmm,dualarını esirgemeee
tamam canım..
Hamilemisinn sen allah kucağına almayi nasip etsin ins. Canim hayırlı olsun mrvdrml...
Efulim hamilemi bananekbananek. .?
amn inşallah canımdarısı sizlerin de başına
o zamanlara daha baya var
amn inşallah canımdarısı sizlerin de başına
hehehhehehehe aguu uguuu wuguu oluymu annişşş
yok canım hamile değildi.grip olmuştu.inş iyileşmiştir
Amin. Cnm ins. ..:) hamilelik nasil gidiyor peki güzelmi:) seyy mrvdrml bide hamilelik belirtilerini anlatirmisin cnm bana:/
güzel gidiyor sayılır canım bulantılarım başladı gerçi yemek falan pşirmekte güçlük çekiyorum.. belirtilerim de adet gününden 1 hafta önce kasık ve bel ağrısıyla başlamıştı.. 3 gün kala hele feci sızı vardı kasıklarımda.. en belirgin belirtiler bunlardı canım
canım sipariş ver netten ben gitigidiyordan almıştım laboguick gibi bi şeydi adı.adetin 10 ya da 11.gününden itibaren sabah idrarıyla değil idrarını bekleterek yapıyorsun her gün daha koyulaşıyor.kıpkırmızı çizgiyi gördüğünde yumurtlayacan demektir.sonraki gün çizgi açılıyor yumurtlamışsın demektir.koyu gördüğünde ve sonrasında ilişkiye dikkat etmelisin
ayy vallahi sağlıkla gelsin de kuzucum o ne dese olur
Gunaydin canim. Benim belim digerinde de agrimamisti. Bir arkadasimin da hep beli agridi. Bence normal.
2000deyken ustten gorunuyor mu kese? Nerden derse ordan baktiricam cunku keseyi gormek cok onemli. Dis gebelik varsa olume kadar gidebilir yani. Bir de bu doktoru cok ovduler, ilk gorusmemde de guvenimi kazandi. Ince ince her seyi detayiyla anlatti. Yani ne derse onu yapicam canim. Hazirlikli giderim
Aha benimde öle oluyor cnm kasık ve bel ağrısı önce bel ağrısı başladı ve bir kac gun sonrada akıntı su şeffaf gibi ikisaat arayla kahverengi geldi sonra kasiklarim feci agrimaya başladı bel agrisiyla beraber Ama kasik igne gibi batip ağrıyor nefes alinca hareket edince kalkinca oturunca mrvdrml cnm göğüs ağrısı oldumu peki senin hassaslastimi cok soru sordum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?