Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayyy annemmm yaaa ne güzelll cnmm benimm saglıcakla al cnm kucagınaaa...
Kkendini yorma,bolbol dinlen c vitamini portakalll yeeee tatlisimmm,dualarını esirgemeee

Amin. Cnm ins. ..:) hamilelik nasil gidiyor peki güzelmi:) seyy mrvdrml bide hamilelik belirtilerini anlatirmisin cnm bana:/

güzel gidiyor sayılır canım bulantılarım başladı gerçi yemek falan pşirmekte güçlük çekiyorum.. belirtilerim de adet gününden 1 hafta önce kasık ve bel ağrısıyla başlamıştı.. 3 gün kala hele feci sızı vardı kasıklarımda.. en belirgin belirtiler bunlardı canım

Aha benimde öle oluyor cnm kasık ve bel ağrısı önce bel ağrısı başladı ve bir kac gun sonrada akıntı su şeffaf gibi ikisaat arayla kahverengi geldi sonra kasiklarim feci agrimaya başladı bel agrisiyla beraber Ama kasik igne gibi batip ağrıyor nefes alinca hareket edince kalkinca oturunca mrvdrml cnm göğüs ağrısı oldumu peki senin hassaslastimi cok soru sordum ama:)

Cok teşekkür ederim canım. Peki ise yaradımı? Hamile kalabildinmi?

canım 1500 lerde 4+5 te karından göründü
seninkide o zamana kadar o seviyeye gelir sanıyorum

benim geçen sefer bel ağrım yoktu kasıklarım çok ağrıyordu canım o zaman bebek bayagı aşağıya yerleşmişti

bu sefer doktor baktıgında kese bu kez daha yukarıda dedi rahmin yolu iyice açılmış belli ki

o yüzden öyle bir yorum yaptım

Son düzenleme:

yok göğüslerimde acıma ağrıma olmadı, şimdilerde hafif hafif çok bastırırsam acıyor.. yalnız adet günü gelmeden birkaç gün önce şişti 1-2 gün öyle kaldı sonra indi. kaç gün var senin bata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…