ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

dün değil ama bugün transfer oldum gün sayıorum :)
Merhabalar, dün transfer olup gün sayan arkadaşım var mı?
ben varım

mr arkadaşlar nerde yaptırdınız acaba ben de yapıcam ama çok kararsızım ..
Ben kadıköy Acıbadem Hastanesinde yaptiriyorum
jasme, post: 39613617, member: 658093"]mr arkadaşlar nerde yaptırdınız acaba ben de yapıcam ama çok kararsızım ..[/QUOTE]
Ben kadiko

Ben kadıköy Acıbadem Hastanesinde yaptiriyorum
jasme, post: 39613617, member: 658093"]mr arkadaşlar nerde yaptırdınız acaba ben de yapıcam ama çok kararsızım ..
Ben kadiko[/QUOTE]
bende umraniye medicanada cok memnumun tavsiye ederim baska medicana ya yaptiran arkadaslar varmi acaba

canım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişŞansın yukse kötüyüm
Sakin uzulmeyin. Ben de senin gibi doktor doktor dolasirken tek tupumunde kapali oldugunu ogrendm cok uzuldum ama simdi melwgimm benimle allahn izniylr. Tup ile sansin yuksek uzulmeyin sabirla eşinin ve senin rezervinizi bekleyn hepsi bu. Rabbm ol deyince oluyorr o günler uzak degil inanin :)

günaydın kızlar sık giremiyorum sayfaya.işlerim yoğun izne ayrılmadan önce yapmam gereken işler var.onları toparlamaya çalışıyorum.tedaviye yeni başlayanlar var aramızda hayırlı olur inş.pozitif sonuç alanlar,test gününü bekleyenler ve hiç duymak istemediğim negatif sonuç alanlar hepimiz içinde herşey hayırlısı olur inşallah.
benimde yarın yumurta toplama günüm p.teside bir aksilik olmazsa transfer olacak.sona doğru yaklaşıyorum.bakalım nasıl olacak.

Yya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku

Yya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku
Cnm yanilmiosam yaşla kiloyla alakası yok tüp tedavisi olduğu için yüksek dozla tedavi yapması problem olmaz nekadar yumurtan oluşsada toplancak cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…