- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Canım üzülme Allah'tan ümit kesilmezgünaydın kızlar.
eşimde kromozom kopukluğu var o nedenle embriyolar genetik teste gitmeden transfer yapılamıyor bizde.daha önce 2 kez daha aynı nedenden tedaviyi yarım bırakmıştık.4 yumurta toplandı 3 ünü işleme almışlar 2 si döllendi pazar gün 1 inin daha gelişimi durdu tek yumurta genetik teste gitti oda maalesef anormal geldi.transfer yapılamadı.
onca umudun ardından başladığımız yere geri döndük.bugün biraz daha iyiyim en azından ağlamıyorum.içimdeki o yangın çok yakıyor içimi.işe geldim bugün nasıl çalışacağım bilmiyorum ama gelmek zorundaydım.ofiste 3 tane hamile var.ben unutmaya çalışsamda onları gördükçe hep hatırlayacağım.
Arkadaşlar benim umut dolu maceram bugün bitti genetik sonuc maalesef olumsuz hiç sağlıklı yokmuş ama ankarada olup hrs hastanesine kesinlikle gitmeyin sırf para almak için ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca özel muayanehanesine gittiğim Dr Cemil Kaya yı da kesinlikle önermiyorum her şeyi olumlu gösterip tatlı dille konuşuyor ama işi bitince her şey boş ve hiç işlerini ciddiye almıyorlar 2 defa bize başkasının tahlili ile işlem yapacak oldular bi farketmesek doktorlar fark etmedi bile düşünün çok pişmanım hakkım geçtiyse maddi manevi helal etmiyorum
Slm,süreyya çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Allah sabır versin dayanması çok zor başka bir tedavi şekli yokmu canım ya,bende sena benzerim ignemin 7günü ama sadece 3tane oluşmuş oda çok küçük 300 yaptı ignemi cuma randevu var bakacak yoksa iptalmi edilir bilmiyorum kendimi senin yerine koydum korkularım var.Allah hayırlısını versin bizim için hoşçakal...canım seni çok iyi anlıyorum.bizimde aynı sebepten pazar gün yarım bıraktık tedaviyi.pazartesi gün transferim yapılacaktı.bizde başkent ünv.hastanesinde başlamıştık.hulusi hocada.ne yapalım kaderimiz böyleymiş.ağladık mahvolduk ama hiç bişey değişmedi.sözün bittiği yerdeyiz.ne yapacağız nasıl bir yol izleyeceğiz inan bilmiyoruz.sadece hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyebiliyoruz
Kızlar Günaydın benim yarın yumurtalarım toplanacak dun kan testi yapmışlardı e2 1152 progesteron 0.665 çıkmış şimdi internettew baktım doktorla konuşmadık henüz bu sonuçlar nasıl sizce yaptiran varmı daha önce bir sorun çıkarmı diye korkuyorum
Inşallah canım sonuçlar hepimiz için güzel olurBade senin yine 8 tane olmuş yumoş Maşaallah,benim 3 oda çok küçük cuma tekrar kontrol inş üzülmeyiz hepimiz
Slm,süreyya çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Allah sabır versin dayanması çok zor başka bir tedavi şekli yokmu canım ya,bende sena benzerim ignemin 7günü ama sadece 3tane oluşmuş oda çok küçük 300 yaptı ignemi cuma randevu var bakacak yoksa iptalmi edilir bilmiyorum kendimi senin yerine koydum korkularım var.Allah hayırlısını versin bizim için hoşçakal...
Devlet hastanesindemi yaptirdin yoksa özelde mi canım
Bana öyle bir şey söylenmedi ve benimle aynı anda başka şehirdeki arkadaşıma da söylenmedi. Biz baktirmadik.B hcg değil sorduğum bana onun için 12 ve 14 gün yapacaklar
Çok ilginç halbuki transfer sonrası 4 gün bakılıyorBana öyle bir şey söylenmedi ve benimle aynı anda başka şehirdeki arkadaşıma da söylenmedi. Biz baktirmadik.
Haklısın canım herşeyin hayırlısını diliyorum önce saglık sonrası kısmetcanım inşallah büyürler yaşamazsın benim yaşadıklarımı.tabiki dileğimiz hayırlısı olsun.demekki hayırlısı böyleymiş.ne yapalım üzülsekte elden bişey gelmiyo.tüp bebeğin her anı sıkıntılı maalesef.bir umutla tedaviye başlarsın.yumurta oluştumu oluşmadımı kaç tane oldu.toplanır döllenmesi bölünmesi transferi pgt si tuttu tutmadı korkusu tutar düşecekmi duracakmı.erkenmi doğacak velhasıl başlayıp doğana kadar hep korku içindeyiz maddi boyutunu hiç demiyorum bile
İnşaallahInşallah canım sonuçlar hepimiz için güzel olur
Bizden kan alıp kafa karıştırdılar Allah AllahBana da bakılmadi yarın kalp atışı duymaya gideceğimkorkuyorum ne bilim garip hissediyorum birde ikinci keseye biraz küçük demişti ya ondan sanırım düştü mü diye...
Ilk başta biri küçük biri büyük oluyor takmaBana da bakılmadi yarın kalp atışı duymaya gideceğimkorkuyorum ne bilim garip hissediyorum birde ikinci keseye biraz küçük demişti ya ondan sanırım düştü mü diye...
Aynen bendede anlattıklarınn aynısı var.Aynen başım ve tüm iç organlarım değişik bir bulantı içinde. Yoğun değil ama iştahım iyice kesildi. Sabah akşam yiyorum.arada bişi canım istemiyor.zorla ceviz badem fındık kara üzüm atıyorum ağzıma. Portakal suyu içiyorum. Yoğurt süt et... Bol su içiyorum. Hararetim çok
Aynen can hayırlısı bizde aynı durumdayızMide bulantisi, kusma, bas agrisi istahsizlik, halsizlik, göguslerim agriyor. Ne ararsan var. Halim hic yok arkadaslar. Allah yardimcimiz olsun. Insallah bu gunlerde hayirlisiyla gececek diyorum.
olmadı kızlar olmadı.tedavimizi yarım bıraktık.yarın transferimiz vardı.rabbim nasip etmedi.öfkeliyim,üzgünüm,umutsuzum.güçsüzüm.4.denemem.daha önce 2 kez daha yarım bıraktım tedaviyi.3.denememde hamile kaldım ama oda düştü.hiç mutlu olamadım.nasıl devam edeceğim yola bilmiyorum.kolum kanadım kırık.gözlerim şişti ağlamaktan
Bizden kan alıp kafa karıştırdılar Allah Allah
TebriklerKızlar dün test yaptırdım pozitif çıktı yarın tekrar kana bakılacak merak ettiğim herşey yolunda devam ederse keseye ne zaman bakılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?