- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Belirtin oldumu biraz anlat bize transfer sonrası kan verdinmi e2 testi verdiysen sonuç neKızlar dün test yaptırdım pozitif çıktı yarın tekrar kana bakılacak merak ettiğim herşey yolunda devam ederse keseye ne zaman bakılıyo
Tebrik ederim canım benim ikinci testten sonra 2 hafta snra ya randevu verdi ayin 16 snda nasipse bakicakKızlar dün test yaptırdım pozitif çıktı yarın tekrar kana bakılacak merak ettiğim herşey yolunda devam ederse keseye ne zaman bakılıyo
Tebrikler.. Keseye 2 hafta sonra bakılıyor canım. Sadece o güne kadar yorulma dinlenKızlar dün test yaptırdım pozitif çıktı yarın tekrar kana bakılacak merak ettiğim herşey yolunda devam ederse keseye ne zaman bakılıyo
Canım transferden 4-5 gün sonra kanda progestan hormonu değerime bakılmıştı. Kullandığım jelin yeterli gelip gelmediğini kontrol etmek için.sonuç iyiydi.ekstradan iğneye gerek kalmadı yani. Tahlil yapılsın sık sık. Daha iyi bence. Kontrol altında oluyorsun sürekli.. Ben hiç niye bizden aldılar başkasından almadılar diye düşünmedim bile. Bence iyi bişiYumurtlama zamanı değil transfer sonrası 4 gün bakılan size yapmadılarmı
Aminnn cok guzel yazmissin duygulandim bende. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin.zor zamanlar geciriyor herkes evlat sahibi olmak icin. Olmuyorsada ondada bir hayir vardir. Pes etmemeliyiz. Olana kadar devam arkadaslar. Ben 3. cu denememde Hamile kaldim.,darisi isteyen herkese. Hamile olan arkadaslarimi da Allah hayirlisiyla sonuna kadar getirsin insallah. Amin.5 haftalık ken bakıldı canım
Bugün baktılar 6.haftadayim kalp atışlarını duyunca duygulandım yavrularim büyüyecek inşallah dr şimdi erken ama biri erkek biri kız gibi dedi kahin gibiRabbim isteyen herkese versin muradına erdirsin Allah çok büyük verdiğine de vermediğine de çok şükür kızlar inanın hiç yilmayin nolur hepimize kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürlü olandan versin
TeşekkürlerCanım transferden 4-5 gün sonra kanda progestan hormonu değerime bakılmıştı. Kullandığım jelin yeterli gelip gelmediğini kontrol etmek için.sonuç iyiydi.ekstradan iğneye gerek kalmadı yani. Tahlil yapılsın sık sık. Daha iyi bence. Kontrol altında oluyorsun sürekli.. Ben hiç niye bizden aldılar başkasından almadılar diye düşünmedim bile. Bence iyi bişi
Amin. Tefriciye oku muradın için. Çok istekli oku. Ailenle duayı paylaşarak da okuyabilirsin. Yeter ki niyetine odaklan. Mucize duam. Her zaman derim. Ablam ve annemle okuduk 4444 tane.. Daha yarısını okumuştuk ki ilk tüp denememizde hamileydim. Bitirdik şükürler olsun duamızı. Şiddetle tavsiye ediyorum canımHamile olan arkadaşlara allah sağlıklı doğum sağlıkla evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin insallah birgün ben o kalp atışını duyarım hayırlısı
Saol canm yapic geçen gün mubin duasını yaptım annemlerde umreden hurma getirdiler onları okuyorlar meryem süresini onlarida yicem daha da devam edicemAmin. Tefriciye oku muradın için. Çok istekli oku. Ailenle duayı paylaşarak da okuyabilirsin. Yeter ki niyetine odaklan. Mucize duam. Her zaman derim. Ablam ve annemle okuduk 4444 tane.. Daha yarısını okumuştuk ki ilk tüp denememizde hamileydim. Bitirdik şükürler olsun duamızı. Şiddetle tavsiye ediyorum canım
Aynen öyle hayırlısı demekten başka bir şey yok herşey ALLAH'tan geliyor ne verse razıyız elbette ama işte insanın yine de canı sıkılıyor üzülüyor inşallah Birgün bizde o duyguları yaşarızcanım seni çok iyi anlıyorum.bizimde aynı sebepten pazar gün yarım bıraktık tedaviyi.pazartesi gün transferim yapılacaktı.bizde başkent ünv.hastanesinde başlamıştık.hulusi hocada.ne yapalım kaderimiz böyleymiş.ağladık mahvolduk ama hiç bişey değişmedi.sözün bittiği yerdeyiz.ne yapacağız nasıl bir yol izleyeceğiz inan bilmiyoruz.sadece hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyebiliyoruz
Belirtin oldumu biraz anlat bize transfer sonrası kan verdinmi e2 testi verdiysen sonuç ne
Belirtim kasık ağrılarım oldu göğüs ağrılarım ve göğüste şişlik oldu sonuç 139.04Tebrikler.. Keseye 2 hafta sonra bakılıyor canım. Sadece o güne kadar yorulma dinlen
Belirtim kasık ağrılarım oldu göğüs ağrılarım ve göğüste şişlik oldu sonuç 139.04
merhaba inş. hepsi döllenir :)Kizlar bugün toplana işlemi yapildi 12 tane Yumoş toplamislar yatin arayacaklarmis heyecanlı bekleyiş başladı :)
İnş hepsi döllenir Allah hakkına hayırlısını versin yüzünü güldürsün haberdar edersinmerhaba inş. hepsi döllenir :)
Bade26...İnş hepsi döllenir Allah hakkına hayırlısını versin yüzünü güldürsün haberdar edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?