ocuklarmzn isimleri...

Kızımın adı ECREN,yasin-şerif 21.surede ve daha bi çok yerde geçiyor, hidayete ermiş insan demek, kızım 2003 doğumlu ve ismi 99 yılında eşimle nişanlı iken hazırdı ismi, üniversiteden oda arkadaşımın ablasının kızının adı idi, ikimizde bayılmıştık duyunca, ve karar vermiştik, eğer arkasından erkek olursa onunda ismi 2 senedir hazır :)) ERCE, ama daha yok bıseyler, 1-2 sene daha geçsin bakalıma.s :)) ama ECREN nin arkasından kız gelirse ona karar veremedik,please help kızlarrrrrrrrra.s.

benim oğullarımın ismide özer ve berke özer kayınpederimin ismi isteyerek koyduk berkeyi ise (özer zihinsel engelli konuşma problemi var) bir kaç isim belirledik özere söylettik en güzel berke ismini teleffuz etti o yüzden koyduk yani abisi koymuş oldu

benim büyük kızımın adı Damla dedesi koydu ,küçük kızımın adıda Defne babası koydu...büyük kızım 18 küçük kızım da 11 yaşına girdi...

uzun zaman oldu kimse yazmiyor artik....
yazmak isteyen yokmu???
cocuklarinizin isimleri´ni kim verdi???

Büyük kizimin adi Aysegül.
Ayse kayinpederimin annesinin ismi.Esim evlenmeden karar vermis kizim olursa babaannemin ismi oglum olursa annemin babasinin isimini verecegim diye.Bende karsi cikmadim.
Kizimiz olunca kaynanam dedi sade ayse olmasin yanina ek takalim.Ben aysenur dedim onlar aysegül.Nihaetinde aysenur oldu.
Ikinci hamileligimde bebisimin cinsiyeti belli olunca (kiz) dedim buna karismasin kimse ben koyacagim ismini.Sudenaz koydum.Aslinda sudenaz nazar olacakti.Esim dogum kagitlarini azarken nazari yazmamis.Göbek adida nazar oldu:)

cok güzel Allah bagislasin canim kizlarini....a.s.a.s.
yinede senin istedigin bir isim olmusyerimseniben

ben henuz 12.5 haftalik hamileyim cinsiyeti belli degil ama erkek olursa ali istiyoruz esimle , kiz olursada elvin diye dusunuyoruz bakalim saglikli dogsunda ismini bulmak kolay.

Allah nasip ederse 3,5 ay sonra oğlum olacak...
Adını ben koyucam Seçkin Ulaş S.........

henüz evli yada hamiş değilim ama nişanlıyım nişanlımla şimdiden çocuklarımızın isimlerini karar verdik erkek olursa alp kız olursa adanur :)

benim çocukların isimleri oğuzhan özkan tunahan ben kurandan istiyordum isimleri ama olmadı

oglum olursa adini MUSA koymak istiyorum
kizim olursa HANIFE yada FADIME koymak istiyorum

insallah Allah o günleri nasip ederse..

(=

benim oğluşumun, şu yanda gördüğünüz zatın ismi eren haktan

benim 2 kızım var büyük edanur küçük emine seda eşimle ikimiz karar verdik bu isimlere allah uzun ömürler versin hepimizin çocuklarına

benim kızım önümüzdeki ay dogacak allah izin verirse ismi de şevval ecrin olacak şevval ismini bende hz rabia ' nın hayatını dinlerken orda ilk kez duymuştum ve duydugumda daha 10 12 yaşlarında bişeydim ve o zaman karar vermiştim ecrin ismini arkadşaım söyledi ailemde benimsedi bakalım allahın izniyle bir dogsa canım kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…