• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ki ne of

Niye o kadar uzata uzata yazdın ki bende senin gibi arkadaşıma borç verdim. Zamanında vermedi parayı isterken o kadar utanıyodum ki bi kaç defa senin gibi kırıla kırıla yazdım.
En sonunda canım 1000 tl yi artık versen diyorum aramızda problem olmasın dedim gün içinde getirdi.
İşte iyilik yaptık yüzümüze gözümüze bulaştrmayayım dedik ama en sonunda bende bunu yapıcam yani yaptrcak yani. Birde parayı aldıtan iki hafta snra parayı getircekmiş gibi konuştu o hafta getrmedi bende bşy demedim her aradgnda parayı sanki o gün getircekmş gibi konuşuyor dalga geçer gibi .

çok kötü bir durum gerçekten... onun utanıp en azından birkere unutmadım borcumu kusura bakma lütfen elim bolaşşınca elbette vereceğim demesi gerekirken siz utanıyorsunuz.... çok kötü bir durum ama iyi yapmışsınız bence yeterince nazik bir mesaj

Valla kendimi ondan borç para istiyormuşum gibi hissetim o kadar içim el vermedi yani.
Canım sonuçta borç olarak verdin.
Geri verememiş olabilir belki onun da bir yerden beklediği bir şey var ama cevap yazmaması çok sinir bozucu.
En azından kusura bakma sana karşı çok mahcubum, x nedenden dolayı veremedim ama şu tarihte vereceğim yazması gerekir. Yaptığı çok ayıp.

İşte iyilik yaptık yüzümüze gözümüze bulaştrmayayım dedik ama en sonunda bende bunu yapıcam yani yaptrcak yani. Birde parayı aldıtan iki hafta snra parayı getircekmiş gibi konuştu o hafta getrmedi bende bşy demedim her aradgnda parayı sanki o gün getircekmş gibi konuşuyor dalga geçer gibi .
Canım sıkıştırmadıkca sonuç alamazsın. Yazık günah bu paralar kolay kazanılmıyor

Ben geçen sene verdim hala alacağım :KK53: isteyemem de. Laf arasında söylüyorum böyle şöyle diye ama tık yok :spor:

Canım sonuçta borç olarak verdin.
Geri verememiş olabilir belki onun da bir yerden beklediği bir şey var ama cevap yazmaması çok sinir bozucu.
En azından kusura bakma sana karşı çok mahcubum, x nedenden dolayı veremedim ama şu tarihte vereceğim yazması gerekir. Yaptığı çok ayıp.

Birde benim yaptıgım bir salaklık daha var ben buna parayı şirketin benm şirketin harcamam gerekn paradan tutup verdm yani bu şirketin parasıydı bende suan şirkete borçluyum aslında benm şuan düştğm durum kötü işin içinden bir şeklde çıkacagm ama bu aptallıgımıda unutmayacagm.

Borç isteyince en kısa zamanda diye istiyorlar zaten.:işsiz:Para verip te kötü olacağına ,vermeden kötü olmamak en iyisi arkadaşlıklar arasında.En azından veremiyorsa da,kusura bakma şu an sıkışığım yazabilirdi.Ama kolayını seçmiş.Nasıl olsa kuzeninizden alma seçeneğini koymuşsunuz diye.:olamaz:

Ben geçen sene verdim hala alacağım :KK53: isteyemem de. Laf arasında söylüyorum böyle şöyle diye ama tık yok :spor:
oda tam yüzsüzmüş ya:) ben şimdi beklyrm eger cvp vermezse görüşmeyi düşnmyrm böyle arkadaşlk olmaz cunku.

Borç isteyince en kısa zamanda diye istiyorlar zaten.:işsiz:Para verip te kötü olacağına ,vermeden kötü olmamak en iyisi arkadaşlıklar arasında.En azından veremiyorsa da,kusura bakma şu an sıkışığım yazabilirdi.Ama kolayını seçmiş.Nasıl olsa kuzeninizden alma seçeneğini koymuşsunuz diye.:olamaz:

Bu bana ders oldu zaten bir daha cidden kimseye borç vermicem ailem dışında :)

çok kötü bir durum gerçekten... onun utanıp en azından birkere unutmadım borcumu kusura bakma lütfen elim bolaşşınca elbette vereceğim demesi gerekirken siz utanıyorsunuz.... çok kötü bir durum ama iyi yapmışsınız bence yeterince nazik bir mesaj

aramamasına bozuldum ama cidden valla sevgilimide söyleyemiyorum anlıyor bir sıkıntım oldugunu zaten bu arkadaşıma da kıl oluyor söylesem çocugu öldürür herhlde:)

Allah seni ya:KK70: İyi öğrende bizede haber ver :KK70:

Ay evet ödememişim :D İstemiyorum ben sana onu ihtiyacın olduğu için verdim ve canın sağolsun demiştim o zaman da dedi. Bana univ. okurken yaptıklarının yanında devede kulak kalır dedi. Canım arkadaşım benim :KK200: Helal hoş olsun, doğacak yeğenime bişiler alırsın dedi. Bende altın takmaktan yırtamazsın ama dedim, tamam dedi. Yüzsüzlükte level atladım şu an :D :D

Ya kusura bakma da 2 hafta sonra vereceğim deyip vermeyen adam senin kadar utanmıyor, sen neden bu kadar ezilip büzülüp mesaj atıyorsun ki? Direk sana verdiğim borcu alabilir miyim ihtiyacım var de gitsin. Resmen o mesajla adamı üste çıkartmışsın. Şimdi ona sorsan sen kötü, halden anlamayansın. Oysaki utanması sıkılması gereken o.

Ya şu borcuna sadık olmayanlardan nefret ediyorum, dükkanıma gelip alışveriş yapan tanıdık dediğim insanlar bana o kadar çok borç taktı ki. Yazık diyorum sadece, o parayla ben zengin olmam ama onlar resmen sözünü yutup vebal alıyorlar üç kuruş için. Hani çok büyük paralar olsa diyeceğim durumu yok ama 20-30 tl için böyle söz yemek, aylarca ödememek vebal almak akıl alır gibi değil.

Ben artık borç verirken ne de olsa gelmez diye veriyorum. Gelirse sürpriz oluyor:bicak:

Ya kusura bakma da 2 hafta sonra vereceğim deyip vermeyen adam senin kadar utanmıyor, sen neden bu kadar ezilip büzülüp mesaj atıyorsun ki? Direk sana verdiğim borcu alabilir miyim ihtiyacım var de gitsin. Resmen o mesajla adamı üste çıkartmışsın. Şimdi ona sorsan sen kötü, halden anlamayansın. Oysaki utanması sıkılması gereken o.

Ya şu borcuna sadık olmayanlardan nefret ediyorum, dükkanıma gelip alışveriş yapan tanıdık dediğim insanlar bana o kadar çok borç taktı ki. Yazık diyorum sadece, o parayla ben zengin olmam ama onlar resmen sözünü yutup vebal alıyorlar üç kuruş için. Hani çok büyük paralar olsa diyeceğim durumu yok ama 20-30 tl için böyle söz yemek, aylarca ödememek vebal almak akıl alır gibi değil.

Haklısın ama kırılmasın diye öyle yazdım sonrada gene acaba ayıpmı ettim diye düşündüm.
Bende borcuna sadık olmayanı sevmem cunku ben oyle bir insan değilim hiç bir zamanda olamamadım borç yapmaktan korkarm ya param olmazsa ödeyemezsem naparm diye düşünürm hep.
İnsanlar benm kadr düşünceli olamıyormuş malesef onu görmş oldum.
Hani iyilik yapayım dedim onunda tadını kaçırdı yani.

Back
X