• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ki ne of

3 ay çok uzun bir süre istemekle iyi yapmışsınız içiniz rahat olsun yanlış bir şey yok

İçimden geçen bütün küfürleri ediyorum parayı vermemsinde değilm telefonlarıma cvp vermemesindeyim ne kadar terbiyesizmiş. şeytan diyor mesaj bi sürü şeyler söyle rahatla

anlıyorum sizi bencede arayın sürekli ağzınıza,geleni söyleyin,hakkediyorlar bunlar
Birisi bir gecede iki altınını aldı sonra kayboldu o aksam sonrada diyo ki seni denedim bakalım dostunmuşum değilmiyim bir küpe yüzük benden değerlik o görmek istedim dedi geri getirdi bir sonraki gün

Daha sonra ben uyanamadım yüzüğümü aldı, gene,getirir dedim 10 gün sonra,
telefonlarada çıkması ,kapattı açmadı ,kaçtı yok dedirtti
bende paradan geçtim para bulundu yerine de kondu zengin olmamıştır heralde 3 5 krş la,
Arkdaş dost kaybetti,
Simdi diyorum ki hayatta yok vermem borca olsa

Bu tarz insanları gördükçe atam in su sözleri gelir hep aklıma

Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

Çok,çok,cokk,dogruu

Son düzenleme:
Vermicek bence zaar o parayı ,gelişme varmı canım?

Çalıştığı yeri ara,git acil donsun bana de

Hani demissin ya geri isterken ,
"Sende de yoksa kuzenimden alirim son care" ?
Ben olsam bunu asla demem.
Zira bu cümle "aa benden cekiniyor,baska alternatifleri de varmis" diye düşünüp gevşemesine neden olur ki olmus
Benimde basima geldi ama Allahtan cok samimi degildik,baktim istemesem verecegi yok "canim benim paraya ihtiyacim var borcunu verebilir misin?" dedim ve aldım ,
Gerci sizin arkadaşınız bildogon piskinlige vurmuş verecek gibi durmuyor

Hani demissin ya geri isterken ,
"Sende de yoksa kuzenimden alirim son care" ?
Ben olsam bunu asla demem.
Zira bu cümle "aa benden cekiniyor,baska alternatifleri de varmis" diye düşünüp gevşemesine neden olur ki olmus
Benimde basima geldi ama Allahtan cok samimi degildik,baktim istemesem verecegi yok "canim benim paraya ihtiyacim var borcunu verebilir misin?" dedim ve aldım ,
Gerci sizin arkadaşınız bildogon piskinlige vurmuş verecek gibi durmuyor

Dün konuştuk paraya ihtiyacn var 300 tl den fazlasını verebilirm diyor birde :D allahım gülsemmi ağlasammı bilemedm dalga mı geçiyor resmen :))

anlıyorum sizi bencede arayın sürekli ağzınıza,geleni söyleyin,hakkediyorlar bunlar
Birisi bir gecede iki altınını aldı sonra kayboldu o aksam sonrada diyo ki seni denedim bakalım dostunmuşum değilmiyim bir küpe yüzük benden değerlik o görmek istedim dedi geri getirdi bir sonraki gün

Daha sonra ben uyanamadım yüzüğümü aldı, gene,getirir dedim 10 gün sonra,
telefonlarada çıkması ,kapattı açmadı ,kaçtı yok dedirtti
bende paradan geçtim para bulundu yerine de kondu zengin olmamıştır heralde 3 5 krş la,
Arkdaş dost kaybetti,
Simdi diyorum ki hayatta yok vermem borca olsa

Bu tarz insanları gördükçe atam in su sözleri gelir hep aklıma

Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

Çok,çok,cokk,dogruu

Başınızdan geçen kötü bir deneyim ama dediğiniz gibi o zengn olmamıstr ama sizn gibi birini kaybetti ayrıca öteki tarafta nasıl hesabını vericek acaba allah korkusu yok mu bunların.

Tam 10 sene ince bir arkadaşıma 150 lira borc vermistim,ogrenciydim ustelik.
Simdi konuyu okuyunca hatırladım, ne oldu ki benim para:deli:
Zaten mezun olmadan da surekli yemek ısmarlatirdi kendine belliymis uzerine yatacağı da ben saf yine vermisim iste:işsiz:

Başınızdan geçen kötü bir deneyim ama dediğiniz gibi o zengn olmamıstr ama sizn gibi birini kaybetti ayrıca öteki tarafta nasıl hesabını vericek acaba allah korkusu yok mu bunların.

Orasi oyle eski samimiyetim yok,
Hele siz direkt arkadasliginizi bitirin.
Cok mu yakin arkadasinizdi?
Annesini dalan taniyorsaniz saygi çerçevesinde sitem edebilirsiniz .
Ha parayi almak icin degil.ne kadar kizdiginizi bilsin

aynen canım,beni kaybetti
Öteki tarafı düşünde böylemi yapar
Birde sorsan evden abdestsiz çıkmaz asla

Fazlasıyla verebileceğini söyledi ha: )
Orayı okumamistim.
Bence alin biraz da o surunsun peşinde .
Sonra da verirken okkali bi kac bisey soyleyip sutlayin: )

Fazlasıyla verebileceğini söyledi ha: )
Orayı okumamistim.
Bence alin biraz da o surunsun peşinde .
Sonra da verirken okkali bi kac bisey soyleyip sutlayin: )
ay o 300 tl yi bi versidne fazlası onun olsun :KK70:
sallıyor işte miya yerse

yok kalsn birde buna borçlu olmak istemem zaten paraya ihtiyacm olsa en son alacagm insan :)
İhtiyaçtan değil zaten parayı harcama bile çekmecene koy sakla. peşine düşünce 15 gün telefona bakmayıp 15.gün hesabına yatır

ah canım 15000 mi ?
valla ben olsam yataklara düşerm 15000 ne demek :KK70:
simdi aradım şirket telefonmdan gene acmadı ona öyle bir mesaj atıcamki aramasada olur içimde kalmasın yeter.

Evet canim düğün takılarım çalındı tam 15.000 tl. Aslında kimin caldigini tahmin ediyoruz ama ispatımız yok keşke borç verseydim

Back
X