OFF OFF...

Aldatılmak çok üzücü aldatmak çok aşağılık bi durum ve evliyken ya da sevgiliyken çok farklı değildurum. aldatmak aldatmaktır. Nişanlıyken öğrenseniz büyük ihtimalle evlenmezdiniz bunu evlenince öğrenmiş olmak eşinize ''yakalayamadın kii hakkın yandı '' gibi bi haklılık kazandırmaz elbette ama ayrılıp ayrılmamanın kararı tamamen size ait sizin hayatınız yargılayamaz kimse. Affedecekseniz ciddi anlamda burnunu sürtün yoksa nasıl olsa affeder profili çizerseniz bu ilkse bile son olmaz

Nişanlıyken neden sahte bir hesap açmış eşiniz ? Bir de eklemiş o kızı.
Bunu yaptıktan sonra evliyken aramamış ne kadar değişir ?
Demek ki hayatınız da siz varken birine fırsat vermiş. Verebiliyormuş.
Çok iyi düşünüp karar verin. Hayırlısı olsun

neticede siz nişanlıyken o kızla konuşmuş (hem de dört ay) yani sizi aldatmış... kızın benimle konuşacaksın diye eşinizi tehdit etmiş olması pek inandırıcı bir senaryo değil.
ayrıca tehdit etmiş olsa bile eşinizin buna pabuç bırakarak konuşmaya devam etmesi de saçma. yani neresinden tutsanız elde kalıyor...

Ama nişanlıyken aramış

Evet bu da ihanettir.
O zaman bitmedi.
Evlendi.
Boşanacaksa tamam lafım yok.
Ama evliliğini devam ettirecekse ki sanırım ettirecek o zaman bu konuda konuşup yüz göz olmamak gerekiyor.
O zaman nasılsa affeder diye daha da arsızlaşıyor erkekler..

zaten doğru dürüst bir b..k olsaydı sana kocanı kötüleyen şeyler yazmazdı .Sen de yaz umurumda bile değil kocamı seviyorum yaz çatlasın patlasın gerizekalı kadın .

katılıyorum arkadaşıma, hatta dahada sinir etmek edecek şeyler yaz. doğru dürüst bir insan olsaydın evli olduğunu öğrendğin an keserdin görüşmeyi de erkek milleti de kullanmış seni de ama bak kocamla seviyoruz bir birimizi de. ne biliyim yazın bişeyler işte.

olayı kendi açımdan değerlendiriyorum da, gerçekten güven sarsıcı hatta güvenimi bitirici bir şey. ben görmemezlikten gelemezdim.(böyle konularda çok hırçınlaşıyorum)bir de yani bu durumun yeni evliyken ortaya çıkması çok üzücü.bunu da eşimin yuzune vururdum. damara bağlardım. yeni evliyiz ben evliliğe alışmaya çalışırken bunlara şahit olmam çabalama duygumu inancımı kaybettirdi. sana olan güvenim sarsıldı. artık bu dunyada güveneceğim KİŞİLİKLİ kimse yok.herkes uçkur derdine düşmüş. benim ahımı aldın senin işin ALLAH'LIK derdim vicdan yaptırırdım.ama beni kaybedeceğinide hissettirirdim ona.

Şu anda hiçbir şekilde konuşmuyorum zaten. Ne diyim herkes kendine yakışanı yapar.
Gururumu çiğneyip affedemem sanıırm. Ama fevri davranmamak adına düşünüyorum. Allaha sığınmaktan başka yapabileceğim hiçbirşey yok... Allaha havale ediyorum eşimide o kızıda.

kocanda seni seviyorsa ve eminsen takma o şeytan kadını..hatta mutluluk pozları ver dudak dudağa..çekinme kocandır..onun göreceği şekilde de paylaş..birde ekle ''çekemeyen şeytan çatlasın ''de..

Umarım kızmazsın durumuna üzüldüğüm için eşime açtım konuyu, iş yerinde bir arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattım yazdıklarının tamamen.. kızın psikopat gibi davrandığını her şeyi yani.

Eşim mükemmel, beni aldatmaz demiyorum kesinlikle önce bunu bil. Ona sorarken, sadece kendi hemcinsini tanıdığın için lütfen tarafsız bir yorumda bulun diye rica ederek sordum, laf arasında anlatılmış bir konu değildi yani ciddi ciddi aldım karşıma sordum.

Bana söylediği şey; affedip affetme kısmını bilemem, kesinlikle adam aldatmış. kızın psikopat gibi takıntılı gibi neden davrandığını anlayamamana şaştım dedi bana. O adamın kıza neler söyleyebilmiş olduğunu düşün bakalım. Karımdan boşanmak istiyorum, yakamı bırakmıyor bir türlü kurtulamadım şu kadından gibi cümleler kurmadığını ve kızında bu yüzden kadına saldırmadığını nereden biliyorsun dedi. İşin bu kısmını düşünmemiştim ben de açıkçası. Erkek neden aldatır dedim; hepimizin de bildiği gibi aşık olmamışsa tek nedeni cinselliktir boşluğa düştüm kısmı erkeklerin klasik yalanı, kadınla yatmayı istedim diyecek değil dedi.

Son soruyu kendim için de sordum, aldatıp düzelen bir erkek tanıyor musun dedim. Sadece 1 kişi tanıyorum o da eşini deli gibi seviyordu, herkes imrenirdi romantik komedi filmi tadında hayatları vardı ama sonra bize 7 sene bir başkasına aşık olarak yaşadığını ve eşini aldattığını, ilişkisi bitince çok pişman olduğunu ve bir daha asla yapmadığını söyledi dedi.

Yurt dışında yaşayan kadın işi gücü bırakıp neden sizle uğraşsın? Neden sizin canınızı böyle yakmaya çalışsın? Belli ki kocanızın ona verdiği sözler vardı. Aralarında ciddi bir yaşanmışlık vardı. Ve kocanız sonradan pişman olup ondan ayrılmaya kalktığında kadın delirip beni böyle bir kenara atamazsın diyerek huzurunuzu bozmak için size ulaştı.

Ya da ilişkileri hala devam ediyordu ve kadın uzun zaman geçip de kocanızın sizden ayrılmayacağını fark edince artık kendisi bir adım atmak istedi ve kanıtlarıyla (fotoğraf) beraber harekete geçti.

Yani hiçbir kadın sırf huzur bozmak için, sırf kötülük olsun diye evli bir kadınla uğraşmaz. Kocanız o kadının bir şekilde canını yakmış olmalı. Bu da ancak belli sözler verip daha sonra bunları tutmamak şeklinde oluyor maalesef...

Zaten kocanızın nişanlıyken fake bir facebook hesabı açması niyetini tamamen ele veriyor. Balık baştan kokar.

Durumunuza gerçekten üzüldüm, umarım bir şekilde en az hasarı alarak bu durumu atlatırsınız. Asla boşanın ya da boşanmayın diyemem. Sadece neyin ne olduğunu anlamanızı, sonrasında kararınızı ona göre vermenizi isterim. Allah yardımcınız olsun.

Ne deseniz haklısınız hatta az bile eşime..
Allah ıslah etsin ne diyim.
Kızla bir ara evet sevgili gibi konuşmuş itiraf ediyor ama evlendikten sonra yeminler etti birşey yapmadığına dair.
Kız bu 7 ayda hayatı zindan etmiş ona dediğine göre.
Kıza ne dedi ne vaatlerde bulundu bilmiyorum tek dediği ben bitirdim bidaha beni arama dedim diye intikam almaya çalışıyor. Bir de birşey demeyi unutmuşum kız aslında Mersinli. Buraya zaten geliyor türkiyeye yani.

aldatmış mı aldatmış sonuç olarak.......
evlenmeden öncesi sonrası ne fark eder...
madem ikna oldun devam et hayatına..

aldatmış mı aldatmış sonuç olarak.......
evlenmeden öncesi sonrası ne fark eder...
madem ikna oldun devam et hayatına..

İkna olmadım malesef.
Aldatılmak kelimesini kabul edemiyorum o kadar peşimde koşan bir erkek bunu bana nasıl yapar aklım hala almıyor.
Aldatılmak ne kadar inciti bir kelimeymiş
Allah düşmanıma yaşatmasın

Nasil? 7 yil baskasiyla iliski yasamis evliyken, ve bitince de pismanlik duymus, dogru mu anlamisim?

Ne hamilemisin neyse bebeğnin kısmeti varmış.Allah hayırla almayı nasip etsin kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…