- Konu Sahibi dertliesra
-
Merhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki nasıl toparlanacağım inanın bilmiyorum.
2 ay önce eşimin telefonununa bakarken yabancı yurtdışından bir numara tarafından arandığını gördüm.
Yurtdışı hattıydı, numarayı telefonuma kaydettiğimde watsaptan kız resmi gördüm.
Kız sen benim duamsın falan vs şeyler yazmış durumuna.
Şüphelendim eşimin online işlemler şifresini aldım gizlice fakat eşim hiç aramamış o numara hiç yoktu.
Derken 1 ay sonra eşimle ortak olan faceimde diğer kutusunda bir mesaj vardı. Kız bana bir iki İzmirde bir cafede çekilmiş fotoğraf var onu atmış, eşin seni aldattı benimle falan diye. Neler yazmış neler. Yurtdışından eşin için geldim seni sevmedi biz evleneceğiz seninle boşanacak vs vs...
Eşime sordum evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız. Arkadaşlar eşimi çok seviyorum 4 yıldır beraberiz 7 aydır evliyiz ve o da beni seviyordu emindimBen ne yapacağım şimdi
Ama nişanlıyken aramış
zaten doğru dürüst bir b..k olsaydı sana kocanı kötüleyen şeyler yazmazdı .Sen de yaz umurumda bile değil kocamı seviyorum yaz çatlasın patlasın gerizekalı kadın .
kocanda seni seviyorsa ve eminsen takma o şeytan kadını..hatta mutluluk pozları ver dudak dudağa..çekinme kocandır..onun göreceği şekilde de paylaş..birde ekle ''çekemeyen şeytan çatlasın ''de..Merhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki nasıl toparlanacağım inanın bilmiyorum.
2 ay önce eşimin telefonununa bakarken yabancı yurtdışından bir numara tarafından arandığını gördüm.
Yurtdışı hattıydı, numarayı telefonuma kaydettiğimde watsaptan kız resmi gördüm.
Kız sen benim duamsın falan vs şeyler yazmış durumuna.
Şüphelendim eşimin online işlemler şifresini aldım gizlice fakat eşim hiç aramamış o numara hiç yoktu.
Derken 1 ay sonra eşimle ortak olan faceimde diğer kutusunda bir mesaj vardı. Kız bana bir iki İzmirde bir cafede çekilmiş fotoğraf var onu atmış, eşin seni aldattı benimle falan diye. Neler yazmış neler. Yurtdışından eşin için geldim seni sevmedi biz evleneceğiz seninle boşanacak vs vs...
Eşime sordum evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız. Arkadaşlar eşimi çok seviyorum 4 yıldır beraberiz 7 aydır evliyiz ve o da beni seviyordu emindimBen ne yapacağım şimdi
Durumunuza gerçekten üzüldüm, umarım bir şekilde en az hasarı alarak bu durumu atlatırsınız. Asla boşanın ya da boşanmayın diyemem. Sadece neyin ne olduğunu anlamanızı, sonrasında kararınızı ona göre vermenizi isterim. Allah yardımcınız olsun.Şu anda hiçbir şekilde konuşmuyorum zaten. Ne diyim herkes kendine yakışanı yapar.
Gururumu çiğneyip affedemem sanıırm. Ama fevri davranmamak adına düşünüyorum. Allaha sığınmaktan başka yapabileceğim hiçbirşey yok... Allaha havale ediyorum eşimide o kızıda.
aldatmış mı aldatmış sonuç olarak.......
evlenmeden öncesi sonrası ne fark eder...
madem ikna oldun devam et hayatına..
Umarım kızmazsın durumuna üzüldüğüm için eşime açtım konuyu, iş yerinde bir arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattım yazdıklarının tamamen.. kızın psikopat gibi davrandığını her şeyi yani.
Eşim mükemmel, beni aldatmaz demiyorum kesinlikle önce bunu bil. Ona sorarken, sadece kendi hemcinsini tanıdığın için lütfen tarafsız bir yorumda bulun diye rica ederek sordum, laf arasında anlatılmış bir konu değildi yani ciddi ciddi aldım karşıma sordum.
Bana söylediği şey; affedip affetme kısmını bilemem, kesinlikle adam aldatmış. kızın psikopat gibi takıntılı gibi neden davrandığını anlayamamana şaştım dedi bana. O adamın kıza neler söyleyebilmiş olduğunu düşün bakalım. Karımdan boşanmak istiyorum, yakamı bırakmıyor bir türlü kurtulamadım şu kadından gibi cümleler kurmadığını ve kızında bu yüzden kadına saldırmadığını nereden biliyorsun dedi. İşin bu kısmını düşünmemiştim ben de açıkçası. Erkek neden aldatır dedim; hepimizin de bildiği gibi aşık olmamışsa tek nedeni cinselliktir boşluğa düştüm kısmı erkeklerin klasik yalanı, kadınla yatmayı istedim diyecek değil dedi.
Son soruyu kendim için de sordum, aldatıp düzelen bir erkek tanıyor musun dedim. Sadece 1 kişi tanıyorum o da eşini deli gibi seviyordu, herkes imrenirdi romantik komedi filmi tadında hayatları vardı ama sonra bize 7 sene bir başkasına aşık olarak yaşadığını ve eşini aldattığını, ilişkisi bitince çok pişman olduğunu ve bir daha asla yapmadığını söyledi dedi.
evet ya düşün tek aldatıp pişman olan bir daha aldatmayan tanıdığı bu. kötünün iyisi. geri kalanı full aldatmaya devam.Nasil? 7 yil baskasiyla iliski yasamis evliyken, ve bitince de pismanlik duymus, dogru mu anlamisim?
Ne hamilemisinneyse bebeğnin kısmeti varmış.Allah hayırla almayı nasip etsin kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?