- 26 Kasım 2014
- 76
- 14
- 13
- Konu Sahibi dertliesra
-
Dilekçe hazırlıyorsunuz, bulunduğunuz ilin başsavcılığa hitaben yazacaksınız. Adliyeye gidip dilekçenizi vereceksiniz orada sormanız gerek, bilişim savcılığı İzmirde dilekçeleri ayrı bir kalemden alıyor mesela.. bulunduğunuz şehri bilemiyorum, düzenini yani.
Yüzüğün parmağında olmasına da gerek yok. Nişanlanmadan önce takılsaydı kızlarla olacak mıydı? Onu size bağlayan şey ne sadece yüzük ne sadece bir defterdeki imza olmalı. Seviyorsa insan sevdiğine sadık olmalı.
Ben size ayrılın falan diyemem ama şunu hem siz hem de eşiniz çok iyi anlasın. Yaptığı yanlış. Bunu sevgiliyken de yapsaydı yanlıştı. Seni aldatmadım demesine de müsade etmeyin. Aldatmak sadece fiziksellikle mi olur? Aldatmak sadece evlendikten sonra mı olur? Hayır. Birden karşısına çıkan birine gönlü kaymış falan da değil. O da affedilir değil ama gene de planlı programlı sahte facebook açıp, bile isteye ne yaptığını bilerek bir kız düşürmeye çalışmış. Hani bir anlık oldu, şeytana uydum falan değil. Vazgeçmek için bir sürü şansı varken yapmış.
Önce hatasını kabul edecek, sonra da o hatayı affettirmek için çabalayacak. Yoksa ben kötü bir şey yapmadım ya da yaptıysam da evlenmeden önce yaptım falan olmaz.
Şöyle bulursun, o hesaba nerelerden girildiğinin dökümanı çıkarılıp savcılığa verilir. Şifre değiştirme işlemi yapılmışsa hangi tarihte yapılmış bilgisi gelir, zaten yurt dışı ipsi görünce ve şifre değiştirme otomatikman anlamış olacaksın. bunlar çıkmazsa eşin yalan söylüyor demektir.
Haklısın canım.
Senin yazıların benim için önemli.
Seni yakından takip ediyordum.
Peki sence bu erkek affedilir mi?
Şu an ne desem yapacak pozisyonda biri.
Ki normaldede iyiydik ama şu anda fazlasıyla iyi.
Hatasının farkında ve affetmem için elinden geleni yapıyor.
Sizce ne olmalı cezası?
İnşallah canım inşallah.Bilemedim. Gerçekten bilemedim. Empati yapmaya çalışıyorum nefesim daralıyor. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.
adam zaten itiraf etmiş neyine bakacaksınız?İnşallah canım inşallah.
Şu bilişim işini bi halledeyim olay gerçekten çoğu iftira mı eşim nerede yalan nerede yanlış veya dogru söylüyor en azından onu bileyim.
Sonrada mahkemeye mi giderim yoksa kalır mıyım bakacağım artık.
Kıza msj atın benseni baştan beri biliyorum yazık sana yazın.Sonrada engelleyin Tabi eşinize güveniyosanız .Merhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki nasıl toparlanacağım inanın bilmiyorum.
2 ay önce eşimin telefonununa bakarken yabancı yurtdışından bir numara tarafından arandığını gördüm.
Yurtdışı hattıydı, numarayı telefonuma kaydettiğimde watsaptan kız resmi gördüm.
Kız sen benim duamsın falan vs şeyler yazmış durumuna.
Şüphelendim eşimin online işlemler şifresini aldım gizlice fakat eşim hiç aramamış o numara hiç yoktu.
Derken 1 ay sonra eşimle ortak olan faceimde diğer kutusunda bir mesaj vardı. Kız bana bir iki İzmirde bir cafede çekilmiş fotoğraf var onu atmış, eşin seni aldattı benimle falan diye. Neler yazmış neler. Yurtdışından eşin için geldim seni sevmedi biz evleneceğiz seninle boşanacak vs vs...
Eşime sordum evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız. Arkadaşlar eşimi çok seviyorum 4 yıldır beraberiz 7 aydır evliyiz ve o da beni seviyordu emindimBen ne yapacağım şimdi
bende 4 yıl önce aldatıldım..mahkeme aşamasına kadar getirtip ayrılmadım..iyikide ayrılmamışım hiç pişman değilim..eşime yaptıgı hata iyi bi ders oldu..şahane bi evliliğimiz var..güveni tekrar zamanla kazandırdı eşim..9 yıllık evliyiz ve hala ilk günki gibi aşıgız biribirimize..sizde affedicekseniz bile birdaha aynı hatayı yaparsa gercekten ayrılacagınızı inandırıp oyle devam edin..
Hayatınıza devam edeceksiniz.
Evliyken aramamış.
Eğer boşanmayacaksanız bu konuyu bir daha açmayın.
Yüzgöz olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?