OFF OFF...

Çok teşekkür ederim Pazartesi ilk işim bu olacak söz veriyorum.
Şu an iş sebebiyle evimden işimden uzaktayım.

Haklısın canım.
Senin yazıların benim için önemli.
Seni yakından takip ediyordum.
Peki sence bu erkek affedilir mi?
Şu an ne desem yapacak pozisyonda biri.
Ki normaldede iyiydik ama şu anda fazlasıyla iyi.
Hatasının farkında ve affetmem için elinden geleni yapıyor.
Sizce ne olmalı cezası?

Ayy çok umutlandım şu anda..

Bilemedim. Gerçekten bilemedim. Empati yapmaya çalışıyorum nefesim daralıyor. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.

Bilemedim. Gerçekten bilemedim. Empati yapmaya çalışıyorum nefesim daralıyor. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.
İnşallah canım inşallah.
Şu bilişim işini bi halledeyim olay gerçekten çoğu iftira mı eşim nerede yalan nerede yanlış veya dogru söylüyor en azından onu bileyim.
Sonrada mahkemeye mi giderim yoksa kalır mıyım bakacağım artık.

Canım seni üzecek belki ama hiç bi erkek bir kadına kara kaşı kara gözü için yaklaşmaz illaki bir çıkarı vardır. (sevişmek, aşk yaşamak vs.)

Bana eşin hiç inandırıcı gelmedi herşey kendiliğinden ortaya çıktıktan sonra yaptığı açıklamaların hiçbirine inanmazdım ben. Sonuçta o noktaya gelene kadar ölümüne saklamış.

Bu kız ta yurt dışından gelmiş de nerde kalmış? Aralarında hiçbirşey geçmemişse cinsel ya da duygusal bu kız neden sana kadar olayı taşımış gerçekten sadece iki çift laf etmek için görüşmüş olsalar arkadaşımdı der geçerdi. Belli ki aralarında bişeyler geçmiş cinsel amaçlı olduğunu düşünüyorum ben eşin de amacına ulaşabilmek için yalandan vaatler vermiş bence. Yoksa kız neden bu kadar çirkefleşsin ki?

Siz gerçekten inanıyor musunuz o mesajları kızın kendi kendine yazdığına? Rica ediyorum bunu ciddi ciddi bir düşünün. Kız yurt dışından geliyor görüşüyor kocanızla, sonra tehdit ede ede zorla görüşüyor telefonda. O da yetmiyor, kocanızın face şifresini kırıp kendi kendine mesajlar atıyor. Yapmayın Allah aşkına! Yüzyılın psikopatı sizi bulmuş olmalı! Söyleyin kocanıza fazla yemin etmesin. Hiç iyi bir şey değil.

Ben nişanlıyım; sevgilimle 5 yıldır beraberiz. Bugün beni aldatırsa da aldatmış sayılır; siz evlilik hazırlığı yaparken elin kızını yurtdışından getirtip görüşmenin aldatmak sayılmayacağını -kusura bakmayın ama- benim külâhıma anlatsın arkadaşlarınız.

"Önüne bak, boşver" diyenlere de hayret ediyorum doğrusu; şunları nişanlıyken öğrenmiş olsaydı da "Aldatmak sayılmaz cınıms" diyecek miydiniz?

Boşanırsınız-boşanmazsınız onu bilemem ama ne yazık ki aldatılmışsınız. Eşiniz kendini çok, çok alçaltmış.

aldatmış mı aldatmış bundan sonra ona kolay kolay güvenme.

yüzyüze görüşmedim diyor ama ne malum

sözüne ne kadar itimat edilebilir ki bu yaptığından sonra

görmüş olduğunuz fotoğraflar varken daha nesini arıyorsunuz ki gidip foto ceken bi adam çok rahat msjda atar kabul edilmesi zor bi durum ama hrşey ortada ALLAH yardımcınız olsun

Kıza msj atın benseni baştan beri biliyorum yazık sana yazın.Sonrada engelleyin Tabi eşinize güveniyosanız .

canım burda paylaşarak rahtlamak istiyorsun haklısında... eşin bi hata yapmış her insan hayatının bi döneminde hata yapar bu eşinle senin aranda halledebileceğin birşey boşan güvenme boşanma gibi yorumlara fazla bakma ve konunu kapat sen kendini kalbini dinle kimin kalbinde bi yara bi kırıklık yokki zaman herşeyin ilacı burda eşine daha çok kinlenip yanlış kararlar alabilirsin...

Aldatmanin nisanlilik ve evlilik doneminde farkli anlamlari mi var? Biri size sevdigini soylerken,sizinle birlikteyken binbir turlu findik kiriyorsa aldatma,aldatmadir..

Ben sizinle iletisime gecen kisiyide gunah kecisi yapmiyorum.. Bir insan macera icin bir ulkeden baska ulkeye bir adamla bulusmaya gitmez. Bunlarin arasindaki iletisimin uc,bes kere olduguna inanmadim.

Ben olsam bosanirdim.Bekara koca bosamak kolay geliyor uzaktan. Tekrar guvenebilecekseniz en onemlisi o suphe denilen illet histen kurtulabilecek misiniz bunu bir tartip oyle karar verin

Erkekler nasıl bu kadar sahtekar ve yalancı olabiliyor,kadınlar nasıl bu kadar saf olabiliyor anlamak mümkün değil..konu sahibi arkadaşım bu yalanlara inandığını söyleyerek güldürme beni.bence sizde gerçrği bilşyorsunuz ama kabul etmek istemediğiniz için eşinizin çocukça yalanlarına kanıyırsunuz.yok kız zorla görüşmüş yok facebboktan kendi kendime mesaj göndermiş.bunlara inanmak için çaba göstermeniz bile komik. İşin gerçeği çatır çatır aldatılmışsınız ve sahtekar kocanız tarafından halen kandırılmaktasınız. Düşünsenize bu kız kendine nasıl bu kadar güveniyor olabilir? Elinde gerçek kanıtlar,gerçek olaylar olmasa bu şekilde ortalığa dökülebilirmiydi? Bence eşiniz sizi aldattı. Kıza vaatler verip tutmadığı için kızda cüretkarca bunları size anlattı. Olay bu kadar basit işte. Uyanın lütfen

bende 4 yıl önce aldatıldım..mahkeme aşamasına kadar getirtip ayrılmadım..iyikide ayrılmamışım hiç pişman değilim..eşime yaptıgı hata iyi bi ders oldu..şahane bi evliliğimiz var..güveni tekrar zamanla kazandırdı eşim..9 yıllık evliyiz ve hala ilk günki gibi aşıgız biribirimize..sizde affedicekseniz bile birdaha aynı hatayı yaparsa gercekten ayrılacagınızı inandırıp oyle devam edin..

Verdigin kararin arkasinda durup, mutlu olabilmen cok guzel. Peki aldatildiktan sonra nasil eskisi gibi hissedebildin esine karsi? Psikolojik tedavi aldin mi? Guven sorunu yasiyor musun hala?

aldatıldıktan sonrakı bır sene kotuydu,hep yuzune vurmalar falan,tekrar tekrar kavgalar....tedavi olarak antıdepresan hap kullandım o surecte..eşimle çok severek evlenmiştik,bilemiyorum o guveni tekrar verdi bana,gercekten sevildigimi ve hayattaki en önemli varlıgın ben oldugumu hissettirdi ve hep sucluluk duygusuyla diye düşünüyordum ama oyle degilmiş.eskisinden dahada iyi oldu zaten çok iyi bi evliliğimiz vardı..umarım yasamam tekrar kimseyede yasatmasın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…