- 26 Kasım 2014
- 76
- 14
- 13
- Konu Sahibi dertliesra
-
böyle ucuz bir kadınla seni muhatap etmiş ya daha ne bekleyeceksin bu adamdan?
Senleyken başkasına ait olmuş bir adama ancak iğrenilerek bakılır zaten.. Cinsellik şart değil gönlü kaymış işte diğer kadına. işin doğrusu cinsellikten daha acı geliyor bu bana.
Evet kesinlikle haklsıınız.
Ama kız görseniz banada neler yazmış kaynanana tapıyorsun onun için ölürsün vs demiş halbuki ben kaynanamla aram pek iyi değil. Kız bana bile iftira atıyor. Beni kıskanıyorsun vs yazmış gösteriş meraklısısın sen demiş.
sevmemiş, sevişmemiş de ne yapmış?Sevmedim dedi Kurana el bastı.
Annemin senin sevdiğim herkesin ölüsünü göreyim vs.. diye yeminler etti.
İftira deyip yemin etti.
Ki etmez yemin.
ben burda eşimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın inanın tek suçlu o benm gözümde ama hereeyi anlatıyorum ki objektif olabillelim diye.
ee resmi çekilirken korkmuştur nişanlı çünkü,Hayır biri sormuştu nasıl giyinmişti özenli miydi diye.
Bizim çektirdiğimiz fotolar gibi değil gülmeden normal zorla çektirmiş gibi.
Savunmuyorum gerçekten.
Çünkü tek suçlu eşim kısa ve net !!!
sevmeyebilir macera aramış işte. olay sevmesi değil zaten.Sevmedim dedi Kurana el bastı.
İftira deyip yemin etti.
Ki etmez yemin.
ben burda eşimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın inanın tek suçlu o benm gözümde ama hereeyi anlatıyorum ki objektif olabillelim diye.
E neden görüşmüş ilk başta derdi neymiş kız ta yurt dışlarından gelmiş? bir düşün kim gelir arada sevgi sözleri olmada, umut vermeler olmasa.. 2 sokak ilerinizde oturmuyor bu kız.. sırf kızla buluşmak için kvnizin yanına gitmiş olabilir eşiniz biliyorsunuz değil mi? bilmiyorum sizde mi izmir desiniz, eğer değilseniz durum cidden yazdığım gibi görünüyor demektir.Sevmedim dedi Kurana el bastı.
İftira deyip yemin etti.
Ki etmez yemin.
sevmeyebilir macera aramış işte. olay sevmesi değil zaten.
E neden görüşmüş ilk başta derdi neymiş kız ta yurt dışlarından gelmiş? bir düşün kim gelir arada sevgi sözleri olmada, umut vermeler olmasa.. 2 sokak ilerinizde oturmuyor bu kız.. sırf kızla buluşmak için kvnizin yanına gitmiş olabilir eşiniz biliyorsunuz değil mi? bilmiyorum sizde mi izmir desiniz, eğer değilseniz durum cidden yazdığım gibi görünüyor demektir.
Sen bence fb şifresinin çalındığına dair savcılığa suç duyurusunda bulunmasını iste eşinden. Bakalım yapabilecek mi? Fb Türkiye şubesi olduğundan idleri savcılığa veriyor, davalar çözümsüz kalmıyor. Gerçekten kıza mesajları o yazmamışsa yarın gitsin suç duyurusunda bulunsun. Gerisi yalan dolan, yapamıyorsa boşa yemin ettiği için bir daha nefret edersin.
Tabi ki var, bilişim suçları kapsamına giriyor.Gerçekten böyle birşey var mı?
Facei sonsuza dek kapattık ama yinede bulunur mu peki yaa inşallah öyle birşey vardır.Tabi ki var, bilişim suçları kapsamına giriyor.
Yapılıyor, bu konu ile ilgili suç duyurusunda bizzat bulundum, aynen hesap kapatılmıştı. Sen şikayetini yap, gerisini bilirkişilere bırakın. Tek çözüm yolun bu içinin rahat etmesi için. Söyle eşinle beraber gidin hatta. Ne yapacak acaba çok merak ediyorum.Facei sonsuza dek kapattık ama yinede bulunur mu peki yaa inşallah öyle birşey vardır.
Ve face kapandı ben tekrar bakmıştım böyle bir hesap yoktur dedi.
Yapılıyor, bu konu ile ilgili suç duyurusunda bizzat bulundum, aynen hesap kapatılmıştı. Sen şikayetini yap, gerisini bilirkişilere bırakın. Tek çözüm yolun bu içinin rahat etmesi için. Söyle eşinle beraber gidin hatta. Ne yapacak acaba çok merak ediyorum.
Yapılıyor, bu konu ile ilgili suç duyurusunda bizzat bulundum, aynen hesap kapatılmıştı. Sen şikayetini yap, gerisini bilirkişilere bırakın. Tek çözüm yolun bu içinin rahat etmesi için. Söyle eşinle beraber gidin hatta. Ne yapacak acaba çok merak ediyorum.
Macera aramış gibi geliyor banada son kaçamak gibi.
Ama eline yüzüne bulaştırmış o ayrı.
Sonuç olarak o yüzük parmağındaysa sadakattir kısa ve net.
Sadakatsizlik gösterdi o şuan.
Gözümden düştü ve hiç bir zaman hiçbişey eskisi gibi olmayacak.
Sevgimde bitti saygımda
Dilekçe hazırlıyorsunuz, bulunduğunuz ilin başsavcılığa hitaben yazacaksınız. Adliyeye gidip dilekçenizi vereceksiniz orada sormanız gerek, bilişim savcılığı İzmirde dilekçeleri ayrı bir kalemden alıyor mesela.. bulunduğunuz şehri bilemiyorum, düzenini yani.Ayy harikasınnn inşallah yapabilirim.
Nereye gitmem gerekiyor peki?
Savcılığa mı direk gideceğim?
Şöyle bulursun, o hesaba nerelerden girildiğinin dökümanı çıkarılıp savcılığa verilir. Şifre değiştirme işlemi yapılmışsa hangi tarihte yapılmış bilgisi gelir, zaten yurt dışı ipsi görünce ve şifre değiştirme otomatikman anlamış olacaksın. bunlar çıkmazsa eşin yalan söylüyor demektir.Kızın kendi kendine gerçekten yazıp yazmadığını bulurum yani değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?