OFF OFF...

Evet 2 kere görüşmüşler. Kayınvalideme gittiğinde eşim o kızda oraya gelmiş cafede görüşmüşler. Eminim başka foto olsa kız atardı, tüm kozları kullandı.
Yuuuh birde degil iki kere umarim uce bese cikmaz bu olay bence iyice arastirin evliykende gorusmus olma ihtimali var dicem ama 4 yillik birliktelikte seni aldatan bir karaktersizle ne yaparsin bilemedim. Hakkinda hayirlisi olsun.

Evet okypete
Erkek milleti ya işte.
Onlar kaldıramaz ama kadın kaldırır herşeyi koca ya bu
Aldatılmanın masumu, o su, busu olmaz ..
Çok üzüldüm .. Yazdıklarından anladığım kadarıyla iyi de anlaşıyorsunuz .. Ama ..
Sen sindirebilecek misin ? Atlatabilecek misin?
Önce bunu sorgula kendi içinde ... Tamam fevri davranma .. Ama aynı durumda seni affetmeyecek birini affedebilecek misin ?? Bunun cevabı çok önemli ..

Eşim en son dayanamamış ve yeter beni arama falan deyince kız bana yazmış ümidi tamamen bitince.
Ama kız hala bana gelecek seni boşayıp diyor.
kız bunu diyebiliyorsa bu 2 görüşme falan değil bence. daha ciddi bir şeyler ve ümitler var işin içinde

Tam dediğiniz şeyleri yapıyorum.
Ama affedemiyorum içime nasıl oturdu anlatamam.
Hiç beklemezdim hemde hiç
Zaman ilaç!
Siz geçecek olan zamanda yaranızı saracaksınız.
Onun için geçecek olan zamanda ise yarasını deşeceksiniz!

Evet iyi anlaşıyorduk hiç beklemezdim cidden beni seviyordu yani bir kadın hisseder bence.
Ama unutamam ömrüm boyunca bu olayı çok ama çok zor.

Evliyken konuşmadım nedir ya?
4 yıllık bir ilişki nişanlıyken aldatmış evlenınce mi adam olmak aklına gelmiş.
Boşamıcaksan ısıtıp ısıtp önüne getirme..

Bdv eski konulara goz atmak lazim o kizda sevgilim baska kadinla evlendi ne yapsam kizlar diye konu acmis olabilir.

Burda hikayenin en kotu karakteri esiniz olacak o adam . Umarim dogru karar verirsiniz

Zaman ilaç!
Siz geçecek olan zamanda yaranızı saracaksınız.
Onun için geçecek olan zamanda ise yarasını deşeceksiniz!

Unutamam çok zor gerçekten.
Ve artık çocuk istiyorduk çalışmalar yapıyorduk şu an o kadar çaresizim ki.
Beynim uyuştu.

Bir kızın bir erkeği tehdit etmeside ayrı bi durum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…