- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
ama aynı baskıyı bende görüyorum bende bukadar sıkılıyorum onun tarafından ve beni anlaması için bende ona o sekilde davranıyorum ama yok yani anlamıyor adam.Sanki biraz fazla mi üstüne gidiyorsunuz sevgilinizin? Yani bu kadar nerdesin ne yapıyorsun niye söylemedin gündüz çıktın şimdi niye çıkıyorsun falan çok olmuş ya. bence bu kadar çok soru sorup kizdiginiz için cevaplar sonradan geliyor. Yani bişey saklasa üstüne gitseniz bile soylemezdi başka şehirde olduğunu yada nerde ne yaptığını. Bence biraz rahatlayin ve az rahat bırakın. Sevgiliniz için ve kendiniz için. Çok çabuk yıpranma noktasına gelirsiniz yoksa
bende aynı baskıyı görüyorum demekki iki paronayak teşekkür ederizParanoyaklık zor iş
Sabır diliyorum sevgiline
Ahahaha koptumAz bile yapmışsınız. Söyleyin sütünü içsin dişlerini fırçalasın üstünüde sıkıca örtsün. Doğumgünündede kafes hediye edin.
Heee tamam normal o zamanYaş 17 imiş hanımlar.
Peki âlâ anlıyorum .
bende aynı baskıyı görüyorum demekki iki paronayak teşekkür ederiz
terbiyesizlik olsa gerek kırıcı oluyorsunuzBu yaptıklarınız normal değil.
Sevgili olmak demek aldığı nefese bile karışmak demek.
Bi insan bi insanı sıkarak yorarak hayatı zindan ederek sevemez.
Ha bunu köpeğinize yaparsınız takarsınız tasmayı, kaçmasın diye sıkı sıkı tutarsınız.
Döktüğü tüyü, yaptığı kafayı temizlersiniz çünkü o bunları yapamaz.
Otur dersiniz, kalk dersiniz, tut dersiniz, yakala dersiniz emir verirsiniz konut verirsiniz.
Bu Köpekler için insanlar için değil köpeklere bunu bilmediği için yapıyoruz ama insanlar bunu biliyo.
ama aynı baskıyı bende görüyorum bende bukadar sıkılıyorum onun tarafından ve beni anlaması için bende ona o sekilde davranıyorum ama yok yani anlamıyor adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?