Tabiki daha üstün. Benim iyi günümde beni tanıyan insanlar teyzemler. Çok içime oturdu. Çok kızgınım. Ben öyle çıkışınca diyo ki bi daha gelmem buraya ablamı bize çağırırım diyo. Annemde hemen gelirim zaten dedi. Anneme resti çekecek bi durum değil aslındao teyzelerin ağzının payını ver, annene de restini çek. senin babanla olan gönül bağın anladığım kadarıyla diğerlerinden daha üstün. babana söyletme bu lafları da. bu konu kapansın. babana çok büyük saygısızlık ve haksızlık var. benim oturduğum yerde canım sıkıldı resmen
Uzun bi süre konuşmicam ondan sonra açmazlar heralde açarlarsa da hayatımdan çıkarırımannene söyle böyle bi konuşma bir daha olasın. ne münasebet böyle kötüleme, teyzeler de kim ki ya? bence söyle bir dsaha böyle bir konu açtırmasın bak çok kötü olur de bence
Demediler. Öfkem dinmiyo. Geçmişin üzerini zoraki yeni kapatmışken kocaman bi duvar ördüler tekrarKimse kusura bakmasın ama babana laf söylemeye teyzelerini geçtim annenin bile hakkı yok. Sizi çok düşünen insan dik durup hayır yollamam derdi.
Daha kendi ağlayacak gibi oldu gözleri doldu ben çıkışınca.O teyzeye kapı açar hadi sen çok oturdun der yolu gösteririm.
O kim Köpek
İnsanlar iyice hadsizleşmiş,
Bırakın teyzenizin annenizin bile sizin yanınızda babanız hakkında kötü kelam etme hakkı yok.
Yine ortada kalacaktık. Yine hasanın p*çi olacaktık. Kulaklarıma kazındı tekrar lafları. Ben uyardım demeyin size göre doğru olabilir benim yanımda demeyin ne düşünürseniz düşünün benim yanımda demeyin diye kırk kere uyardım. Hala tekrarladı beni çatlatana kadar keşke keşke keşke dediBabanız ölaeydi de ne olacaktı. Teyzeliklerini yapmışlarmı da birşey söyleme hakkını buluyorlar kendilerinde! Bunlara ne laf anlatsan anlamazlar o yüzden bu konulara fazla girme aran bozulsun istemiyorsan.
Sadece annem üzülmesin arada kalmasın zaten çok çekti artık kafası rahat olsun istedim. Unutmaya çalıştım. Evet bundan sonra kesinlikle hoşgeldin güle güle.Kötü günümde yanimda olmayani iyi günümde de ben yanimda istemem.
Hayatimlar ilgili söz söylemeye de hakki olamaz.
Bence siz de yüz vermeyin.
Daha kendi ağlayacak gibi oldu gözleri doldu ben çıkışınca.
17-18 sene önce. Kandırmışlar annemi şehir dışındaki abisinin yanına göndermişler çocuklar biraz babalarında kalsın sende kafanı dinle gel bir araya gelirsiniz çocuklarla demişler.bence mesafe koyun görüşmeyin.aynı durumda benim babam olsa asla laf ettirmezdim.sizin üzerinizde emekleri geçmemiş bile bu insanların.anneniz çok pasifmiş insan nasıl çocukları için çabalamaz bir yol bulmaz.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.anne ve kardeşleri ayıran insanlardan hayır gelmez.
Çok rahatladım beni anlayan insanları görünce. Allah razı olsun. Laf karıştırdı araya lafımı bitiremedim yok annem yüzünden dayımlar o teyzeme de kötü davranmış babam barışmak isteyince dayım bu teyzeme bağırmış çağırmış bunları anlattı cahil hepsiBabanızin olduğunu düşünün teyzeleriniz için ne değişirdi ki?Sonuçta sonsuza kadar hayatlarından çıkmış bir adam babanız...hatta yıllarca siz ve kardeşleriniz de öyle...Yaşıyor olması ne yönde rahatsızlık vermiş teyzelere?Babanız,amcaniz ölse siz dört kardeş sokaklarda kalır bambaşka yollara savrulabilirdiniz ama teyzelerinizin olması ve ya olmaması hayatınızda hiçbir fark yaratmamıştır... "Canım benim hickimsem yokken babam vardı,ne oldu kardeşlerimle sokaklara dusmemem rahatsız mı etti sizi?" derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?