Öfkeliyim üzgünüm

Nnuurrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
4.686
8.825
158
24 yaşındayım.
Annemle babam ben 8 yaşındayken ayrıldılar. Babam bi gün çantasını aldı evi terk etti gitti. Çok sinirliyim eksik yazarsam yanıtlarım yorumlarınızda. Dayı demek istemiyorum annemin kardeşleri istemedi bizi hasanın p*çlerine mi bakıcaz dediler. Annemden kopardılar babamın köyünde yola kedi köpek yavrusu gibi bırakıp gittiler. Elimde bi bebek babaannemlere gittik iki abim bi ablam var.

Babam sorumsuz bi adamdı her zaman. Ablamla abimler ortaokula gidiyodu köyde olmadığı için amcamlar yanlarına aldı. Ben babamla kaldım sadece. Hepimiz bi yere savrulduk.

Dayımlar teyzemler Allahın bir günü arayıp sormadı. Hepsinin gözünde hasanın p*içleriydik.

Amcamlar bayramlarda giydirdi ayakkabılarımızı aldı vs. Onlar okuttu kardeşlerimi. Emekleri büyük çok hakları var.
Neyse annem ben liseye giderken evlendi kardeşlerinin yanında kalıyodu çok mutsuzdu mecburen evlendi. 3 senenin ardından eşi rahmetli oldu. Böyle bi çok gelişmenin ardından annemle bir araya geldik okul falan bitti benim annemle kalıyoruz şimdi abimde burda. Teyzemler gelip gider sevdiklerini söylerler bizi. Ben bu durumu bizi arayıp sormamalarını içimden atamadım ama başa dönmemek için bende bi yerden sonra samimi davranmaya başladım.

Yarım saat önce geldiler iki teyzemle bide teyzemin iki oğlu. Teyzemin biri kocasına sinirlenmiş maddi durumları kötü bide kocası para vermez teyzem zorlayarak alır. Kocasına sinirlenmiş daha önce demiş ki hiç olmazsa ablamın kocası öldü de kurtuldu demiş annemin ikinci evliliğinden dolayı. Teyzemin oğlu da demiş ki keşke ilk kocası da ölseydi böyle olmasalardı demiş. Bende o kuzenime ne güzel laf etmişsin dedim ağzında bakla ıslanmaz zaten dedi mahçup oldu bende üstelemedim. Kuzenler çıktı onları gönderdim geldim teyzem hala bu lafı veriyo benim yanımda bunları söylemeyin size göre doğru olabilir o benim babam her doğru her yerde söylenmez dedim. Diğer teyzem dedi bu defa üç dört defa tekrarladı keşke ölseydi keşke ölseydi diye.. Çok kötü oldum sinirden ellerim titredi ki hiç saygısızlık yapmam gelirler yemekleri tatlıları her şekilde güzel ağırlamaya çalışırız. Çok gücüme gitti. Daha düne kadar beni tanımıyolardı ki annemle bir araya gelince akraba olduk. Canım çok sıkkın.
Bende söyleme benim yanımda bunları dedim yine tekrar etti sinirle kalktım su içtik biraz tartıştık ne dedim hatırlamıyorum. Canını çok yakmak istiyorum. Onlar mutfakta bende ders çalışıcam diye geçtim diğer odaya ağlıyorum yazıyorum..

Maddi durumlardan dolayı boşandı annemle babam. Belki bize çok güzel imkanlar sağlamadı ama babam işte kıyamıyorum. Ağırıma gidiyo sanki bizde ya da annemde çok emekleri varmış gibi. Bi teyzem daha var o burda yoktu annem sadece onun anladığını söylerdi. Onun dışında hiç biri ne anneme ne bize manevi hiç bi destek göstermedi. Şimdi de geçmiş bizi ya da annemi çok seviyo gibi babama beddua ediyo

o teyzelerin ağzının payını ver, annene de restini çek. senin babanla olan gönül bağın anladığım kadarıyla diğerlerinden daha üstün. babana söyletme bu lafları da. bu konu kapansın. babana çok büyük saygısızlık ve haksızlık var. benim oturduğum yerde canım sıkıldı resmen

Tabiki daha üstün. Benim iyi günümde beni tanıyan insanlar teyzemler. Çok içime oturdu. Çok kızgınım. Ben öyle çıkışınca diyo ki bi daha gelmem buraya ablamı bize çağırırım diyo. Annemde hemen gelirim zaten dedi. Anneme resti çekecek bi durum değil aslında

annene söyle böyle bi konuşma bir daha olasın. ne münasebet böyle kötüleme, teyzeler de kim ki ya? bence söyle bir dsaha böyle bir konu açtırmasın bak çok kötü olur de bence

annene söyle böyle bi konuşma bir daha olasın. ne münasebet böyle kötüleme, teyzeler de kim ki ya? bence söyle bir dsaha böyle bir konu açtırmasın bak çok kötü olur de bence
Uzun bi süre konuşmicam ondan sonra açmazlar heralde açarlarsa da hayatımdan çıkarırım

Kimse kusura bakmasın ama babana laf söylemeye teyzelerini geçtim annenin bile hakkı yok. Sizi çok düşünen insan dik durup hayır yollamam derdi.

O teyzeye kapı açar hadi sen çok oturdun der yolu gösteririm.
O kim Köpek
İnsanlar iyice hadsizleşmiş,
Bırakın teyzenizin annenizin bile sizin yanınızda babanız hakkında kötü kelam etme hakkı yok.

Kimse kusura bakmasın ama babana laf söylemeye teyzelerini geçtim annenin bile hakkı yok. Sizi çok düşünen insan dik durup hayır yollamam derdi.
Demediler. Öfkem dinmiyo. Geçmişin üzerini zoraki yeni kapatmışken kocaman bi duvar ördüler tekrar

Babanız ölseydi de ne olacaktı. Teyzeliklerini yapmışlarmı da birşey söyleme hakkını buluyorlar kendilerinde! Bunlara ne laf anlatsan anlamazlar o yüzden bu konulara fazla girme aran bozulsun istemiyorsan.
Ya içinizdekileri söyleyeceksiniz ya fazla samimi olmayacaksınız, yoksa içinizde büyür öfke ve zamanla patlar.

O teyzeye kapı açar hadi sen çok oturdun der yolu gösteririm.
O kim Köpek
İnsanlar iyice hadsizleşmiş,
Bırakın teyzenizin annenizin bile sizin yanınızda babanız hakkında kötü kelam etme hakkı yok.
Daha kendi ağlayacak gibi oldu gözleri doldu ben çıkışınca.

Babanız ölaeydi de ne olacaktı. Teyzeliklerini yapmışlarmı da birşey söyleme hakkını buluyorlar kendilerinde! Bunlara ne laf anlatsan anlamazlar o yüzden bu konulara fazla girme aran bozulsun istemiyorsan.
Yine ortada kalacaktık. Yine hasanın p*çi olacaktık. Kulaklarıma kazındı tekrar lafları. Ben uyardım demeyin size göre doğru olabilir benim yanımda demeyin ne düşünürseniz düşünün benim yanımda demeyin diye kırk kere uyardım. Hala tekrarladı beni çatlatana kadar keşke keşke keşke dedi

bence mesafe koyun görüşmeyin.aynı durumda benim babam olsa asla laf ettirmezdim.sizin üzerinizde emekleri geçmemiş bile bu insanların.anneniz çok pasifmiş insan nasıl çocukları için çabalamaz bir yol bulmaz.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.anne ve kardeşleri ayıran insanlardan hayır gelmez.

Kötü günümde yanimda olmayani iyi günümde de ben yanimda istemem.

Hayatimlar ilgili söz söylemeye de hakki olamaz.

Bence siz de yüz vermeyin.
Sadece annem üzülmesin arada kalmasın zaten çok çekti artık kafası rahat olsun istedim. Unutmaya çalıştım. Evet bundan sonra kesinlikle hoşgeldin güle güle.

Teyzenler sanki size baktilar cok emek verdiler gibi kendilerine laf soyleme hakki bulmuslar sacmalik da....

Soyledikleri sey hic haksiz degil yani. Adam cantasini almis cikmis gitmis, siz de onun bunun evinde orda burda rezil perisan olmussunuz. Size Hasanin p**i diyen insanlardan once, sucu Hasanda arayin derim. Annenin ailesinin size bakma yukumlulugu yok ama babanin bakma yukumlulugu var sonucta ama bakmamis. Baban basip gitmek yerine olseydi en azindan parasina konardiniz sefil olmazdiniz. Gayet dogru bir laf etmisler. Haa soyleyen tipler de cok cazip olmayan tipler o ayri mesele. Su hikayede Hasan haric herkese sayip sovmussunuz bir tek Hasana toz kondurmamissiniz oysaki asil sorumlu o.

Babana laf soyletmemen de bana garip geldi. Sizi birakmiz rezil perisan etmis bir adama laf edildi diye bu kadar alinmanizi anlayamadim. Boyle bir babanin savunulacak, korunacak bir yani yok.

Daha kendi ağlayacak gibi oldu gözleri doldu ben çıkışınca.

Ananızdır canınızdır ama kusura bakmayın.
Yine hata onda Bugün ailesinin çenesini kapatmamakta onun suçu
Teyzeniz Dayınız size Hasan'ın bilmem neyi dediğinde de onun suçuydu.
Aç'ın mezarı yok Hem kendi sığıntı olmuş, hemde sizi sığıntı etmiş.
Neyse bende haddimi aşıyorum.

Babanızin öldüğünü düşünün teyzeleriniz için ne değişirdi ki?Sonuçta sonsuza kadar hayatlarından çıkmış bir adam babanız...hatta yıllarca siz ve kardeşleriniz de öyle...Yaşıyor olması ne yönde rahatsızlık vermiş teyzelere?Babanız,amcaniz ölse siz dört kardeş sokaklarda kalır bambaşka yollara savrulabilirdiniz ama teyzelerinizin olması ve ya olmaması hayatınızda hiçbir fark yaratmamıştır... "Canım benim hickimsem yokken babam vardı,ne oldu kardeşlerimle sokaklara dusmemem rahatsız mı etti sizi?" derdim

17-18 sene önce. Kandırmışlar annemi şehir dışındaki abisinin yanına göndermişler çocuklar biraz babalarında kalsın sende kafanı dinle gel bir araya gelirsiniz çocuklarla demişler.

Çok rahatladım beni anlayan insanları görünce. Allah razı olsun. Laf karıştırdı araya lafımı bitiremedim yok annem yüzünden dayımlar o teyzeme de kötü davranmış babam barışmak isteyince dayım bu teyzeme bağırmış çağırmış bunları anlattı cahil hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…