- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
- Konu Sahibi BaharTanricasi
-
Doğumdan sonra bende böyleydim kendimi gördüm sizde . Hemen psikolog terapisi aldım o da kesmedi . Psikiyatriye gidip ilaç almaya başladım . O işe yaradı . Ankara’da değilim ama fikir verenler olacaktır .Merhabalar son bir senedir pik yapmış öfkemi artık kontrol edemiyorum.Önceleri öfkelensemde bazı uygulamalarla yatıştırıyordum.Lakin oğlumun doğumuyla yetersizlik hissi + oğlumun çok hareketli bi bebek olması sürekli arkasında gezmem ve hiç kendime vakit ayıramamak bunun başlıca sebepleri.Eşim sağolsun kızımla ilgilenir ki kızımda çok hareketlidir.Ev işlerinde de elinden geldiğince yardımcı olur sağolsun.Ama o öfkeyi içimden bir türlü atamadığım gibi katlanıyor sanki ve birden ansızın oluyor.Arkasından bağırırken buluyorum kendimi ve bu aşırı yıpratıcı hem kendim için hem ailem için.Ankara’da bildiğiniz işinin ehli psikolog önerisi verirseniz çok mutlu olacağım.Artı bu durumdan muzdarip olup fikir verebilecek olanları da seve seve kabul edeceğim şimdiden teşekkür ederim.
Geçmiş olsun ilaçlar uyku yapıyor mu? Malum bebeğimi bırakıp saatlerce uyumak çok zor olacakDoğumdan sonra bende böyleydim kendimi gördüm sizde . Hemen psikolog terapisi aldım o da kesmedi . Psikiyatriye gidip ilaç almaya başladım . O işe yaradı . Ankara’da değilim ama fikir verenler olacaktır .
Doktora özellikle söyledim çocuk var uyumamam lazım diye ona göre ilaç verdi .Geçmiş olsun ilaçlar uyku yapıyor mu? Malum bebeğimi bırakıp saatlerce uyumak çok zor olacak
Doktora özellikle söyledim çocuk var uyumamam lazım diye ona göre ilaç verdi .
Kız çocuktan sonra oğlan çocuğu ağır gelmiştirMerhabalar son bir senedir pik yapmış öfkemi artık kontrol edemiyorum.Önceleri öfkelensemde bazı uygulamalarla yatıştırıyordum.Lakin oğlumun doğumuyla yetersizlik hissi + oğlumun çok hareketli bi bebek olması sürekli arkasında gezmem ve hiç kendime vakit ayıramamak bunun başlıca sebepleri.Eşim sağolsun kızımla ilgilenir ki kızımda çok hareketlidir.Ev işlerinde de elinden geldiğince yardımcı olur sağolsun.Ama o öfkeyi içimden bir türlü atamadığım gibi katlanıyor sanki ve birden ansızın oluyor.Arkasından bağırırken buluyorum kendimi ve bu aşırı yıpratıcı hem kendim için hem ailem için.Ankara’da bildiğiniz işinin ehli psikolog önerisi verirseniz çok mutlu olacağım.Artı bu durumdan muzdarip olup fikir verebilecek olanları da seve seve kabul edeceğim şimdiden teşekkür ederim.
Size bişey diyim mi kızım oğlumun yaşındayken daha kuduruktuKız çocuktan sonra oğlan çocuğu ağır gelmiştirşaka bir yana Allah evlatlarini bağışlasın tırnağı taşa değmesin. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var bir süreliğine gidebileceğiniz bir yer var mı aileniz gibi çocuklarla ilgilenip sizi biraz rahatlatacak. Benim kizkardesim ve erkek kardeşim böyle olduğum bir durumda yanıma gelip yükümü hafifletti doya doya uyudum. Dinlenmiş olunca öfke de geçiyor.
Eşim dinlenmeme müsade ediyor en az iki saat çocukları oyalar sağolsun lakin yetmiyor.Tahammülüm o kadar azalmış ki.Öncelikle yalniz degilsiniz bu ofekniz tamamen kendinize vakit ayiramamaktan psikolog veya psikiyatiye gitmeye vakit bilr bulamiyorsunuzdur eminim cunku ben kendim de oyleyim hani bi gorsel varya psikiyatriye gidip azicik uzanayim diye heh iste bazen o modda olabiliyor insan size tavsiyem en azindan ben kendime şu yolu buldum etkinlikleri cocuga gore degil kendime gore yapiyorum boyama mi yapilacak valla oturup kendime bir tane ona da bir tane aciyor boyuyorum, etkinliklere kendimi katmiyor bildiginiz ben yapiyorum cocugun yaninda vakit hizli geciyor ve cocugum harektli oldugu icin resmen onun pesinde kosmaktansa bende onla hareketli oluyorum mesela bugun deli gibi halinin etrafinda kostul ben pert cocuk pert o simdi yorgunluktan horul horul uyuyor ki normalde 12den once yatmaz bence artik delilige vurun baska yol yok
Ya kurban olurum Allah bağışlasın.ben de oğlan var pertim çıkmış durumda. Eltimin kızı var minnoş nazlı böyle ponçik ponçik dedim acaba kizlar daha mı sakın :) Allah can sagligi versin hepsineSize bişey diyim mi kızım oğlumun yaşındayken daha kuduruktuŞu an 5 yaşında anaokuluna gidiyor azda olsa enerjisini atıyor lakin bu seferde ben herşeyi bilirim kafasında asla inadını kıramıyorum.Bu da tahammül sınırımı aşıyor ister istemez
Amin teşekkür ederimYa kurban olurum Allah bağışlasın.ben de oğlan var pertim çıkmış durumda. Eltimin kızı var minnoş nazlı böyle ponçik ponçik dedim acaba kizlar daha mı sakın :) Allah can sagligi versin hepsine
Zor sureclerden geçiyoruz.mevsim değişikliğinden bile etkileniyor ruhumuz. Kendinize bu kadar yüklenmeyin siz mükemmel bir annesiniz.her şey çok güzel olacakAmin teşekkür ederimKızlar evet daha sakin yapılı olurlar .Rabbim dağına göre kar verir derler ya evlenmeden önce dünyanın en sakin insanlarından biriydim.Çocuk bakmayı çok severdim şimdi neden böyle öfkeli bi insan oldum bilemiyorum
çok teşekkür ederim çok iyi geldi sizle yazışmakZor sureclerden geçiyoruz.mevsim değişikliğinden bile etkileniyor ruhumuz. Kendinize bu kadar yüklenmeyin siz mükemmel bir annesiniz.her şey çok güzel olacakTarkan dan geçecek sarkisini size armağan ediyorum :) tarkan geççek - Google leit
Maalesef ilaç konusu taraftar olunacak bi konu değil durumlar onu gerektiriyorsa elbetteki alınır ki benim öfke problemimin düzelmesi için en ağır ilacı bile almaya razıyım yeter ki artık bu huzursuzluk hissi artık devam etmesinBence iki ve ya daha fazla küçük çocuğu olan annelerin çoğu bu durumu yaşıyor. Benim de iki küçük kızım var ve devamlı gerginim. İlaca başlama taraftarı değilim psikoloğa gittim benim içimdekileri dökememe gibi bi durumum yok herkese anlatabilirim ama çare yok resmen bu duruma kendimce hala bulamadım çok zor bi hayata kendimi ittiğimi düşünüyorum sadece
Kendinize çok iyi bakın mutlu bir anne mutlu bir aile demek :)çok teşekkür ederim çok iyi geldi sizle yazışmakiyi insanlar iyi ki var .
Tabi ki herkes kendisi için en doğrusunu bilir. Öfkenizin sonuçları siddet vs oluyorsa kesinlikle başlamalısınız daha dün arkadaşım aynı şeyden bahsetti birine kızınca hıncını çocuğundan çıkarıyormuş onu karanlık odaya kilitliyormus falan böyle durumlarda tabi ki psikiyatriye gidilmeli. Ben kendim ara ara yükselsem de o raddeye gelmedim çok sükürMaalesef ilaç konusu taraftar olunacak bi konu değil durumlar onu gerektiriyorsa elbetteki alınır ki benim öfke problemimin düzelmesi için en ağır ilacı bile almaya razıyım yeter ki artık bu huzursuzluk hissi artık devam etmesin
Inan ben de bunu arastiriyordum nette gecen gün..tek cocukken cok iyiydi hersey ama iki cocukla sabrım hemen tükeniyor...tahammülüm cok cok azaldı..ilerki asamada ben de psikolog veya psikiyatrist dusunuyorum..Eşim dinlenmeme müsade ediyor en az iki saat çocukları oyalar sağolsun lakin yetmiyor.Tahammülüm o kadar azalmış ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?