Öfkemi kontrol edemiyorum

Tek çocukta bile sabrım tükenmişti benim. Uykusuzluktan oluyor. Yüzde yüz eminim. Cagirabileceginiz bir yakınınız yoksa imkanınız da varsa kendinize bakıcı tutun ciddiyim. Mesela sadece 1 aylık. O çocuk baksın siz geçin içerde film izleyin dışarı çıkın. Mutlu olursanız geçer.
Ayrıca ben birkaç kişisel gelişim çocuk gelişimi mutluluk vs üzerine kitaplar da okudum iyi geldi. Kafana uyan birkaçını al oku.

Doğumumda annem geldi ve beni acayip sinir etmişti. Sunu yapar mısın falan dediğimde kendini hizmetci gibi hissediyormuş gidebilirsin demiştim gitmemişti de. Onun kaprislerini bir daha çekmeyeceğim ikinci çocuğuma imkanım olursa bir iki aylık bakıcı tutacağım. Gece ben bakarım gündüz o bakar ben de uyurum

Evet başedemiyorum artık ve bu hale nasıl geldim kendi kanım canıma tahammülüm yok

Zorlanırsanız tutun elbet.inanın küçükken daha kolay büyüdükçe iki çocuğun dağıttıklarını toplamaktan ev işi yemeği bile yapamayacak hale geliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…