Bi yakınım hastane dönüşü araba kazası yaptı yeni doğmuş bebeğini o kazada kaybetti . Eşi ile birbirlerine hep destek oldular onlar için çok zordu 2 sene sonra bi kızları oldu. Acısı hala var elbet ama eşinle birbirine hep destek ol bana kalırsa. Rabbim ikinizde sabır ve mutluluk verir inşallah.
Başınız sağolsun, söylenecek bir şey yok.
Kaç doktora gitmişsiniz, elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız.
Bebeğinizin yaşama şansı olmadığı gibi, sizin de sağlığınızı bozulacağı söylenmiş defalarca.
Daha da başka çare kalmamış, vicdan azabı çekmeyin.
Allah size ve eşinize sabır versin, tez zamanda Umut'unuzu güzel güzel anlatacağınız sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Doktor değilim ama, kanserli bir hücreden bahsediyoruz ki yayılma ve size de sıçrama riski çok yüksektir mantıken.inşallah . Yüzüme sana zarar verir de demediler vermezde . çok nadir görüldüğü için bebeğede banada ne olacagını bilemediler tek bildikleri yaşamayacagı. bende buyuzden azap çekiyorum bana küstüğünü düşünüyorum . belkide doğacaktı ama özürlü olarak yaşayacaktı
Doktor değilim ama, kanserli bir hücreden bahsediyoruz ki yayılma ve size de sıçrama riski çok yüksektir mantıken.
Siz dediğim gibi elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız, kaderin önüne geçilmez biliyorsunuz.
Evet, belki doğacaktı ama azaplar içinde can çekişmesi de, kötü emellere alet edilmesi de söz konusu.
Başınıza gelmiş sizden habersiz denek olarak kullanılmak istendiği, böyle şeyler de olabilirdi.
Allahım acınızı hafifletsin, yavrunuz zaten bir melek ve dünyanın hiçbir kirini görmeden sonsuz mutluluğu yaşıyor.
Böyle düşünerek içinizi ferahlatmanız lazım.
Dünyaya ait olamayacak kadar güzel bir canı taşımışsınız ve ait olduğu yere, cennete uğurlamışsınız.
Çokça sabır diliyorum size.
Bir çok doktora gittim hepsi bebeğini almak zorundayız ,şimdi almazsak zaten ölecek ,yine almak zorunda kalacağız dediler ..aldırmadım. ..doğurdum ..3 gün güzel yüzünü gördüm ..güzel gözlerine baktım ..hareketlerini izledim ..3.günün sonunda kaybettim ..doymadım ama gördüm ..acısı hala yakar yüreğimi. .Beni neden doğurmadın derse. belki yaşardım bırak ameliyatta ölseydim derse . sen bana hiç şans tanımadın derse .
Sen beni delice ağlattın şuan..
Rabbim sana şefaatçi eylesin umutu.. İçime oturdu kadın.. Mahvettin beni ya
Bir çok doktora gittim hepsi bebeğini almak zorundayız ,şimdi almazsak zaten ölecek ,yine almak zorunda kalacağız dediler ..aldırmadım. ..doğurdum ..3 gün güzel yüzünü gördüm ..güzel gözlerine baktım ..hareketlerini izledim ..3.günün sonunda kaybettim ..doymadım ama gördüm ..acısı hala yakar yüreğimi. .
Allah yardımcın olsun, çok zor ..ve üzülme ! Cennette bekliyor seni ..
Süt kesilmesi için eczaneden ilaç alabilirsin. .kendi kendine kesilmesi zaman alır ve çok da acılı olur .
Rabbim acını dindirsinAğlama ... dua et bana müslümanın müslümana duası geçer. Allah doğacak çocuklarımıza sağlım sıhat versin inşallah. yaşaması daha zor..
Rabbim acını dindirsinbebek için tedavi görüyoeum.. Hassasım.. Rabbim sefaatcin eylesin onu.
Ağlaya ağlaya okudum, Allah sabır versin demekten başka bir şey çıkmıyor dilimden elimden. Çok çok üzücü. İçinm acıdı ah Umut melek oldun..
Ya kadın sen bni çok ağlattınben çok istedim 1 sene uğraştım . sana tavsiyem sağlıklı olmasını ve hayırlısıyla olmasını dilinden hiç düşürme.
Bi zamanı var ve ozaman olacak . bizim çok istememiz hiçbişeyi değiştirmiyor. aksine hayırlı zamanı olmadıgı için bak ne acılar çekiyoruz. içini ferah tut hep sağlıcakla ve hayırlısıyla inşallah de
Ya kadın sen bni çok ağlattınrabbim içinin yangınını söndürsün..! Rabbim birdaha bu acıyı ne sana ne bi başkasına yaşatmasın..
Melek oğlum benim görsen melek gibiydi annesinin kuzusu . Rabbim kimseye evlat acısı vermesin ...
Amiiiiiiiinnnn. Rabbim senin içinin yangınını söndürsün. Rabbim ne zaman tekrar istersen, ne zaman kendini tekrar hazır hssedersen hiç uğraştırmadan birdaha nasip etsin sana inşallahağlama kuzum . Allahım bu acılı halimle sana dua ediyorum. inşallah sağlıklı ve hayırlısı ile evlat sahibi yapsın seni..
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
Amin kuzum benim, her sınavın bir mükafatı vardır elbet..
benim görümcem 40. Haftada kaybetti bebeğini ve ölü doğurdu. Oda çok büyük bir travma yaşadı. Ama şimdi 20 günlük bir kızı var. Kaybettiği oğlandı. Şimdi Allah dünya güzeli bir kız nasip etti. İnşallah sanada gönlünden geçen zamanda nasip etsin güzel anne
Amiiiiiiiinnnn. Rabbim senin içinin yangınını söndürsün. Rabbim ne zaman tekrar istersen, ne zaman kendini tekrar hazır hssedersen hiç uğraştırmadan birdaha nasip etsin sana inşallah
Amin kuzum bnm.. Amin cnmm bnmm güzel kraliçe :)Aminn allah kimsenin kucagını boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?