Oğlum artık yok.

Canım benim yaa çok zor şeyler yaşamışsın Başın sağolsun Rabbim sabır dayanma gücü versin, oğlun sana küser mi hiç canım Allah verdi Allah aldı üzülme bol bol dua et..

Rabbim tez zamanda sağlıklı hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin canım..

İnan her mesajını gözyaşları içinde okudum ama senin başka seçma şansın yoktu canim. Bebeğin öyle doğsaydı bile yine yaşayamayacaktı. Kanser diyosun. Minicik bir beden nasıl kaldırsın bu ağır hastalığı. Herkesin imtihanı farklı canim. Bebeğin şimdi cennette ordan oraya uçan bir kuş. Belki de sizin şefaatçiniz olacak. İnsanoğlu her acıya alışıyor. Neler yaşayıp alışmadık ki. İnşallah Rabbim sana daha sağlıklı bir bebiş nasip eder ve senin bütün acılarını dindirir. 1 saniye sonrasını bile bilemeyecek kadar aciziz. Rabbim her daim iyiliklerle karşılaştırsın canim

Allah yar ve yardimcin olsun canim inan cok üzüldüm Allah tekrarini yasatmasin

Yeni kaybettiğin için böyle hissetmen normal .. Allah sabır versin ..senin durumun çok farklı ama benimle kıyaslama. Yavrun daha karnında kanserle tanışmış. .benim kocaman babam kanserle zor başa çıkıyor doğmamış yavrudan bahsediyoruz ..

Bekliyor seni annesi ,sabırlı ol ,vuslatını bekle ..

Başın sağ olsun .Allah cennette kavuştursun . O kadar çare aramışssın . Çaresiz kalmışsın. O da senin ruhun daki
acıları ve çaresizliğini hissetmiştir. Küsmez. İçine atma , ağla. Ben de ağlıyorum şimdi. Ben de 4 yaşında küçük erkek kardeşimi yıllar önce kaybettim . Çok acı çekti . Annem,
babam çok iyi
baktı ama olmadı. Hep bir çocukça üöit vardı içimde , iyileşecekti . Bir gün avluda oynarken , çocuklar kardeşin geldi dediker . El çırpa çırpa , çapraz çapraz koşarak gittim . Meğer ... İşte meğer ... Babam son kez gör diye gösterdi . Saçları kıvır kıvır, gözleri
açık , beti
benzi soluktu. yıllar sonra ona mektup yazdım . "Bekle beni , ben geçerken cennetin önünden seslen bana abla diye " . O zamsn nasıl özlem ile sarılacağım ona. Annemin o gece zümrüt siyahı saçları beyaza döndü. Sonra dua etti hep
ve ikiz kardeşlerim oldu . Allah sabır versin canım. Kendini suçlama , elinden geleni yapmışsın . Göz yaşlarını gizli akıtma. Ağlama demek zor. Bir acın var ve taze . Zaman en iyi
ilaç . Unutturmuyor ama kabul ettiriyor.

Başın saolsun cnm inan zor ve üzücü bir olay rabbim daha hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Oğlun cennette seni bekliyor annesi o sana küsmedi aklına getirme böyle şeyleri rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez bol bol dua et inşallah tez zamanda hamile kalırsın dualarım seninle.

zaten doğsada kemoterapi başlanamaz çok küçük çeke çeke ölecek dediler . Amin herkesi hayırlı işlerle karşılaştırsın

Ben dört gözle bekliyorum tek dileğim inşallah oda beni bekliyordur . seviyordur.

Başın sağolsun.. kardeş candır. evlat candan öte.. kimseye yaşatmasın rabbim . inşallah biraz hafifler acılarım. bunlarla yaşamak zor. o topraktayken başını yastıga koymak zor . Rabbim beterinden saklasın

Başın sağolsun.. kardeş candır. evlat candan öte.. kimseye yaşatmasın rabbim . inşallah biraz hafifler acılarım. bunlarla yaşamak zor. o topraktayken başını yastıga koymak zor . Rabbim beterinden saklasın

Duadan başka sığınacak kapımız yokki. Allahım inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. kimseye evlat acısı yaşatmasın.

canim Allah sabirlar versin cok agir bi imtihan ama bu dunya da boyle iste. imtihan dunyasi en guzel seyler sabirdan sonra geliyor hic endisen olmasin. ne mutlu sana ki bi sefaatci gondermissin ahirete. hic uzulme ben de 16 haftalikken kaybettim ikizlerimi dua ediyorum babasina bana sefaatci olsun aileme sefaatci olsun diye. sen de oyle dua et rabbim yine nasip eder insallah. goguslerin icin ben de yasadim ayni durumu bazen ates gibi tas oluyodu ilik suyla masaj yap yavas yavas biraz zaman aliyo ama geciyo. bol bol dua et canim rabbim yardimcin olsun insallah boyle hastalik durumlarinda hic kendini suclama vardır rabbimin bir bildigi

yvaş yavaş çekiliyor oğlumun nasibi. İnşallah şefaatçi olur bizi ister sever duam bu . Hastalık da olsa ölüm kararını benim vermem şüpheye düşürüyor işte. Dinimiz güzellikler dini aslında çok araştırdım. eğer allah yolunda bi evlat yetştiremiyecekseniz onu bile aldırabilirsiniz diyor. ama ben yine de kendimi düşünüp çocugmdan vazgeçtim. bir anne evladından vazgeçebilirmi demekki ben anne olamamısım . rabbim karnımda veya ameliyayta yazdı ölümünü. ama ben göz göre göre aldırdım güzel oğlumu inşallah yinede bize küsmez .

Seni çok iyi
anlıyorum . Profesyonel destek almayı düşündüm mü hiç ? Allah öyle güzel çocuklar versin ki acılarını hafifletsin. Acın, kelimelerinden belli , ok gibi
deliyor .
"o toprakta iken " Bana çocukluk anımı , acımı hatırlattı . Yağmur yağınca ,kardeşim ıslanacak diye naylon sermeye giderdim . Büyükler geri çevirirdi. O cennette derlerdi . Cennet neydi peki ? Ölüm toprak demekti, görememekti bir daha. Peki cennette ırmaklar vardı da, portakal ağacı da var mı idi , ya canı çilek , kiraz çekerse ? Her şey var denildi . Ve bulutların aradında onlar . Olana ve ölene çare bulunsa keşke . Ama yok . Down sendromlu aileler var . Biraz araştırıp gözlemleyince , onların kaygısına ulaşıyorsun . Anne baba ölünce Evlatlarına bakacak kimse olmaz diye kaygıları var. Türlü imtihanlar , türlü acılar var. Ateş
düştüğü yeri yaksa da inan derdine hepimiz yandık , benim de içim yandı . Sabrın , dayanma gücğn bol olsun . Yüce Allahım yar ve yardımcın olsun .

çok teşekkür ederim. doktorlar çok anlamıyor. direk tıbbi olarak konusuyorlar dini olarak sakınca görmüyorlar çünkü. o konulara girmiyolar. bu dünya geçici baki hayatta birlikte olalım inşallah. o iyi olsun yeterki ben bu azaba bu acıya katlanırım o cenette olsun bana yeter.

Cennette ve küskün değil . Küsmek biz büyüllerin işi çünkü . Çocuklar küsmez , barışır küserse dehemen . Allah sabırlar versin cancağzım .

Benimde bebeğimin beyninde kis cıkmıstı 24. Haftada küçüldü kisler. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Çok üzüldüm bu sınavın insallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…