Oglum doğdu şükür ama

Daha destek olcaklarina kostek oluyorlar.
Kostek olcak kisi yazmasin lutfen zaten bayan saglikli dusunemiyor birde burdaki o kotu sozlerle etkilemeyin bayani.
Basina gelmeyen hic anlamaz bu durumu.heleki anne olmayanlar asla cevap yazmasin.
Kimin ileride ne olacagi belli olmaz bizim de basima gelebilir.kinamamak gerek.
Allah yardimcin olsun Oglusumubekliyorum

Aynen öyle ben doğum yapmadığım halde böyle düşünüyorum, psikoloji çok garip bir şey çünkü ben de yabancılaşma duygusunu farklı şekilde yaşamıştım kısa bir süre, çok tuhaf bir histi konu sahibi de benzer hisler yaşıyor belli ki bebeğine. Umarım kısa sürede düzelir çok üzüldüm gerçekten
Kınamamak gerek tabii ki herkesin başına gelebilecek bir durum

Konu sahibi benimde oğlum var oglumdan biliyorum,kırmızı doğan bebek beyaz tenli olur.Çocuğun göz rengi size çekmiş, siz gibi kahverengi gözlü olmuş,sağlıklı doğmuş, sizin çocuğunuz iste daha ne istiyonuz.Bebek yeşil gözlü doğsaydi,hemen benim çocuğum der sahiplenirdiniz di mi, ama sırf çocuk eşiniz gibi yeşil gözlü olmadı diye kesin çocuk karıştı diyorsunuz pes

Yaradan seni çok sevmiş demek ki. SEN renkli göz eşin renkli göz ve küçük bebeğin renkli göz.Herkes sizin kadar şanslı değil işte saygılar

Benim oğlumda benzemiyor sorun ne burda göremedim. Bebeğiniz mi degisti diyorsunuz yani.

Burda hamile diye, yeni doğurdu diye türlü türlü şımarılıklık, sacma sapan kaprisler, akla sığmayacak hareketler yapan insanlara "ayy hormonlarrrdaaaan" diyorsunuz. Aksini söylene " herkes aynı mı olcak üstüne gitmeyin hamilleeee " diye cırlıyorsunuz ama bu durumdaki kadın lohusa depresyonuna giremiyor, hormonlar etkilemıyor, şımarık oluyor? Üstüne yüklenmekte hiçbir sakınca görmüyorsunuz.
Kadın çocugunu ne kadar hevesle sevgıyle beklemiş, belliki sıkıntıları varmış ve hamileliğide sıkıntılı geçmiş şuan ne durumda bilmiyoruz. Takmışsınız bir lafa gömdünüzde gömdünğz kadını.

Daha yeni dogmuş bismillah daha degişir tipide göz rengide.
Çocugum olacak ben tipi bize benzemiyor diye konu açacagım
Ne düşünüyorsun ? Hastanedemi karıştı yani

Yaradan seni çok sevmiş demek ki. SEN renkli göz eşin renkli göz ve küçük bebeğin renkli göz.Herkes sizin kadar şanslı değil işte saygılar

Bebek nasıl olursa olsun, her anne şanslıdır. :) Renkli gözlü çocuğu olanlar mı şanslı oluyor? Dediğim gibi oğlumun gözler kahve.. Ben onun gözlerine kurban olurum..

Yakıştırmıyorum daha doğrusu niyeyse ölü balık gibi baktığımı düşünüyorum.
Istersen bir arastır netten, Dünya üzerinde kadınlarda çekiciliği en fazla olan kadınlar yeşil göze sahip kadınlardır ve yeşil bir göz kalemi ve rimelle süper olur kıymetini bil. Biz renksiz dolaşiyoz gibi birşey.Ama Allah senin gözlerine renk vermiş ne güzel valla bir de yeşil ya da mavi bir tişört süper olur. Ayy hayali bile çok güzel

Bebek nasıl olursa olsun, her anne şanslıdır. :) Renkli gözlü çocuğu olanlar mı şanslı oluyor? Dediğim gibi oğlumun gözler kahve.. Ben onun gözlerine kurban olurum..
Ben bu şekilde düşünüyorum sizin fikrinizi bilemem.Kendiniz gibi renkli gözlü birinide bulmuşsunuz ve şansınızı iki kat arttırmıssınız ne güzel

Niye canım kahverengi de bir renk. :) Bence renkli gözle havalılığın alakası hiç yok cidden bana kahverengi göz daha çok yakışıyor. Bence siz kendinize doğal gözüken bir yeşil renk lens alın ne kadar özene bezene anlatmışsınız, kendinize uygularsınız. :)

Bende lensi sevmiyorum işte. Baştan renkli gözlü doğmak lazım:) Benim gözlerimde aynı türkan sorayin gözlerine benziyormuş öyle diyorlar iri gözlerim ve göz kalemiyle daha güzel duruyor.Ama ben yine de renkli gözden yanayım insanın baktıkça içi açılır o renge ya. Benim eşim sarışın mavi gözlü.Gözlerine bakınca denize bakmış gibi oluyom mesela

Ayyyy çok acayipsin bebek sağlıklı mı ona bak...başlıgı görünce bebekte sağlık problemi var sandım.git değiştir belki alırlar

Türkan Şoray gibi gözünüz varmış daha ne :) Herkes kendinde olmayanı istiyor cidden, gözleri değiştirebiliriz ben memnuniyetle kabul ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…