- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Simdi anladim evet :)2 hafta içinde yazmıştım galiba yazmadıysam kusura bakmayın yanlış yazmışım. 2 hafta içinde, yani bu hemen ertesi gün de olabilir doğumdan 1 hafta sonra da belirtiler görülebilir.
Simdi anladim evet :)
Insallah profesyonel bir destekle cabucak atlatirlar bu durumu. Ozellikle bebek icin cok üzüldüm, sevgiye anne sicakligina cok ihtiyaci var.
Oyy Allah korusun, cok korkunc bir durum. Keşke irtibata gecilebilse ailesiyle.Beni endişelendiren hem çocuğun kendinden olmadığını düşünmesi hem de yaratık gibi görmesi. Bu çocuk benden değil yaratık bu diye zarar verme olasılığı beni endişelendirdi. Profesyonel destek alması gerektiğini çevresi anlar umarım, bebekle şu sıralar pek yalnız bırakılmamalı.
2 hafta içinde yazmıştım galiba yazmadıysam kusura bakmayın yanlış yazmışım. 2 hafta içinde, yani bu hemen ertesi gün de olabilir doğumdan 1 hafta sonra da belirtiler görülebilir.
Evet kesinlikle 2 haftalık süreçte hele ki ilk doğumsa insanın kafası alt üst oluyor. En azından benim öyle olmuştu. 15-20 gün boyunca içimde anlamadığım bir sinir vardı. Hep ağlıyordum. Tabi konu sahibinin yaratık olarak görmesi, tabir etmesi çok endişelenecek bir şey. Umarım dediğiniz gibi eşi bu durumu farkeder ve yalnız bırakmazlar..
Ya zaten pek normal değildi hepten uçmuşProfiline de baktim arkadasin, methiyeler duzmys dogmamis bebegine.
Muhtemelen dunyanin en guzel bebegini doguracagini saniyordu.
Gorunce de hayal kirikligiyla boyle sacma düşüncelere daldi.
Lohusalik depresyonu dedigimiz seyin icine böyle bir gunde dalinacagina inanmiyorum
. biraz zaman gecer, gerceklerle yuzlesir ondan sonra kafayi yersin olay budur :)
Su an bir suru insan konu sahibinin etrafında pervane buyuk ihtimalle, depresyona suruklenecek ne yasanabilir ki:/
Tövbe estagfurullah kinamak da istemiyorum ama boyle bir sacmaligi ilk kez duyuyorum. Umarim emziriyordur bebegi.
Lohusa depresyonunu yaşadım ben de. Doğuma girip çıktığım o bir saat içinde bambaşka bir insana dönüştüm esra. Şimdi bile anlatamıyorum inanamadım.Yanlis mi anladim yazdiginizi ama bakim dogumdan sonraki 2 haftada belirtiler baslar demissiniz. Bu kiz daha dun doğurmuş oyle okudum ben.
Evet lohusalik gercekten tuhaf bir durum, ama kisa da olsa bir süreç olmali bunlar icin diye düşünüyorum.
O yuzden konu sahibinin bir gunde geldigi bu noktayi depresyondan ziyade hayalkirikligi olarak görüyorum.
Tabi kisisel cikarimlarim bunlar, siz psikologtunuz galiba mesajlarinizi fsrk ediyorum, daha iyi bilirsiniz mutlaka.
Insallah bahsettiginiz sekilde ilerlemez Allah korusun. Umarim ailesi farkindadir bu durumun ve ciddiye alip bir seyler yaparlar insallah
Lohusa depresyonunu yaşadım ben de. Doğuma girip çıktığım o bir saat içinde bambaşka bir insana dönüştüm esra. Şimdi bile anlatamıyorum inanamadım.Yanlis mi anladim yazdiginizi ama bakim dogumdan sonraki 2 haftada belirtiler baslar demissiniz. Bu kiz daha dun doğurmuş oyle okudum ben.
Evet lohusalik gercekten tuhaf bir durum, ama kisa da olsa bir süreç olmali bunlar icin diye düşünüyorum.
O yuzden konu sahibinin bir gunde geldigi bu noktayi depresyondan ziyade hayalkirikligi olarak görüyorum.
Tabi kisisel cikarimlarim bunlar, siz psikologtunuz galiba mesajlarinizi fsrk ediyorum, daha iyi bilirsiniz mutlaka.
Insallah bahsettiginiz sekilde ilerlemez Allah korusun. Umarim ailesi farkindadir bu durumun ve ciddiye alip bir seyler yaparlar insallah
Basligi gorunce korkarak actim bebeginize bisi oldu sandim cok şükür iyiymiş sizede cevabim Tövbe Estagfullah diyorum logusalik eyvallahta bu nasil bisey bukadarida sacma bence.Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?