- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Bebeklerin karışmasından çok korkuyormuş bence bunu takıntı yapmış o yüzden böyle düşünüyor. Madem öyle test yaptırsın şüphelerinden kurtulsun bebeğede yazık.aslında konu sahibi hastanede bebeğinin karıştığından şüpheleniyor.
tabii ki. hem farzedelim karıştı, yine de masum bi bebeğe sevgisizce yaklaşılmaz ki. deseydi ki "çok seviyorum çok tatlı ama zerre benzemiyor karıştığını düşünüyorum ne yapmalıyım" o zaman kimse yüklenmezdi.Bebeklerin karışmasından çok korkuyormuş bence bunu takıntı yapmış o yüzden böyle düşünüyor. Madem öyle test yaptırsın şüphelerinden kurtulsun bebeğede yazık.
Değişir oğlum dogdugunda esmerdi şimdi sarışınTipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
beğenmemekten ziyade hiç benzetemediği için hastanede karıştığından şüpheleniyormuş.Millet olarak bir seyin pohunu cikartmasak ölüruz zaten.
Lohusalik sendromu falan ne ya, sanki bir tek siz dogurdunuz.
Bebegi begenmemek nasil bir zihniyettir anlamak mümkün değil
Oyle de olsa o minicik bir bebek. Cok cirkin bir yaklasim bu.beğenmemekten ziyade hiç benzetemediği için hastanede karıştığından şüpheleniyormuş.
tabi ki. ben de öyle düşünüyorum, farzedelim ki karıştı. bu sevgiye engel değil ki.Oyle de olsa o minicik bir bebek. Cok cirkin bir yaklasim bu.
Biz de dalga gecmistik, hatta esim dogdugu an baygın degildin gordun degil mi, sana gösterdikleri bebek bu muydu demisti.
O kadar benzemiyordu aileden kimseye.
Ne olursa olsun daha dun dogmus bir bebekten ucube bir yaratiktan bahseder gibi konusmasi sinirlerimi bozdu.
Allah bagislasin evlatlarinizi inşalla h dört bebek bakmak zor olsa gerek herkes birine bakamıyor da sizde dört tane çok şanslısınız tüp bebek mi doğal yoldan mı oldularOglusumubekliyorum
Bence konu sahibesi dogum sonrasi yasanan her annenin degil tabi bi kacinin yasadigi bir psikolojik sorunu yaşıyor benzememesinden degil logusaligi herkes farkli yaşar bu en kötü olani zira bebek de hisseder rahatlatmak adina anlatacagim insallah faydasi olur.
4üz bebeklerim 1170 1110 1120 ve 690 gr dogdular
Karnimin icinde yerleri dar oldugu icin kafalari yamuk yumuk gozler kayik kucucuk kemikleri gorunen ve esmer ayrica en minik olani tüylü :) bebeklerdi onlari kuvezde gördüğümde o kadar agladim ki mutluluktan cok sevdim ilk görüşte aşık oldum simdi o kadar guzeller ki..
Simdi 1 yaşını gectiler biri beyaz sari sacli ikincisinin saclari sariya yakin beyaz 3 ile 4 de beyaz ve saclari koyu kestane :))
Konu sahibesi bebeginizle daha cok vakit gecirmeye calisin onun size ihtiyaci oldugunu unutmayin savunmasiz minnacik rabbimin hediyesi o ..
Diyelim ki karıştı inşallah olmamıştır da olduysa da o savunmasiz melegi annesiz birakmayin yazik yawruya süte sizin sicakliginiza sevgiye ihtiyacı var bebekler hisseder yapmayın yaziktir.
Yaratık" kelimenizi okuyunca dehşete düştüm. Gözleri şaşı olsa ne olacak arkadaşım , ayıptır yahu !
Lohusa depresyonu diye tutturulmuş.. Depresyonun bile bir akıl hali vardır.Depresyon demek tamamen mantıksız düşünmek midir ?
Insan , değişmiş mıdır diye düşünebilir normalde , çirkin diye, yok şaşı diye bu düşünceye dalmaz.
Toparlanıp kendinize gelin. Sonra çok üzülürsünüz. Depresyonsa neyse tedavisi var, uzman desteği alın madem.
Profiline de baktim arkadasin, methiyeler duzmys dogmamis bebegine.tabi ki. ben de öyle düşünüyorum, farzedelim ki karıştı. bu sevgiye engel değil ki.
Profiline de baktim arkadasin, methiyeler duzmys dogmamis bebegine.
Muhtemelen dunyanin en guzel bebegini doguracagini saniyordu.
Gorunce de hayal kirikligiyla boyle sacma düşüncelere daldi.
Lohusalik depresyonu dedigimiz seyin icine böyle bir gunde dalinacagina inanmiyorum
. biraz zaman gecer, gerceklerle yuzlesir ondan sonra kafayi yersin olay budur :)
Su an bir suru insan konu sahibinin etrafında pervane buyuk ihtimalle, depresyona suruklenecek ne yasanabilir ki:/
Tövbe estagfurullah kinamak da istemiyorum ama boyle bir sacmaligi ilk kez duyuyorum. Umarim emziriyordur bebegi.
Sanrılara dönüşebiliyor kimisinde. Bebeğini şeytan gibi düşünüp öldüren anneler dahi var. Uç örnekler de olsa postpartum yani halk adıyla lohusa depresyonunu yabana atmamak lazım pek. Destek alması kesinlikle şart; zaten herkes başına üşüşmüş kimbilir nasıl bir keşmekeş var olduğu ortamda o ayrı. Bebeğe zarar verme ihtimali de var konu sahibinin.
Ben de konularina baktim. Kendini cok fazla kasmis. Sezeryan korkusu, dogum parasi denklestirememe, gecirilen kaza derken yasadigi korkulardan boyle olmus olabilir mi.
Yanlis mi anladim yazdiginizi ama bakim dogumdan sonraki 2 haftada belirtiler baslar demissiniz. Bu kiz daha dun doğurmuş oyle okudum ben.Dediğiniz olabilir hani beklentilerin sonunda yaşanan hayal kırıklığı falan ama hemen girilebilir depresyona doğumdan sonraki 2 hafta içinde belirtiler başlar, psikoz ataklar görülebilir aynen böyle yaratık, şeytan gibi görenler olur, bebeğe zarar vermeye çalışabilir. Keşke ailesine ulaşılma imkanı olsa bence bebekle yalnız bırakılmamalı ve acilen bir ruh sağlığı uzmanından yardım almalı. Yazılanları okuma ihtimali olduğundan açık yazmamak isterdim ama durum ciddi gibi.
Yanlis mi anladim yazdiginizi ama bakim dogumdan sonraki 2 haftada belirtiler baslar demissiniz. Bu kiz daha dun doğurmuş oyle okudum ben.
Evet lohusalik gercekten tuhaf bir durum, ama kisa da olsa bir süreç olmali bunlar icin diye düşünüyorum.
O yuzden konu sahibinin bir gunde geldigi bu noktayi depresyondan ziyade hayalkirikligi olarak görüyorum.
Tabi kisisel cikarimlarim bunlar, siz psikologtunuz galiba mesajlarinizi fsrk ediyorum, daha iyi bilirsiniz mutlaka.
Insallah bahsettiginiz sekilde ilerlemez Allah korusun. Umarim ailesi farkindadir bu durumun ve ciddiye alip bir seyler yaparlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?