- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Kızının çok güzel olduğuna eminim canım,herkese beğendirmek diye bir derdimiz yok zaten.Annemin mahallesinden üstelikte beni çok seven bir komşusu oğlanların çok tatlı ama kızın sevimsiz demişti:)Kızım öyle herkese atılan bir çocuk değildi.Güzellik kriterleri de çok yüksek.Lohusa sendromudur bende dogum yaptigimda bu benim kizim mi niye bukadar esmer beyazlar mi gibi dusunceler vardi ama simdi dünyalara değişmem ve hergun Rabbim dünyanın en guzel ve en tatli evladini bana vermis diye seviyom kiziimi yani okadar icim askla dolu ama kizimida pek kimse beğenmez ama benim icin dunyanin en güzel yavrusu nasil kizimi cirkin bulur bazilari onuda bilmiyom ama
Bu aradda bebek bu degisr kizim doğduğunda kömür karasi biseydi acildi degisti yani dogdugu gibi olmuyoalr cok değişiyorlar
Sanrılara dönüşebiliyor kimisinde. Bebeğini şeytan gibi düşünüp öldüren anneler dahi var. Uç örnekler de olsa postpartum yani halk adıyla lohusa depresyonunu yabana atmamak lazım pek. Destek alması kesinlikle şart; zaten herkes başına üşüşmüş kimbilir nasıl bir keşmekeş var olduğu ortamda o ayrı. Bebeğe zarar verme ihtimali de var konu sahibinin.
Eminim çok güzel ve tatlı bir kızsın astoria ve eminim gözlerinde çok güzeldir.Gençliğin güzelliği başlıbaşına bambaşkadır zaten.Fakat şu konuda sana katılıyorum.Her renkli göz illada güzel olmuyor.Çevremde var,mavi gözlü diye avantajlı görülenler.Ama mesela acık mavi ve yeşiller bana da baygın bakıyor gibi geliyor.Ama tanıdığım bir iki genç kızda, koyu mavi, etrafı lacivet hareli olanlar varki,maşallah diyen bir daha diyor.Hayatımda bir kerede menekşe göz gördüm,aynen liz taylor yeminle,kız yolda izde çektiği dikkatten rahatsız olduğu için üst kısımları koyu renk olan gözlük kullanıyordu.Benim eşimden önce evlenmeyi düşündüğüm adam,esmer yeşil gözlüydü.Hatta,kız, Tarık akan gibi çocuk bulmuşsun diye takılıyorlardı.Halbuki bu benim için artı değildi.İnsanlığını sevmiştim,ondada şüphelerim oluşunca tereddütsüz ayrılmıştım.Eşim hafif ela ben ve çocuklarım kahverengi gözlü,kızımın doğduğunda yeşil olan gözleri değişerek kahve oldu,bir köşeleri yeşil kaldı:)Hepimizin sağlıklı gözlerini çok seviyorum,allah bizleri ve kimseyi gören gözlerinden mahrum etmesin.
Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Yavrularına maşallah canımBenim eşim de renkli gözlü, çocuklar doğduğunda kv ay renkli oldu bunlar diye seviniyordu, ben de yok onlar kahveye dönecek, benim genler baskın diyordum, ay ikisi de kahve oldu ya, hatta küçük 6. Ayında hala renkliydi de birden kahveye döndü. Ben de kahveyi yakıştırıyorum, koyu koyu, hele büyüğün kocaman gözleri var maaşallah:) amaaan ya, çirkin olsa nolur, biz çok mu güzeliz, günümüzde her şeyin çaresi var, dermansız hastalıkları olmasın da.
Konu sahibi yat uyu dinlen, çok düşünme, al bebişi koynunda uyut (sen uyanıkken tabi), alışırsın.
Bu bayandan huzursuz oldum nerede oturuyorsunuz .. yakinsa valla gelecemoff icim gitti cocuga
Yavrularına maşallah canım,benim kayınvalidem, renkli gözlü ablasına imrenmekten(diyeyim bari:)) adeta takıntı yapmış renkli gözü,benim için artısı yok.Şartlı sevginin örneklerini görüyoruz işte,konu sahibinin hadi bir nebze anlaşılır.Çok kurmuş sanırım,dünyanın en güzel bebeği sözü mecazidir zaten,kimse o bebeği doğurmadı daha:)Ya da herkes doğurdu.
Bir psikoloji,kitabında okumuştum,reddedilen çocuklar vardır diyordu.Annesi bir özelliğinden dolayı benimsemez,bakar besler büyütür ama vicdanında reddeder.Toplum baskısından böyle konuların açığa çıkamadığından bahsediyordu.Doğru olduğuna inanıyorum,bunun biraz egodan,herr şeyin iyisi güzeli benim olmalı,bencilliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Annelerimiz yengelerimiz aklı tamam,eli ayağı bütün olsun diye dua edermiş hamileyken,aynı bilinç ve şükürü tüm anne ve baba adayları için diliyorum.
Size aci gercegi soyleyeyim mi?Neden hemen ters düşünüyorsunuz ya. Geçen haberlerde gördüm hastanede çocuklar karışmış adam seneler sonra bu çocuk bana benzemiyor diye dna testi yaptırınca ortaya çıkıyor şimdi mahkeme değiştirin diyormuş. İnsanların başına neler neler geliyor. Ben bile hastanede karışmasından korkuyorum çocuk bana ya da eşime veya aileden birine benzemezse ben de şüphelenirim belki konu sahibi de bundan korkmuştur?
Cok haklisiniz. Sonuna kadar katiliyorum.Çocuk sahibi olduğununa hem de eli ayağı sağlam bir çocuk sahibi olduğuna şükürsüzlükten bunlar
Lohusa depresyonu falan tamam olabilir diyorum , ki son yıllarda abartılıp göklere çıkarılan bu kavramı da pek mantıklı bulmuyorum söylemeden edemeyeceğim. Kadınlar yüzyıllardır doğum yapıyorlar, psikolojisi bozuk, uç örneklerde ki olaylara bakarak her şeyi lohusa depresyonuna bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Şükürsüzlükten bunlar, dert edecek bir şey bulamamaktan kimse kusura bakmasın
Tamam yeni doğan bebek çirkin oluyor ben de güzel bir bebek doğurmayı beklemiyorum ama ne bileyim bayanın dediğini okuyunca aklıma ilk hastanede karışmış olabileceği geldi. Sanırım haber beni fazla etkiledi ya başıma gelirse diye korkuyorum da.Size aci gercegi soyleyeyim mi?
Yenidogan bebekler bildiginiz cirkin oluyor.kimseye falan da benzemiyor.
Böyle kirisik burusuk, kirmizi-mor arasi bir şey. Nur topu falan olmuyorlar yani. Ha size dunyanin en guzel seyi gibi gelmeli buna ragmen, normal olani bu .
Oyle birine benzetmeye calisirsaniz konu sahibi gibi hayal kirikligina ugrarsiniz.
Korkmayin bu cok cok zor bir ihtimal.Tamam yeni doğan bebek çirkin oluyor ben de güzel bir bebek doğurmayı beklemiyorum ama ne bileyim bayanın dediğini okuyunca aklıma ilk hastanede karışmış olabileceği geldi. Sanırım haber beni fazla etkiledi ya başıma gelirse diye korkuyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?