- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Valla ben de kabul ederim,hadi değişelim :))Türkan Şoray gibi gözünüz varmış daha ne :) Herkes kendinde olmayanı istiyor cidden, gözleri değiştirebiliriz ben memnuniyetle kabul ederim.
Teşekkür ederim en azından agladiginda ben kalkıp bakabilsem yeter bana ve etrafimdakiler inatla emzir demese. Süt gelmiyor ve cok yoruluyor boşu boşuna. Tüm yorumları okuyamadim can acim varSiz depresyona girmissiniz .Agrilarinizda olduğu için bunalmissiniz...Yeni doğan bebeklerin % 90 i kırmızı,esmer ve burusuktur zaten.Tam net göremedikleri için gozlerindeki hafif kaymalarda normaldir.Boyu kilosu gayet normal,uzun bile sayilabilir :) Bir kaç ay içinde kilo alacak,beyazlayacak,saçları dökülüp muhtemelen daha açık renk çıkacak...Tam mincirmalik bebek kıvamına gelecek
Sakin olun,o sizin bebeginiz,size muhtaç , ilerde en çok onu sevecek,en çok onu onemseyecek,hatta canınızi uğruna feda edebileceksiniz
ALLAH yar ve yardimicin olsunMune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya
Mune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya
Herkesin başına gelebilecek birşey, örneklerini çok duyduk bu depresyona girenlerin.Mune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya
Benim oglum ilk dogdugunda bende begenmemistim oncesindede depresyon surecim vardi sinrasindada surdu . Uzgunum aci herkeste oluyo ama geciyi hersey rabbimden bol bol dua et rabbim islerimi kolaylastr diye .Mune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya
Ağrı kesici alsana doktoruna danışıp.Teşekkür ederim en azından agladiginda ben kalkıp bakabilsem yeter bana ve etrafimdakiler inatla emzir demese. Süt gelmiyor ve cok yoruluyor boşu boşuna. Tüm yorumları okuyamadim can acim var
Eminim çok güzel ve tatlı bir kızsın astoria ve eminim gözlerinde çok güzeldir.Gençliğin güzelliği başlıbaşına bambaşkadır zaten.Fakat şu konuda sana katılıyorum.Her renkli göz illada güzel olmuyor.Çevremde var,mavi gözlü diye avantajlı görülenler.Ama mesela acık mavi ve yeşiller bana da baygın bakıyor gibi geliyor.Ama tanıdığım bir iki genç kızda, koyu mavi, etrafı lacivet hareli olanlar varki,maşallah diyen bir daha diyor.Hayatımda bir kerede menekşe göz gördüm,aynen liz taylor yeminle,kız yolda izde çektiği dikkatten rahatsız olduğu için üst kısımları koyu renk olan gözlük kullanıyordu.Benim eşimden önce evlenmeyi düşündüğüm adam,esmer yeşil gözlüydü.Hatta,kız, Tarık akan gibi çocuk bulmuşsun diye takılıyorlardı.Halbuki bu benim için artı değildi.İnsanlığını sevmiştim,ondada şüphelerim oluşunca tereddütsüz ayrılmıştım.Eşim hafif ela ben ve çocuklarım kahverengi gözlü,kızımın doğduğunda yeşil olan gözleri değişerek kahve oldu,bir köşeleri yeşil kaldı:)Hepimizin sağlıklı gözlerini çok seviyorum,allah bizleri ve kimseyi gören gözlerinden mahrum etmesin.Yok sevmiyorum valla. :) Kendime yakıştırmıyorum daha doğrusu. Keşke ela ya da açık kahverengi gözlerim olsaydı.
Acı için doktorunu ara mutlaka bir çözümü olacaktır süt için evet doğru yapıyorlar çünkü bugün gelir artık seninde sütün ve lütfen sakin kalmaya çalış zor korkulu bir doğum olmuş anlaşılan ve imkânın varsa tek bir kişi kalsın yanında başka kimseyi bırakma uyu dinlenmeye çalış gezebiliyorsan evin içinde yürü çünkü öyle atacaksın narkozu şu ağrın geçsin sende normale dönersin eminim şimdi agrininda yeni.dogumunda stresi var sende bol bol dua okuMune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?