Oglum doğdu şükür ama

Aranızda sezeryan olan varsa suan aklımı başımdan alan acı yanma hissi ve sağda karnimda ama orda dikis yok az ötesinde başlıyor. Acaba tam orda olan 2 catlak mi aciyor mümkün mu?

Teşekkür ederim en azından agladiginda ben kalkıp bakabilsem yeter bana ve etrafimdakiler inatla emzir demese. Süt gelmiyor ve cok yoruluyor boşu boşuna. Tüm yorumları okuyamadim can acim var

Mune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya

ALLAH yar ve yardimicin olsun

Hiç de kaybetmedin insanlığını.

Bilgisi olmayan insanlar o kötüleyenler, merak etme.

Postpartum hakkında az-çok bilgisi olan herkes anlıyor seni.

Eşinle paylaşmana sevindim, doktorunla da paylaşırsan yardımcı olacaktır.

Depresyon tamamen tedavi edilebilen bir bozukluk.

Doktorunun dediklerini yaparsan birkaç haftaya toparlamaya başlarsın.

Herkesin başına gelebilecek birşey, örneklerini çok duyduk bu depresyona girenlerin.
Bu geçici bir dönem, ağrılarınız da geçecek, bu düşünceleriniz de geçecek.
Vakit kaybetmeden doktorunuzla paylaşın ki süreç daha hızlansın.
Bin bir hevesle beklediğiniz bebeğinizi sağlıkla, huzurla büyüteceksiniz.
Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.

B
Benim oglum ilk dogdugunda bende begenmemistim oncesindede depresyon surecim vardi sinrasindada surdu . Uzgunum aci herkeste oluyo ama geciyi hersey rabbimden bol bol dua et rabbim islerimi kolaylastr diye .

Hamileyim, kiz olursa bana, erkek olursa eşime benzesin diyordum. Erkek olacağını öğrendik, yine de bana benzesin diyorum şimdi ama sizinki gibi bi sukursuzluk görmedim. Umarım geçici bir lohusalik durumudur. Isterseniz çocuk sahibi olmak için canının yarısını vereceklerin olduğu sayfalara bi bakın, belki o zaman farklı düşünürsünüz

Teşekkür ederim en azından agladiginda ben kalkıp bakabilsem yeter bana ve etrafimdakiler inatla emzir demese. Süt gelmiyor ve cok yoruluyor boşu boşuna. Tüm yorumları okuyamadim can acim var
Ağrı kesici alsana doktoruna danışıp.
Senin konforun da çok önemli.
Bir haftaya kalmadan ağrın geçecek.
Mümkün olduğunca yürü hareket et ev içinde.
İş filan yapma ama sakın, yorma kendini.
Ayrıca emzirmeye devam et. Süt gelmese bile yap.
Gelmiyor diye düşünme.
Sen emzirdikçe gelecek süt.
Milletin lafına da kulak asma.

Lohusa sendromudur bende dogum yaptigimda bu benim kizim mi niye bukadar esmer beyazlar mi gibi dusunceler vardi ama simdi dünyalara değişmem ve hergun Rabbim dünyanın en guzel ve en tatli evladini bana vermis diye seviyom kiziimi yani okadar icim askla dolu ama kizimida pek kimse beğenmez ama benim icin dunyanin en güzel yavrusu nasil kizimi cirkin bulur bazilari onuda bilmiyom ama

Bu aradda bebek bu degisr kizim doğduğunda kömür karasi biseydi acildi degisti yani dogdugu gibi olmuyoalr cok değişiyorlar

Yok sevmiyorum valla. :) Kendime yakıştırmıyorum daha doğrusu. Keşke ela ya da açık kahverengi gözlerim olsaydı.
Eminim çok güzel ve tatlı bir kızsın astoria ve eminim gözlerinde çok güzeldir.Gençliğin güzelliği başlıbaşına bambaşkadır zaten.Fakat şu konuda sana katılıyorum.Her renkli göz illada güzel olmuyor.Çevremde var,mavi gözlü diye avantajlı görülenler.Ama mesela acık mavi ve yeşiller bana da baygın bakıyor gibi geliyor.Ama tanıdığım bir iki genç kızda, koyu mavi, etrafı lacivet hareli olanlar varki,maşallah diyen bir daha diyor.Hayatımda bir kerede menekşe göz gördüm,aynen liz taylor yeminle,kız yolda izde çektiği dikkatten rahatsız olduğu için üst kısımları koyu renk olan gözlük kullanıyordu.Benim eşimden önce evlenmeyi düşündüğüm adam,esmer yeşil gözlüydü.Hatta,kız, Tarık akan gibi çocuk bulmuşsun diye takılıyorlardı.Halbuki bu benim için artı değildi.İnsanlığını sevmiştim,ondada şüphelerim oluşunca tereddütsüz ayrılmıştım.Eşim hafif ela ben ve çocuklarım kahverengi gözlü,kızımın doğduğunda yeşil olan gözleri değişerek kahve oldu,bir köşeleri yeşil kaldı:)Hepimizin sağlıklı gözlerini çok seviyorum,allah bizleri ve kimseyi gören gözlerinden mahrum etmesin.

Acı için doktorunu ara mutlaka bir çözümü olacaktır süt için evet doğru yapıyorlar çünkü bugün gelir artık seninde sütün ve lütfen sakin kalmaya çalış zor korkulu bir doğum olmuş anlaşılan ve imkânın varsa tek bir kişi kalsın yanında başka kimseyi bırakma uyu dinlenmeye çalış gezebiliyorsan evin içinde yürü çünkü öyle atacaksın narkozu şu ağrın geçsin sende normale dönersin eminim şimdi agrininda yeni.dogumunda stresi var sende bol bol dua oku

Konuya baya bi bilimsel yaklașacağım şimdi, kız halaya oğlan dayıya benzer derler. Dayıya benzemiştir oğlan da. Değişmesi icin, dayının değişmesi lazım. Dayıyı takas edin bence sarışın mavi gözlü bi beyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…