- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Korkmayin bu cok cok zor bir ihtimal.
Dogum aninda size gosteriyorlar ve dogrudan alip ailenizr teslim ediyorlar.
O haber cok ekstrem bir durum. Akliniza boyle seyler getirmeyin.
Korkmayin bu cok cok zor bir ihtimal.
Dogum aninda size gosteriyorlar ve dogrudan alip ailenizr teslim ediyorlar.
O haber cok ekstrem bir durum. Akliniza boyle seyler getirmeyin.
Elmaemma aynen korkmana gerek yok, zaten ameliyathaneden çıkmadan künyesini de takıyorlar, soyisminizi yazıyorlar.
Bencillik değil canım bu,anneliğin ta kendisi.ben de şöyle düşünüyorum,
çocuk çok güzel (genel kriterlere göre) olsa ne, olmasa ne.
sen aslında en çok verdiğin emeği seviyorsun.
9 ay karnında taşımışsın, doğurmuşsun, uykusuz kalmışsın, aç kalmışsın, ıslanmışsın, yanmışsın sıcakta,...
kimin için yapar ki insan tüm bunları,
en çok verdiğin emeği seviyorsun bence, o yüzden en çok kendi çocuğunu seviyorsun, sıfatı ne olursa olsun.
biraz bencilce bir bakış açısı olabilir ama, bu yönü bana hep mantıklı geliyor, yoksa huyu kötü olan çocuğundan bile vazgeçemiyorsun, başka neden olabilir.
BENCE geri iade et. Beğenmedik memnun kalmadık de. Süresi dolmadan geri ver.Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Kadının psikolojisi şuan iyi değil zaten takıntı yapmış durumda böyle şeyler paylaşarak daha çok üzmeye mi çalışıyorsunuzKonu sahibi eger karismasindan korkuyorsa birsey anlatmak istiyorum. Dogum yapmamislarin icine korku salmak istemem ama 4 bucuk ay once iyi bir ozel hastanede dogum yaptim. Genel anestezi ile acil doguma alinacaktim. Hemsire gelip kunyemi ve bebegime takilacak kunyeyi bilegime takti. Ikisinde de benim ismim yaziyor olacakti. Hazirladilar falan bakmak ilk sirada aklima gelmedi. Hazirlandiktan sonra kunyeme baktim ve benim degil bir baska dogum yapicak kisinin adi-soyadi yaziyordu. O an annem esim ve ben sok olduk. Ben farketmesem bebegim dogdugunda onun koluna o farkli isimdeki kunye takilip o aileye verilecekti belkide hala aklima geldikce garip hissediyorum. Tabikide ortaya cikabilirdi belkide sabah ilk doguma girdim bebek 10 dakika sonra falan cikti ama ne biliyim cikmayadabilirdi. Hemsireye bu benim ismim degil nasil ya bebekler hastanede boyle mi karisiyo yani falan dedigimde onun piskin piskin sorun yok degistiririm demeside asiri canimi sıkmıstı.
Konu sahibi iyi değil bunu göremiyor musunuz şimdi sayenizde daha iyi hissediyordurYat kalk çocuğun olduğuna şükret. Beğenemediysen dilekçe yaz belki değişim yaparlar te Allahım ya!
Lohusa depresyonunun Psikolojik açıdan olusturabikecekleri tam bilmiyorum tabi ama mantik olarak bakıldığında sadece hayal kırıklığı olarak görülüyor sanki.
ABD nin bir eyaletinde ciddi postpartum depresyon yaşayanların tekrar doğum yapması yasak.benim bir tanıdığım intihar etti.. bildiğin kendini balkondan attı.
konu sahibesinin ki lohusa depresyonu mu şımarıklık mı bilemem ama depresyonsa tedavi olması lazım kesinlikle.
Mune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?