Oglum doğdu şükür ama

Korkmayin bu cok cok zor bir ihtimal.
Dogum aninda size gosteriyorlar ve dogrudan alip ailenizr teslim ediyorlar.
O haber cok ekstrem bir durum. Akliniza boyle seyler getirmeyin.

Gerçekten içime su serptiniz. İlk doğumum olacağı için tecrübem de yok o halde gösterirler mi göstermezler mi bilmiyordum doğrusu.

Korkmayin bu cok cok zor bir ihtimal.
Dogum aninda size gosteriyorlar ve dogrudan alip ailenizr teslim ediyorlar.
O haber cok ekstrem bir durum. Akliniza boyle seyler getirmeyin.

Elmaemma aynen korkmana gerek yok, zaten ameliyathaneden çıkmadan künyesini de takıyorlar, soyisminizi yazıyorlar.

Yeni doğan bebek değişik oluyor genelde cirkin doğanlar cok guzel oluyor sonradan takilmayin... mesela simdi tüylü, kirmzi , yüzü sis kafası yumurta gibi, siz depresyona girmişsiniz sanırım bir yardım alin....karışma olasılığı düşüktür sanirm... benim olduğum hastanede bant hazırlanıyor ya anne ve bebek icin doğunca hemen takiyorlar zaten hepsi aynidir ama dogum oldu ilk muayne oldu sonra bir doktor eşliğinde kadin doğum servisine götürdüler ayri bir odaya değil hemen eşimde gitmis orda yine muayne edip odaya getirdiler kendimiz giydirdik benim dogum yaptığım gun 14 tane sezeryan vardi... bir uzmana gidin rahatlayın herşey düzelir

Konu sahibi eger karismasindan korkuyorsa birsey anlatmak istiyorum. Dogum yapmamislarin icine korku salmak istemem ama 4 bucuk ay once iyi bir ozel hastanede dogum yaptim. Genel anestezi ile acil doguma alinacaktim. Hemsire gelip kunyemi ve bebegime takilacak kunyeyi bilegime takti. Ikisinde de benim ismim yaziyor olacakti. Hazirladilar falan bakmak ilk sirada aklima gelmedi. Hazirlandiktan sonra kunyeme baktim ve benim degil bir baska dogum yapicak kisinin adi-soyadi yaziyordu. O an annem esim ve ben sok olduk. Ben farketmesem bebegim dogdugunda onun koluna o farkli isimdeki kunye takilip o aileye verilecekti belkide hala aklima geldikce garip hissediyorum. Tabikide ortaya cikabilirdi belkide sabah ilk doguma girdim bebek 10 dakika sonra falan cikti ama ne biliyim cikmayadabilirdi. Hemsireye bu benim ismim degil nasil ya bebekler hastanede boyle mi karisiyo yani falan dedigimde onun piskin piskin sorun yok degistiririm demeside asiri canimi sıkmıstı.

Bencillik değil canım bu,anneliğin ta kendisi.
Bize bir çınar fidesi veriliyor,ama minicik,gerisi bizim emeğimize,gayretimize kalmış.Belki koca bir çınar olup gölgesindekileri serinliğiyle kucaklayacak,belki tüm emeğimize rağmen,kenar köşede cılız yapraklı bir ağaç olarak kalacak,onun içinde en iyisini dileyeceğiz, ama onları her halleriyle hep seveceğiz...

BENCE geri iade et. Beğenmedik memnun kalmadık de. Süresi dolmadan geri ver.

Kadının psikolojisi şuan iyi değil zaten takıntı yapmış durumda böyle şeyler paylaşarak daha çok üzmeye mi çalışıyorsunuz

Bu neyin kafası ya biz o bebişe sahip olabilmek için neler yapıyor nelere maruz kalıyoruz sizde bulmuş bunuyorsunuz tipi değişirmi diyeceğine aç elinide onu sana layık gören Rabbime şükret

Dna testi yaptırmak istiyormuş.bebek karıştı diye korkuyor.okuduğu bir haberden etkilenmiş.dna testi yaptırıp kendi bebeği olduğuna yüzde yüz emin olursa anında sahiplenir bebeğini bence.

Lohusa depresyonunun Psikolojik açıdan olusturabikecekleri tam bilmiyorum tabi ama mantik olarak bakıldığında sadece hayal kırıklığı olarak görülüyor sanki.

benim bir tanıdığım intihar etti.. bildiğin kendini balkondan attı.
konu sahibesinin ki lohusa depresyonu mu şımarıklık mı bilemem ama depresyonsa tedavi olması lazım kesinlikle.

Hiçbirinize benzemiyor olabilir mi hiçbiryeri mi benzemiyor değişmiş olmasın herşey oluyor valla tipini beğenmedim demek istemiş olamazsınız

benim bir tanıdığım intihar etti.. bildiğin kendini balkondan attı.
konu sahibesinin ki lohusa depresyonu mu şımarıklık mı bilemem ama depresyonsa tedavi olması lazım kesinlikle.
ABD nin bir eyaletinde ciddi postpartum depresyon yaşayanların tekrar doğum yapması yasak.
Bizim ülkemizde hiç konuşulmayan anlatılmayan bir şsy.
Hamileler için değişik konularda 1000 broşür basıyor kurumlar hiç birinde depresyon yok.
Konu sahibi depresyonda bile ise çok yeni doğum yaptı şu anda belli olmaz.
Ama sıkıntıda olduğu kesin

Mune @Kazen konu sahibi konun kapatılmasını istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…