- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
dua et inşallah geçer sıkıntıların tez zamanda
iyi olmana çok sevindimNe yazmistim okumicam. En az 20 sayfa yorumları da okumadım. Bu konuyu açarken eşim beni iterek çocuğu almıştı emmiyor diye. Annem başımda anne olmak kolay değil emerek diye laf sokuyordu. Vs vs. En son dun öğlen arkadaşım geldi ve o da senin çocuğun mu benzemiyor kulağı ufak kedi gibi vs vs dedi ama zaten eve gelince diyince evi o halimle toparamaya calsitigim igneleyici biriydi. Dün akşam vücudum c şeklini almaya başladı ağrıdan. Sankı tekrar ilk odaya alınıp ilk ağrı kesici diye yalvardigim ameliyat sonrasına döndüm. Şansıma nobetci doktor hiç tanimadigim biriydi. Ki tüm doktorlar nereye tanidikti hamileyken devamlı gidiyordum. Ben sadece ağrıyan yerimi gosterdim ve sedyeye yatamam geri kalkamicam ayakta muayene isterim dedim gerçekten de yatınca kalkamıyordum. Doktor sen sadece kendini düşün nefes al balkona çık ama yanında biri olsun kesin bebek mama falan bi şekil de yaşar istersen getirsinler emzir dedi. Eşim tabi itiraz edecekti ki susturdu! O an sedyeden rahat kalktım tabi destek alarak. Eskiler lohusa yalnız birakilmaz der tib sendrom adı verir. Ortak noktayi anladım sanırım. İnş esimde anladı.gizli gizlı annemi uyardi. Daha nazikler şükür. Daha iyisi sütüm geldi. Ben olayın özetini sezeryanimin benim yüzümden 1 hafta kadar öne alinmasina bağlıyorum bu hislerimı. Sankı çocuk daha olgunlasmamis gibi benim hatammis gibiydi sutun gelmemesi vücudunun kırmızı olması. Yavaş yavaş kendi başıma oğlumla ilgilenmeye kimsenin lafını duymamaya başladım. Kendi çocuğu anne sevgisiz kalmış gibi hissedip içi yanan anneler için actirdim konumu. Oglumu tabii ki seviyorum ama eski konulara bakarsaniz kendimi suçlu hissedecek çok etken var. Adını Muhammet koymazsam çocuğa bişey olur mu denmedi bana neler yaşadım hamileyken. Neyse zaten beni anlayanlar ona göre yorum yapmış diğerleri umarım aynısını yaşamaz.
Doktor ne dedi ? Sen psikolojik olarak tam iyi değilsin sanırım. Esin kendi annen falan destek olsa sana ? Erken doğum mu oldu. Aşağıda haziran yazıyor doğum tarihi için ?Ben actirdim dün gece doktora gittik
Merhaba Allah yardımcınız olsun benim kızım da dogdugunda 40 ı cikana kadar sevemedim ziyarete gelen herkes çok çirkin kime benziyor büyüyünce evde kalır sevilecegi yok bunun dediler ve ben o dönem kafayı yedim resmen karışma ihtimali yoktu çünkü hastane de tek doğum yapan bendim doktor olmadığı için il hastanesine gonderiyorlardi benim öyle vaktim olmamıştı neyse 40 indan sonra annem kayinvalidem eltim herkesi kovdum evimden kustuler hepsi ama umurumda değildi çünkü bebegimden nefret etmeme neden olmuşlardı ve onlar gittikten sonra sarıldım kızıma ten tene emzirdim yanıma yatırdım şu anda 2 yaşında hâlâ yanımda yatıyor ve kim görse bu kıza ne olmuş evrim geçirmiş diyorlar bana da benzeten var eşime de Allah yardımcınız olsun sizi üzen insanlardan uzak durun kimse sizden ve bebeginizden daha kıymetli değilNe yazmistim okumicam. En az 20 sayfa yorumları da okumadım. Bu konuyu açarken eşim beni iterek çocuğu almıştı emmiyor diye. Annem başımda anne olmak kolay değil emerek diye laf sokuyordu. Vs vs. En son dun öğlen arkadaşım geldi ve o da senin çocuğun mu benzemiyor kulağı ufak kedi gibi vs vs dedi ama zaten eve gelince diyince evi o halimle toparamaya calsitigim igneleyici biriydi. Dün akşam vücudum c şeklini almaya başladı ağrıdan. Sankı tekrar ilk odaya alınıp ilk ağrı kesici diye yalvardigim ameliyat sonrasına döndüm. Şansıma nobetci doktor hiç tanimadigim biriydi. Ki tüm doktorlar nereye tanidikti hamileyken devamlı gidiyordum. Ben sadece ağrıyan yerimi gosterdim ve sedyeye yatamam geri kalkamicam ayakta muayene isterim dedim gerçekten de yatınca kalkamıyordum. Doktor sen sadece kendini düşün nefes al balkona çık ama yanında biri olsun kesin bebek mama falan bi şekil de yaşar istersen getirsinler emzir dedi. Eşim tabi itiraz edecekti ki susturdu! O an sedyeden rahat kalktım tabi destek alarak. Eskiler lohusa yalnız birakilmaz der tib sendrom adı verir. Ortak noktayi anladım sanırım. İnş esimde anladı.gizli gizlı annemi uyardi. Daha nazikler şükür. Daha iyisi sütüm geldi. Ben olayın özetini sezeryanimin benim yüzümden 1 hafta kadar öne alinmasina bağlıyorum bu hislerimı. Sankı çocuk daha olgunlasmamis gibi benim hatammis gibiydi sutun gelmemesi vücudunun kırmızı olması. Yavaş yavaş kendi başıma oğlumla ilgilenmeye kimsenin lafını duymamaya başladım. Kendi çocuğu anne sevgisiz kalmış gibi hissedip içi yanan anneler için actirdim konumu. Oglumu tabii ki seviyorum ama eski konulara bakarsaniz kendimi suçlu hissedecek çok etken var. Adını Muhammet koymazsam çocuğa bişey olur mu denmedi bana neler yaşadım hamileyken. Neyse zaten beni anlayanlar ona göre yorum yapmış diğerleri umarım aynısını yaşamaz.
Merhaba Allah yardımcınız olsun benim kızım da dogdugunda 40 ı cikana kadar sevemedim ziyarete gelen herkes çok çirkin kime benziyor büyüyünce evde kalır sevilecegi yok bunun dediler ve ben o dönem kafayı yedim resmen karışma ihtimali yoktu çünkü hastane de tek doğum yapan bendim doktor olmadığı için il hastanesine gonderiyorlardi benim öyle vaktim olmamıştı neyse 40 indan sonra annem kayinvalidem eltim herkesi kovdum evimden kustuler hepsi ama umurumda değildi çünkü bebegimden nefret etmeme neden olmuşlardı ve onlar gittikten sonra sarıldım kızıma ten tene emzirdim yanıma yatırdım şu anda 2 yaşında hâlâ yanımda yatıyor ve kim görse bu kıza ne olmuş evrim geçirmiş diyorlar bana da benzeten var eşime de Allah yardımcınız olsun sizi üzen insanlardan uzak durun kimse sizden ve bebeginizden daha kıymetli değil
ziyarete gelen herkes çok çirkin kime benziyor büyüyünce evde kalır sevilecegi yok bunun dediler
Siz gene sabırlıymışsınız.Merhaba Allah yardımcınız olsun benim kızım da dogdugunda 40 ı cikana kadar sevemedim ziyarete gelen herkes çok çirkin kime benziyor büyüyünce evde kalır sevilecegi yok bunun dediler ve ben o dönem kafayı yedim resmen karışma ihtimali yoktu çünkü hastane de tek doğum yapan bendim doktor olmadığı için il hastanesine gonderiyorlardi benim öyle vaktim olmamıştı neyse 40 indan sonra annem kayinvalidem eltim herkesi kovdum evimden kustuler hepsi ama umurumda değildi çünkü bebegimden nefret etmeme neden olmuşlardı ve onlar gittikten sonra sarıldım kızıma ten tene emzirdim yanıma yatırdım şu anda 2 yaşında hâlâ yanımda yatıyor ve kim görse bu kıza ne olmuş evrim geçirmiş diyorlar bana da benzeten var eşime de Allah yardımcınız olsun sizi üzen insanlardan uzak durun kimse sizden ve bebeginizden daha kıymetli değil
Çok güzel iyi olmanıza sevindim, eski konularınızı bilmiyorum. Ama bu okuduklarımdan bilinçsiz biri değil, kendini tanıyan tanımaya çalışan, pes etmek yerine çözüm arayan bir kadın olduğunuzu çıkatdım. Annelik şöyle böyle biiir sürü laf var, ama herkes yaşadığını bilir, bence de annelik; bebek ilk rahme düştüğünden itibaren insanı daha güçlü, daha sağlam, daha dirayetli olmaya zorlayan bir durum. Bi şey daha var:anne=evham. :)Ne yazmistim okumicam. En az 20 sayfa yorumları da okumadım. Bu konuyu açarken eşim beni iterek çocuğu almıştı emmiyor diye. Annem başımda anne olmak kolay değil emerek diye laf sokuyordu. Vs vs. En son dun öğlen arkadaşım geldi ve o da senin çocuğun mu benzemiyor kulağı ufak kedi gibi vs vs dedi ama zaten eve gelince diyince evi o halimle toparamaya calsitigim igneleyici biriydi. Dün akşam vücudum c şeklini almaya başladı ağrıdan. Sankı tekrar ilk odaya alınıp ilk ağrı kesici diye yalvardigim ameliyat sonrasına döndüm. Şansıma nobetci doktor hiç tanimadigim biriydi. Ki tüm doktorlar nereye tanidikti hamileyken devamlı gidiyordum. Ben sadece ağrıyan yerimi gosterdim ve sedyeye yatamam geri kalkamicam ayakta muayene isterim dedim gerçekten de yatınca kalkamıyordum. Doktor sen sadece kendini düşün nefes al balkona çık ama yanında biri olsun kesin bebek mama falan bi şekil de yaşar istersen getirsinler emzir dedi. Eşim tabi itiraz edecekti ki susturdu! O an sedyeden rahat kalktım tabi destek alarak. Eskiler lohusa yalnız birakilmaz der tib sendrom adı verir. Ortak noktayi anladım sanırım. İnş esimde anladı.gizli gizlı annemi uyardi. Daha nazikler şükür. Daha iyisi sütüm geldi. Ben olayın özetini sezeryanimin benim yüzümden 1 hafta kadar öne alinmasina bağlıyorum bu hislerimı. Sankı çocuk daha olgunlasmamis gibi benim hatammis gibiydi sutun gelmemesi vücudunun kırmızı olması. Yavaş yavaş kendi başıma oğlumla ilgilenmeye kimsenin lafını duymamaya başladım. Kendi çocuğu anne sevgisiz kalmış gibi hissedip içi yanan anneler için actirdim konumu. Oglumu tabii ki seviyorum ama eski konulara bakarsaniz kendimi suçlu hissedecek çok etken var. Adını Muhammet koymazsam çocuğa bişey olur mu denmedi bana neler yaşadım hamileyken. Neyse zaten beni anlayanlar ona göre yorum yapmış diğerleri umarım aynısını yaşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?