Oglum doğdu şükür ama

Ay ben de bayılırım hareli göze, benimki baygın baktırıyor cidden. Teşekkür ederim. :)

Bu arada yorumu okursan zaten yaninda yatma bebeğin allah korusun üstüne ne yatarsın ve emzirirken kesinlikle karanlıkta emzirme uyuya kalirsin filan düşer, göğsünden kurtaramaz kendini,
Besiginde yatsin ve besikte bez havlu vs hiçbir sey birakma Oglusumubekliyorum

Lohusa depresyonunun Psikolojik açıdan olusturabikecekleri tam bilmiyorum tabi ama mantik olarak bakıldığında sadece hayal kırıklığı olarak görülüyor sanki.

Hayal kırıklığı olabilir elbet ama bu lohusa depresyonuna sebep olmuş olabilir. Lohusa depresyonu ciddidir bizde her ne kadar ciddiye alınmasa da anneyi de bebeği de olumsuz etkiler. Özellikle kişi gerçeklik algısını bozan psikotik ataklar geçiriyorsa (olmayan şeylere inanıyor/görüyorsa) durum daha da tehlikeli olabilir. Annenin can sağlığından öte bebeğin can sağlığı tehlikeye girer. Bizde pek ciddiye alınmaz ama kesinlikle yabana atılmaması gereken bir durum.

Siz de kadının kuruntularını iyice harlamayın bence. Çocuklar öyle kolay kolay karışmaz, doğar doğmaz sizin kolunuzdaki bileklikten takılır. Kendisi de aynı haberi görmüş bakın ne halde?

Siz de kadının kuruntularını iyice harlamayın bence. Çocuklar öyle kolay kolay karışmaz, doğar doğmaz sizin kolunuzdaki bileklikten takılır. Kendisi de aynı haberi görmüş bakın ne halde?
Ben de arkadaşlardan öğrendim zaten künye falan hemen takılıyormuş bunlar bilmediğim şeyler olduğu için boş korkulara kapılmışım. Ne bileyim daha önce doğum yapmadım ki :)

Kilosu, boyu gelişimi nasıldı hamilelikte ? Ordan bile anlarsınız böyle bi sıkıntı olmadığını bide hemen bileklik takılıyor ben karıştığını düşünemedim açıkçası..

Benim oğluma doğduğunda hastane çirkin kral dendi öyleydi de zaten bide sarılık oldu şahtı Şahbaz oldu :)

Ama şimdi maşallah ı var

Lohusalıktan dolayı sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum .Bizde sizin gibiyiz eşim yeşil gözlü kumral ben kahve gözlü kumralım ve rüyamda esmer bir bebeğim vardı öyle tatlı öyle masumdu benimdi yani...Çevremden iki kişinin bebeği olmadan görmüştüm bebeklerini rüyamda ve doğduğunda tıpkı aynısıydı çok şaşırmıştım ,keşke o gördüğümde benim olsa diyorum o kadar benimsedim ... Ki ben rüyadan bahsediyorum ve anne değilim henüz, siz annesiniz ve bebek beğenmiyorsunuz, ilginç... Değişmez o çocuk ,sarışın doğanlar değişir de esmer doğan değişmez, üzüldüm canım senin için hayallerindeki gibi doğuramamışsın....

Ben de arkadaşlardan öğrendim zaten künye falan hemen takılıyormuş bunlar bilmediğim şeyler olduğu için boş korkulara kapılmışım. Ne bileyim daha önce doğum yapmadım ki :)

Size de zarar yani böyle kuruntulara kapılmayın. Sağlıklı doğumlar diliyorum. :)

Bende oğlumu rüyamda görmüştüm doğumdan önce:)Karnım şeffaflaşmış,bebeğimi gayet güzel görebiliyordum,yüzünü,hareketlerini...O kadar güzeldi ki,yok artık benim bebeğim bu kadar güzel mi diyordum.Doğdu,aynı gördüğüm bebek.Ben bu kadar güzel bulurken bir yenge de aa,ne çirkin demişti o başka tabii

Ciddi anlamda dememiştir nazar değmesin diye demiştir belki aksini düşünemiyorum da
Yaa şimdi siz de böyle deyince o rüyamdaki bebiş gerçekten benim mi acaba elaleminkileri gördüğüme göre kendiminkini de doğru görmüşümdür sanırım Bu arada Rabbim hayırlı ömürler versin oğlunuza

Ben senin o beğenmediğin bebek için ne uğraşlar veriyorum 3yildir biliyomusun gitmediğim Dr kalmadı kaç aşılama kaç tüp bebek denedim biliyomusun?
Yatıp kalkıp Allah a şükretmeniz lazım sağlıklı bi evlada kolayca tedavisiz sahip olduğunuz icin. Allah ömür versin bebeğinize bahtı açık olsn

Ablacım,
evet lütfen aynı şeyleri hissetmeye devam edersen hemen doktorunla görüşmelisin.

Oglusumubekliyorum'un talebi üzerine yorumlara kapatıyorum.

Ben garip bulmadım tepkiyi.
Konu sahibi beğenmedim dememiş ki, neler neler oluyor, karışan bebek vakaları duyuyoruz yani.
Şüpheniz varsa test yaptırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…