- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Eminim çok güzel ve tatlı bir kızsın astoria ve eminim gözlerinde çok güzeldir.Gençliğin güzelliği başlıbaşına bambaşkadır zaten.Fakat şu konuda sana katılıyorum.Her renkli göz illada güzel olmuyor.Çevremde var,mavi gözlü diye avantajlı görülenler.Ama mesela acık mavi ve yeşiller bana da baygın bakıyor gibi geliyor.Ama tanıdığım bir iki genç kızda, koyu mavi, etrafı lacivet hareli olanlar varki,maşallah diyen bir daha diyor.Hayatımda bir kerede menekşe göz gördüm,aynen liz taylor yeminle,kız yolda izde çektiği dikkatten rahatsız olduğu için üst kısımları koyu renk olan gözlük kullanıyordu.Benim eşimden önce evlenmeyi düşündüğüm adam,esmer yeşil gözlüydü.Hatta,kız, Tarık akan gibi çocuk bulmuşsun diye takılıyorlardı.Halbuki bu benim için artı değildi.İnsanlığını sevmiştim,ondada şüphelerim oluşunca tereddütsüz ayrılmıştım.Eşim hafif ela ben ve çocuklarım kahverengi gözlü,kızımın doğduğunda yeşil olan gözleri değişerek kahve oldu,bir köşeleri yeşil kaldı:)Hepimizin sağlıklı gözlerini çok seviyorum,allah bizleri ve kimseyi gören gözlerinden mahrum etmesin.
Lohusa depresyonunun Psikolojik açıdan olusturabikecekleri tam bilmiyorum tabi ama mantik olarak bakıldığında sadece hayal kırıklığı olarak görülüyor sanki.
Ben sizi anlıyorum. Hastanede karışmış olabilir mi diye endişe ediyorsunuz değil mi? Valla olabiliyor geçen haberlerde gördüm çocuklar karışmış senelerce bilmemişler bir gün adamın eşinden şüphelenip dna testi yaptırmasıyla ortaya çıkmış şimdi çocuklar 4-5 yaşında ama değiştireceklermiş. Kötü bir durum ya ben de korkuyorum hastanede karışmasından.
+1Ciddi degilsin umarim. Begenmedin galiba doğurduğun bebegidegismezse nolcak peki
Ben de arkadaşlardan öğrendim zaten künye falan hemen takılıyormuş bunlar bilmediğim şeyler olduğu için boş korkulara kapılmışım. Ne bileyim daha önce doğum yapmadım ki :)Siz de kadının kuruntularını iyice harlamayın bence. Çocuklar öyle kolay kolay karışmaz, doğar doğmaz sizin kolunuzdaki bileklikten takılır. Kendisi de aynı haberi görmüş bakın ne halde?
Lohusalıktan dolayı sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum .Bizde sizin gibiyiz eşim yeşil gözlü kumral ben kahve gözlü kumralım ve rüyamda esmer bir bebeğim vardı öyle tatlı öyle masumdu benimdi yani...Çevremden iki kişinin bebeği olmadan görmüştüm bebeklerini rüyamda ve doğduğunda tıpkı aynısıydı çok şaşırmıştım ,keşke o gördüğümde benim olsa diyorum o kadar benimsedimTipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Ben de arkadaşlardan öğrendim zaten künye falan hemen takılıyormuş bunlar bilmediğim şeyler olduğu için boş korkulara kapılmışım. Ne bileyim daha önce doğum yapmadım ki :)
Bende oğlumu rüyamda görmüştüm doğumdan önce:)Karnım şeffaflaşmış,bebeğimi gayet güzel görebiliyordum,yüzünü,hareketlerini...O kadar güzeldi ki,yok artık benim bebeğim bu kadar güzel mi diyordum.Doğdu,aynı gördüğüm bebek.Ben bu kadar güzel bulurken bir yenge de aa,ne çirkin demişti o başka tabiiLohusalıktan dolayı sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum .Bizde sizin gibiyiz eşim yeşil gözlü kumral ben kahve gözlü kumralım ve rüyamda esmer bir bebeğim vardı öyle tatlı öyle masumdu benimdi yani...Çevremden iki kişinin bebeği olmadan görmüştüm bebeklerini rüyamda ve doğduğunda tıpkı aynısıydı çok şaşırmıştım ,keşke o gördüğümde benim olsa diyorum o kadar benimsedim... Ki ben rüyadan bahsediyorum ve anne değilim henüz, siz annesiniz ve bebek beğenmiyorsunuz, ilginç... Değişmez o çocuk ,sarışın doğanlar değişir de esmer doğan değişmez, üzüldüm canım senin için hayallerindeki gibi doğuramamışsın....
Bende oğlumu rüyamda görmüştüm doğumdan önce:)Karnım şeffaflaşmış,bebeğimi gayet güzel görebiliyordum,yüzünü,hareketlerini...O kadar güzeldi ki,yok artık benim bebeğim bu kadar güzel mi diyordum.Doğdu,aynı gördüğüm bebek.Ben bu kadar güzel bulurken bir yenge de aa,ne çirkin demişti o başka tabii
Mune konu kapanabilir mi? Dün gece etraftakilere eşime anlatmaya çalıştım kaygilarimi. Sonuc duyduğum delirmissin emzirmeyi bırakma oldu diyebilirim. Ama yine de oglum u yanımda yatirmadim nolur nolmaz sizi ciddiye alarak. En yakın sürede doktorumla da paylasacagim eğer bu duygular devam ederse. Ama sanırım aklımı kaybederim zaten acı dan. İnsan gibi yorum yapan herkese teşekkürler ben insanligimi kaybettim dogumda sanırım. Affet oglum... sezeryan catlak acisi tecrübesi ve bilgisi olan özelden yardimci olursa sevinirim katlanamiyorum aciya
Ee sonuç ne?Ben actirdim dün gece doktora gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?