- 13 Haziran 2012
- 287
- 421
- 103
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Logusalik sendromundasin sen.bi destek almani oneririm.Baktım netten Allah korusun zarar vermeyi düşünmüyorum ama 40 gün uyusam uyanınca ağrım da geçse çocukta büyümüş olsa ele avuca gelse istiyorum
Bebekler 8-9 aylık olana kadar göz, ten ve saç rengi değişir. Üstelik bebekler 7 kuşak sülaleye benzeyebilir, siz kahverengi gözlü kumral, eşiniz yeşil gözlü kumral olabilirsiniz, bebeğiniz tıpatıp size veya eşinize benzeyecek diye bir durum yok, bir arkadaşımın ilk oğlu kendine, 2. oğlu ne kendisine ne kocasına benzemiyor, çocuk sarışın mavi gözlü.Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
O değişmezse sen değiştirirsin canım,aldıgın mağaza yardımcı olacaktırTipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Artik neredeyse tum hastanelerde bebek dogum odasi var. Sen yanda doguruyon ebe camdan ailene gosteriyor giydirip olcerken..Şükürler olsun sağlıklı daha doğrusu bize daha bişey demedi kontroller pazartesi. Ama benim değil gibi geliyor
hatta ilk oğlumda zor doğumdan bebeğimin yüzü şişmişti.Aileden patavatsız bir yenge,
aa nede çirkin bir çocuk demişti de, hiç te darılmayarak gülmüştüm.Çünki elbetteki şaka yaptı başka ne olabilirdi ki, diye düşünmüştüm.Çünki benim kuzum dünyanın en güzel bebeğiydi
Doğum karışıklığından mı şüphen var yoksa,o başka bir konu tabii ki ve düşük bir ihtimal,ben benimsemediğini düşündüğüm için yazmıştım az önceki mesajı.Etiket ayağında. Baktım adım yaziyor
Doktor bana güvenmiyor musun demez mi? Boyu 52 kg 3.375 başkasında olsa normal gelirdi bana suan ufak yaratık gibi geliyor ve ilk defa suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben ısrar ettim sancim gelmeden 37.haftada doğsun diye ondan mi böyle sanki gözleri de şasi ama kimse bana bişey demiyor zaten kaldiramiyorum zorla emdirmeye calisiyorlar rahmimi kasiyor her hareketi zaten sutte gelmiyor ve suan Evdeki ler normal muhabbet ediyor
Benim oğlumda küçükken çok çirkinmiş diyorlar hatta saçları doğduğunda süleyman demirel modeldi. Ama bana hiç öyle gelmiyordu ya aksine o kadar güzel o kadar güzel geliyorduki.:))
Benim kızımda ılk dogdugu an doktorum bana bak annesı kım geldı dıye gosterdı
Ayyy doktor bey bunun benden cıktıgına emınmısınız lutfen aldıgınız yere koyun demiştim
Fırca fırca sacları cok cırkın bı bebektı burus burus mosmor
Sımdı dunyanın en guzel kızı benım yavrum uy annesı yesin onu
Yanı konu sahibesı sacmalamayın lutfen :)))
Benim oğlumda küçükken çok çirkinmiş diyorlar hatta saçları doğduğunda süleyman demirel modeldi. Ama bana hiç öyle gelmiyordu ya aksine o kadar güzel o kadar güzel geliyorduki.
Şimdide 7 yaşında Allah herkesin çocuğunu bağışlasın ama sınıfta en güzel çocuk sanki benimki o ne kas o ne göz maşallah))
Ana yüreğimi nedir . Buarada konu sahibi daha dün doğurmuş ne lohusa depresyonu bu arada oda bir surec istemiyor mu?
Birde bebek minik gelmiş benimki 48cm 3000 kg doğdu asıl şoku ben yaşadım çünkü benim boyum uzun bir hayli uzun bekliyordum ancak küçük doğmasına bakma şuanda aramızda 35cm fark kaldı bence kesinlikle değişiyor ama sizin düşünce yapınız çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?