Oglum doğdu şükür ama

inanmıyorum sana ya ben bu düşüncenden birsey aanlaadım bir söz vardır kargaya yavrusu sahin gelir evlat evlattır begenmedin mi sen cocugunu sok oldum

19 haftalık hamileyim sacma hic bisey belli olmayan ultrason fotolarını öpüp onlarla uyuyorum ne güzel cıkmıs diyorum ya nasıl yaratık diyebiliyosun ayyy ürperdim cidden ben ultrasona girip göreyim o güzel yüzünü diye gün sayıyorum ya

Yeni doğan çoğu çocuk kırmızıya yakın esmerlikte doğar.. mesela benim bebeğim gibi. Kara kuru bir çocuk doğdu... Şimdi akça pakça pamuk gibi beyaz... Ayrıca göz rengi şu an belli bile olmaz kırk renge döner 6.ayinda oturur gözleri... Madem şüphen var test yaptır o zaman ! Bir de hastaneden epikriz iste..

Olabilir. Benim kızım esmer doğdu gözler maviydi. Hiç yadırgamadım eşim cünkü esmer. Ama bi hafta sonra sarışınlaşmaya başladı. Ben sarışın mavi gözlü eşim esmer ela gözlü. Sonuç kızım sarışın ela gözleri.

Bebekler ilk doğdukları gibi kalmazlar değişirler hemde ne kadar. Şükredin sağlıklı sihhatli olsun gerisi boş.

Benim kardeşim doğduğunda karaydı.

Ben hiç beğenmemiştim hatta, çirkin bu demiştim hastanede, hatırlıyorum

Sonradan sarışın oldu.

Benden daha sarı şu an.

Sizin satır aralarınız çok duygusuz, soğuk görünüyor.

Ben de huzursuz oldum.

Bence de bir profesyonelle görüşün.

Sanki kendi çocuğunuzu kabullenmemişsiniz, başka birinden bahsediyormuşsunuz gibi.

Bu olmamış baştan dogur en iyisi.
Ya Allah aşkına çocuğun sağlıklı doğmuş düşündüğün şey gerçekten bu mu ? Bazıları hakkaten aşırı şımarık oluyor. Nolcak esmer olsa nolcak kumral olsa.
Benim kizim da simsiyah saçlı doğdu. Biz sarisiniz. Şu an baya rengi açıldı saçlarının.

Bebeğe yaratık dediği kısmı şimdi gördüm.

Zarar vermem diyorsun ama ben yakınında olsam bebekle yalnız bırakmazdım seni.

Acilen bir psikiyatriste git.

Psikoloğa da değil.

Psikiyatriste git.

Son düzenleme:
Oglusumubekliyorum
Bence konu sahibesi dogum sonrasi yasanan her annenin degil tabi bi kacinin yasadigi bir psikolojik sorunu yaşıyor benzememesinden degil logusaligi herkes farkli yaşar bu en kötü olani zira bebek de hisseder rahatlatmak adina anlatacagim insallah faydasi olur.
4üz bebeklerim 1170 1110 1120 ve 690 gr dogdular
Karnimin icinde yerleri dar oldugu icin kafalari yamuk yumuk gozler kayik kucucuk kemikleri gorunen ve esmer ayrica en minik olani tüylü :) bebeklerdi onlari kuvezde gördüğümde o kadar agladim ki mutluluktan cok sevdim ilk görüşte aşık oldum simdi o kadar guzeller ki..
Simdi 1 yaşını gectiler biri beyaz sari sacli ikincisinin saclari sariya yakin beyaz 3 ile 4 de beyaz ve saclari koyu kestane :))
Konu sahibesi bebeginizle daha cok vakit gecirmeye calisin onun size ihtiyaci oldugunu unutmayin savunmasiz minnacik rabbimin hediyesi o ..
Diyelim ki karıştı inşallah olmamıştır da olduysa da o savunmasiz melegi annesiz birakmayin yazik yawruya süte sizin sicakliginiza sevgiye ihtiyacı var bebekler hisseder yapmayın yaziktir.

Keske bebegim olsa diye yanip tutusan insanlar varken ne biliyim. Bencede uzmanla gorusmenizde fayda var simdi agrinizda varsa ondan boyle dusuncelere kapilmissinizdir. Hem yeni dogmus bebek zaten kimseye benzemezki kardesim yeni dogdugunda alni dahil hep kil icindeydi saclari simsiyahti. Simdi buyudu kocaman ve bizim kopyamiz. Sıkmayin caninizi sukredip sarilin bebişe

Ay maşallah dördüz bebek annesi olmak nasıl bir duygudur dört tane melek allah bağışlasın

İlk bebekte olur böyle alisinca gecer merak etme. Bir de normal doğum yapmayanlarda bazen böyle cocuguna yabancilasma olabiliyormus.

Bu arada bebek sarılık oldu mu? Sarilik olunca da bebeklerin rengi tuhaf oluyor.
Şaşılık da her yeni dogan cocukta var dur hele bismillah cocuk daha dünyaya gözünü yeni acti annesi sen de cocuktan hemen herşeyi ogrenmesini bekliyorsun :)

Inanamiyorum bu konuya Allah saglik versin en basta bunu mu dert ettiniz kendinize Allah kimseyi evladiyla sinamasin insanlar neler yasiyor sizin yaptiginiz simariklik sadece kirmak istemezdim ama bu konuda hassasim

Farzedin ki hastanede karıştı. Bu size yaratık gibi görünmesi gerektiği anlamına gelmez. Yedi kat yabancıların bebeğini görünce seviyoruz, karışma ihtimali sizi neden bebekten soğuttu anlamıyorum.
Çok şüpheleniyorsanız DNA testi isteyin.
Hem doğalı daha 1 gün olmuş, zamanla daha da değişecek, şirin olacak.
Ben ilk doğduğumda gözlerim lacivert gibi çok koyu maviymiş, şimdi çok açık bi mavi. Öyle kalmamış yani.

Spinal anestezi olduysa bebegini gormustur hatta dokunmustur karisma ihtimali zor ama genel aneztezi olmus umarim durumu gecicidr cunku o bebegin sevgiye cok ihtiyaci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…