- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
inanmıyorum sana ya ben bu düşüncenden birsey aanlaadım bir söz vardır kargaya yavrusu sahin gelir evlat evlattır begenmedin mi sen cocugunu sok oldumTipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Yeni doğan çoğu çocuk kırmızıya yakın esmerlikte doğar.. mesela benim bebeğim gibi. Kara kuru bir çocuk doğdu... Şimdi akça pakça pamuk gibi beyaz... Ayrıca göz rengi şu an belli bile olmaz kırk renge döner 6.ayinda oturur gözleri... Madem şüphen var test yaptır o zaman ! Bir de hastaneden epikriz iste..Sezeryan oldum ağrıdan öluyorum kucağıma alınca ufacık elleri kolları yüzü kipkirmizi esmer çok değişik hissediyorum bide bende geçen ki haberi izledim hep korkumdu karismasi başıma geldi kesin ama test yapmaya ikna edemiyorum kimseyi. Çok değişik hissediyorum annemle halam bakıyor suan çocuğa
Bu olmamış baştan dogur en iyisi.Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Ay maşallahOglusumubekliyorum
Bence konu sahibesi dogum sonrasi yasanan her annenin degil tabi bi kacinin yasadigi bir psikolojik sorunu yaşıyor benzememesinden degil logusaligi herkes farkli yaşar bu en kötü olani zira bebek de hisseder rahatlatmak adina anlatacagim insallah faydasi olur.
4üz bebeklerim 1170 1110 1120 ve 690 gr dogdular
Karnimin icinde yerleri dar oldugu icin kafalari yamuk yumuk gozler kayik kucucuk kemikleri gorunen ve esmer ayrica en minik olani tüylü :) bebeklerdi onlari kuvezde gördüğümde o kadar agladim ki mutluluktan cok sevdim ilk görüşte aşık oldum simdi o kadar guzeller ki..
Simdi 1 yaşını gectiler biri beyaz sari sacli ikincisinin saclari sariya yakin beyaz 3 ile 4 de beyaz ve saclari koyu kestane :))
Konu sahibesi bebeginizle daha cok vakit gecirmeye calisin onun size ihtiyaci oldugunu unutmayin savunmasiz minnacik rabbimin hediyesi o ..
Diyelim ki karıştı inşallah olmamıştır da olduysa da o savunmasiz melegi annesiz birakmayin yazik yawruya süte sizin sicakliginiza sevgiye ihtiyacı var bebekler hisseder yapmayın yaziktir.
MuhteşemAy maşallahdördüz bebek annesi olmak nasıl bir duygudur dört tane melek allah bağışlasın
aslında konu sahibi hastanede bebeğinin karıştığından şüpheleniyor.Inanamiyorum bu konuya Allah saglik versin en basta bunu mu dert ettiniz kendinize Allah kimseyi evladiyla sinamasin insanlar neler yasiyor sizin yaptiginiz simariklik sadece kirmak istemezdim ama bu konuda hassasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?