• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum eskiden daha rahattı

Banlanabilirim. Ama içimden o kadar geldi kk. Son yıllaeda o kadar çok şey yaşadım ki. Bu tip insanlara gotumu ye diyesim geliyor.
Yav bide aramış beni çay içmeye çağırıyor. Hiçbişey olmadı tabi ona göre. Eğer durumu biliyorsa aklı sıra bilmiyormuş gibi yapıp. Beni ayağına çağıracak oğluyla barıştırcak. Kendi gibi sanıyor herkesi akıl konusunda .

Laf değil icraat lazım derdim ben çok düşünüp üzülüyorsa gelecek faturaları üstlensin oğlusuda böyle dertlerden kurtulur, ama eşinin tek kelime etmemesi bunların konusunun daha önceden konuşulduğunu gösterir, evlenmiş olması büyüdüğünü göstermiyor bazen...

Ben kurup göndercem az kaldı . Eşimle fena tartıştık konuya yazmadım ama . Git annenle yaşa dedim . Gelmeyeyim mi eve dedi gelme. Biz yükü olmayalım dedim. Akşam nolcak hiç bilmiyorum. Gitsin koynuna yatsın annesinin kuzu kuzu uyusunlar.
Dün bende eşimle atıştık biraz Çarşıya gidiyorum ne getireyim dedi ,sen hariç herseyi istiyorum al getir dedim ama sakinleşince aradım 4 numara beze karar verdim... yani Bi yerlere yollasan onun işine gelir erkekler öyle aldırmaz o yüzden eve gelmeli, burnundan getirene kadar pişman edecen ki bir daha böyle atakları yaşamasın

Laf değil icraat lazım derdim ben çok düşünüp üzülüyorsa gelecek faturaları üstlensin oğlusuda böyle dertlerden kurtulur, ama eşinin tek kelime etmemesi bunların konusunun daha önceden konuşulduğunu gösterir, evlenmiş olması büyüdüğünü göstermiyor bazen...
Zaten annen bu şekilde konuşarak sana büyümediğini söylüyor onun gözünde adam olamamışsın dedim ondan sonra kavga kızıştı

Dün bende eşimle atıştık biraz Çarşıya gidiyorum ne getireyim dedi ,sen hariç herseyi istiyorum al getir dedim ama sakinleşince aradım 4 numara beze karar verdim... yani Bi yerlere yollasan onun işine gelir erkekler öyle aldırmaz o yüzden eve gelmeli, burnundan getirene kadar pişman edecen ki bir daha böyle atakları yaşamasın
İnanın hiç yapmak istemiyorum aslında ama başka seçeneğim kalmadı. Huzurumuz bozulmasın diye üstünğ kapattırmıycam kolayca bu sefer. Herkes konuştuğu lafı bilsin

İnanın hiç yapmak istemiyorum aslında ama başka seçeneğim kalmadı. Huzurumuz bozulmasın diye üstünğ kapattırmıycam kolayca bu sefer. Herkes konuştuğu lafı bilsin
Bizim annelerimiz kalkıpta demiyor benim kızım eskiden rahattı böyle dertleri yoktu kurduğu cümleler dikkat edecek herkes... diğer türlü bizde zamanında babasının prensesi annesinin gülüydük

Bizim annelerimiz kalkıpta demiyor benim kızım eskiden rahattı böyle dertleri yoktu kurduğu cümleler dikkat edecek herkes... diğer türlü bizde zamanında babasının prensesi annesinin gülüydük
Aslında sözlerde çok büyütülecek birşey ypk . Evet herkes eskiden rahattı. Ama üslup çok çirkin.

Muhtemelen eşiniz annesine dert yanıyor. “Evlilik çok zor, çok yoruluyorum” filan gibi. Sessiz kalması da annesini onaylaması anlamına geliyor.

bende buna benzer çok hikaye var :)
görümcem ev hanımı tek çocuğu var. eşi evden çalışıyor o da sürekli bir iş değil. proje bazlı.
ben mesaili çalışıyorum. iki çocuğum var.
kışlık soslarımı, hazırlıklarımı hep kendim yaparım.
o her sene kızına da yapar. kendisi bitiremediyse kalanları kızına gönderir.
diyelim kayınvalideme yemeğe gittik sarma yapmışsa, içli köfte yapmışsa bir tencere de kızına verir akşam dönerken ama gelinlere yok.
eltim benden de yoğun çalışıyor,
kızına buzluğa bamya vs ayıklayıp hazırlar, bize hiç vermedi.

sonra da "ah ahh der oğlum dolmaya sarmaya hasret kaldı evlendi evleneli"
aslında eşim dolmayı pek de sevmez. sarma iki tane yer çerez niyetine.
ben canı dolma istiyorsa yapabilir demiştim bir kere de uzun bir süre homurdanmıştı..

ayrıca benim gelirimin esamesi yoktur. hem benim işim rahatmış, çalışıyor bile sayılmam onlara göre.
oğulları ise perişan çok yoruluyor.
ben gülüp geçiyorum.
😂 var böyle şeyler yanlız değilsin .

Vaveyylla Vaveyylla ne sıkıyorsun tatlıncanını..onunmda amacı canını sıkmaktı bak istediği oldu.Sen lafını söyle geç..gerisini düşünme bile.Ben doğum sonrası ücretsiz izne çıkacağım zaman kayınvalidemin yüreği parçalandı.."oğlum çocuk sonrası senin de ücretsiz izin hakkın vardı..sen de çıkabilirdin haberin var mı " dedi🤣 "istersen biri de çalışıp eve ekmek getirsin ..oğlun isteyken emziremedi diye memeleri sütle mi doluyor nedir problem?" dedim güldük geçtik.

Evet ya Benim canım kocam evine bize çok iyi bakıyor çok iyi bir aile babası deyip gidip kocana sarılıp öpseydin , çay kahve getireyim mi hayatım ya da masaj yapayım mı yorgunsan deseydin
Nasıl da orta yenden çatlardı birileri

Evet ya Benim canım kocam evine bize çok iyi bakıyor çok iyi bir aile babası deyip gidip kocana sarılıp öpseydin , çay kahve getireyim mi hayatım ya da masaj yapayım mı yorgunsan deseydin
Nasıl da orta yenden çatlardı birileri
Keşke öyle bi karakterim olsa . Çok iyi olurdu valla.

normal değil. konuşacak konu mu yok. kessin sesini fesat ortalık karıştırıcı kocakarı.. nankör.. bi de torun vermişsiniz laflara bak....

Bence dert edecek bir konu değil, tartışıp büyütecek bir konu da değil,
Ne desin yani şimdi adam anasına mı laf söylesin karısına mı,
Kv niz bu tarz şeyler söylediğinde espriye vurun gülün geçin,

Back
X