• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum eskiden daha rahattı

Şu an o kadar öfkeliyim ki unutulmasın. Ben hiç birşeyi unutmadım bu zamana kadar ki. Benim evimin huzurunu bozdu keyfi yerinde oturmasın. Birazda o üzülsün. Bundan sonra bir şaf söylerken iki kere düşünürbelki
Sizin de huzurunuzun bozulası var demek ki dış seslerden böyle etkilendiğinize göre.

Sizin de huzurunuzun bozulası var demek ki dış seslerden böyle etkilendiğinize göre.
Ya ne alakası var kim ister huzuru bozulsun. Yada evet rahat batıyor bana huzursuzluk çıkarıyorum deliyim ben oldu mu? Siz duymayın dış sesleri huzurlu huzurlu yaşayın.

Siz zaten cevabinizi vermişsiniz neden eşinizi evden kovdunuz bu sebepten şok oldum. Cahil eski kafalı kadın işte belli ki. Bu sebepten evde huzursuzluga ne gerek var yağ surmussunuz kayinvalidenin ekmeğine resmen.

Napmam gerekiyor peki sizce
Önce şunu söyleyeyim hala cok sinirlisiniz belliki bu size daha çok yanlış yaptırır sakin olun eğer inançlı iseniz kalkın abdest alıp kuran okuyun bilmiyorsanız namaz kılın bilmiyorsanız bakara süresini açın eviniz temizlensin bikere sonra eğer boşanmaya düşünüyorsanız aramayın yok evliliği kurtarmak istiyorsanız eşinizi arayin gel konuşalım bende sende sakinlestik artık deyip gelince ben dili ile değil sen dili ile ona benim annem deseydi sen ne düşünürsün diyerek annesinin sözlerine kirildiginizi onun sesiz kalmasının incittiğini anlatın ona lütfen

Senin oğluşun büyüdü bana koca oldu bende onu baba yaptım benimle hayatı değişti biz hergünümuze şükrediyoruz zaman geçiyor bence sende otur torunlarına iyiliği için dua et biz hayatımızdan çooook memnunuz her gün birbirimizi bulduğumuza evladımıza tek dua ediyorum Allah sıralı ölüm versinnn

Kayinvalidenin abuk subuk lafları için kocayla kavga edilmez yanına çekilir mağdur görünür üstüne salınır neden maşa varken ateşi elle tutuyorsun zeki ol aaaa

Önce şunu söyleyeyim hala cok sinirlisiniz belliki bu size daha çok yanlış yaptırır sakin olun eğer inançlı iseniz kalkın abdest alıp kuran okuyun bilmiyorsanız namaz kılın bilmiyorsanız bakara süresini açın eviniz temizlensin bikere sonra eğer boşanmaya düşünüyorsanız aramayın yok evliliği kurtarmak istiyorsanız eşinizi arayin gel konuşalım bende sende sakinlestik artık deyip gelince ben dili ile değil sen dili ile ona benim annem deseydi sen ne düşünürsün diyerek annesinin sözlerine kirildiginizi onun sesiz kalmasının incittiğini anlatın ona lütfen
Kendisi zaten senin ailen eski günlerinden bahsetse ben böyle yapmazdım dedi. Ama üslup diye bişey var anlamıyor bunu. Boşanmak istemiyorum ama çoluğunu çocuğunu günlerce aramayan adamı da arayıp ilk adımı atmak istemiyorum. Benim amacım biraz sevgi ilgi aslında ama bunu ifade etme şeklim biraz sert kabul ediyorum.

Kayinvalidenin abuk subuk lafları için kocayla kavga edilmez yanına çekilir mağdur görünür üstüne salınır neden maşa varken ateşi elle tutuyorsun zeki ol aaaa
Mağdur göründüğümde anlamıyor ki üstüne asla salamıyorum. Annesi napıyorsa amacı kötü değil hep saf kalpliliğinden.

Benim eşim kendisine eşek diyor. Çok sinir oluyorum bazen kavga ediyorum yok hâlâ aynı. Bugün kızım tam onunla telefonda konuşurken dondurma alalım anne dedim bende olur dedim helal be hayat size güzel diyor. Akşama yine kavga var. ..

Benim eşim kendisine eşek diyor. Çok sinir oluyorum bazen kavga ediyorum yok hâlâ aynı. Bugün kızım tam onunla telefonda konuşurken dondurma alalım anne dedim bende olur dedim helal be hayat size güzel diyor. Akşama yine kavga var. ..
Eee güzel olsun zaten. Bir insana eşiyle kızına hayatın güzel olması niye batar ki :kahve:

Kendisi zaten senin ailen eski günlerinden bahsetse ben böyle yapmazdım dedi. Ama üslup diye bişey var anlamıyor bunu. Boşanmak istemiyorum ama çoluğunu çocuğunu günlerce aramayan adamı da arayıp ilk adımı atmak istemiyorum. Benim amacım biraz sevgi ilgi aslında ama bunu ifade etme şeklim biraz sert kabul ediyorum.
Şu an zaten ilk adamı atarsanız artık her tartışmada devamı gelir. Bekleyeceksiniz başka çaresi yok.

Ne kadar moron yetiştirmeye meraklılar ya cahiller eski insanlar işte. Benimde 3.5 yaşında bir oğlum var şimdiden öğretiyorum herşeyi. Çocuğum elimde boş bardak görse anne mutfağa götüriyim mi diyor. Eğitim ailede başlar. Birşey dese iyi olurmuş ama memnun olmasa annesini desteklerdi emin ol

Back
X