Kurdugu iliskiye bak. Ne alaka. Sadistligin kelime anlamini bilmiyorsun heralde. Egitim durumun bariz ortada. Kurdugun alakasiz cunlelerden.
Zaten bakiyorumda ogretmenleri hice sayanlarin profiline. Ilkokul mezunu. Bazilari da biraz zorlamis. Ite kaka lise okumus. Ogretmenlere kin nefret bu yuzden galiba.
Ilkokul mezunu oldugumu nerden biliyorsun ? Sen oxford mezunusun sanirim.zeki sey seni :) Sen kurdugun alakasiz cumlelere bak öncegrafikerim.esim de makine mühendisi yildiz teknik üni. senin gbi asagilik kompleksli insanlar zaten klavye basindan atar yapar anca.oxford mezunuysan klavye basinfa bos konular altinda ego tatmin etme okey senin gbi bir ogretmen e sahip olsayfi bu ulke.devlet okullari degil ozel okullar dolu olurdu kendi cocuguni dayakla terbiye edebilirsin.sadizm in acilimina da emin ol senden daha iyi biliyorum ananin karnindan diplomayla dogan kulturlu kiz
Vurma dozu ne yasanirim silahin kabzasiyla falan vurdu ki bu kadar tepkilisiniz. 50 kere soylendiginde bile anlamayan ya da simarikligindan soz dinlemeyen cok cocuk var. vurma dozunu da hesaba katin. ha bir de sunu unutmayin: her ogrenci "ben bisiy yapmadim o geldi vurdu " rolunu iyi oynar
Senin seviyene düşüp mahalle agziyla yazmayacagim. Hosca kal.
enenisa .!.:.
Kıskanıyorlar canımcım. Geçen bir arkadaşa lise mezunu bir bey nasıl eğitim vereceğini anlatmış. Emin olun gülmekten öldüm. Çok acıdım. Eğitim şart... Küçümsemek istemiyorum Ama zorla gel bizi aşağıla diyorlar.
Hakkat ya. Burda konu acan kadinlara once sorucam nasil bir vurmaydi dozu hafif mi yuksek mi ona gore yorum yapacagim. Zaten dayak eminim can acitmak icin atiliyordur onur kirmak icin degil .bu ülkede kadınlar çok dayak yer daha.. öğretmenler bile "vurma dozunu" hesaplıyorsa, 7/24 manyak bir kadınla yaşamak zorunda kalan erkekler ne yapsın değil mi? vurma dozunu hesaba katarak bir tane geçirince rahatlıyorlar, oh mis..
Simdi ben bir ogrermen olarak hafifce vurulabilir diyen dayakci öğretmenleri bir kiskandim ki o yuzden ağzıma geleni saydim. Du bi dusuneyim gercekten cok kiskanmisim..
Kıskanıyorlar canımcım. Geçen bir arkadaşa lise mezunu bir bey nasıl eğitim vereceğini anlatmış. Emin olun gülmekten öldüm. Çok acıdım. Eğitim şart... Küçümsemek istemiyorum Ama zorla gel bizi aşağıla diyorlar.
soulflyst: 37683023 .!.:Simdi ben bir ogrermen olarak hafifce vurulabilir diyen dayakci öğretmenleri bir kiskandim ki o yuzden ağzıma geleni saydim. Du bi dusuneyim gercekten cok kiskanmisim.
Hakkat ya. Burda konu acan kadinlara once sorucam nasil bir vurmaydi dozu hafif mi yuksek mi ona gore yorum yapacagim. Zaten dayak eminim can acitmak icin atiliyordur onur kirmak icin degil .
aa olurmu can acımasın ama onur yerlerde sürünsün. onurun kıymeti neki bu ülkede.Hakkat ya. Burda konu acan kadinlara once sorucam nasil bir vurmaydi dozu hafif mi yuksek mi ona gore yorum yapacagim. Zaten dayak eminim can acitmak icin atiliyordur onur kirmak icin degil .
Burada konu acan kadinlarin hepsi canimin acisi degil kirilan gururum derlerken odev yapmadi diye kafasina vurulan bos yere sira dayagina cekilen konustu diye saci cekilen kafasina hafif olarak vurulan cocuklar da insan. Ee onlarin da utanip cekindigini neden dusunemiyoruz. Ben kendimden biliyorum parayi defrer altina koyup karalayip ustune izini cikariyoruz derste yaptigimiz bu yani. Ben ters yapmisim sacimi cekip kafama vurdu ogretmenim 2. Siniftaydim ilk once inanilmaz bir ofke duydum sonra herkesin bana baktifini gorunce inanilmaz da utanc duydum. Unutamam asla. Canimin acisini hic hatirlamiyorum amaaa olurmu can acımasın ama onur yerlerde sürünsün. onurun kıymeti neki bu ülkede.
ya deminde yazdım. öğretmen sözlüde öyle terslediki,öyle zorladı, bayıldım. çünkü herkesin içinde onu yaşamak zor geldi. ki 7 yaşındaydım.Burada konu acan kadinlarin hepsi canimin acisi degil kirilan gururum derlerken odev yapmadi diye kafasina vurulan bos yere sira dayagina cekilen konustu diye saci cekilen kafasina hafif olarak vurulan cocuklar da insan. Ee onlarin da utanip cekindigini neden dusunemiyoruz. Ben kendimden biliyorum parayi defrer altina koyup karalayip ustune izini cikariyoruz derste yaptigimiz bu yani. Ben ters yapmisim sacimi cekip kafama vurdu ogretmenim 2. Siniftaydim ilk once inanilmaz bir ofke duydum sonra herkesin bana baktifini gorunce inanilmaz da utanc duydum. Unutamam asla. Canimin acisini hic hatirlamiyorum ama
Bu konulari okuyup okuyup sasiriyorum.
20 sene oncesine gore degerlendirmeyin arkadaslar olayları, o devirler bitti.
öğrenci dövmek falan yok artik.
1-2 tane ekstrem örnek varsa onlar da gelip yaziyor buraya. Siz de okullarda çat çat cocuk dovuluyor saniyorsunuz.
verilen ornekler de hep tartismaya açık. Cogunda dayak falan yok ortada.
hep ayni seyi söylüyorum, bakin ben az gelismis bir orta anadolu şehrinde çalışıyorum.
Ve cok buyuk bir okuldayim.
tek bir kez dahi en ufak bir dayak olayi gormedim.
nerde o astigim astik kestigim kestik ogretmenler?
Ben kucucuk sehirde görmüyorum, siz istanbulda dayaktan bahsediyorsunuz.
Gercekten aklim almiyor.
ve uzulerek söylüyorum, bir ogrencim var, her gun yuzune baktigimda elim kalkabilse de vursa diyorum yemin ederim.
siz her cocugu melek zannedip konusuyorsunuz, 13-14 yasinda ve sürekli bana ya da arkadaslarina cinsel organini belli etmeye yonelik hareketler yapiyor. Okula alkollu geliyor. Neler yaptigini tahmin edemezsiniz.
ama yine de elim kalkmiyor. Bir insanin canini bu sekilde yakmak tabiatima aykiri cunku.
ben vurmuyorum ama vuranini da duymadim o cocuga.
burda yazanlarla bizler ayri dunyalarda mi yasiyoruz bilemiyorum.
Bu konularin botle uzayip gitmesi hafif de olsa vurulacak denmesi ve velilerin de cocuguna 8. Harika muamelesi. Ikisini de yanlis buluyorum. Ama bir meslektasimin hafif vurmus ya nolacak demesini aklim almiyor. Hafifi sidetlisi nasil doz nasil ayarlaniyor.Ben ablamla kavga ederdim kucukken de ablam elin cok agir derdi oysa hafif vuruyordum cani yanmasin diye.Bu konulari okuyup okuyup sasiriyorum.
20 sene oncesine gore degerlendirmeyin arkadaslar olayları, o devirler bitti.
öğrenci dövmek falan yok artik.
1-2 tane ekstrem örnek varsa onlar da gelip yaziyor buraya. Siz de okullarda çat çat cocuk dovuluyor saniyorsunuz.
verilen ornekler de hep tartismaya açık. Cogunda dayak falan yok ortada.
hep ayni seyi söylüyorum, bakin ben az gelismis bir orta anadolu şehrinde çalışıyorum.
Ve cok buyuk bir okuldayim.
tek bir kez dahi en ufak bir dayak olayi gormedim.
nerde o astigim astik kestigim kestik ogretmenler?
Ben kucucuk sehirde görmüyorum, siz istanbulda dayaktan bahsediyorsunuz.
Gercekten aklim almiyor.
ve uzulerek söylüyorum, bir ogrencim var, her gun yuzune baktigimda elim kalkabilse de vursa diyorum yemin ederim.
siz her cocugu melek zannedip konusuyorsunuz, 13-14 yasinda ve sürekli bana ya da arkadaslarina cinsel organini belli etmeye yonelik hareketler yapiyor. Okula alkollu geliyor. Neler yaptigini tahmin edemezsiniz.
ama yine de elim kalkmiyor. Bir insanin canini bu sekilde yakmak tabiatima aykiri cunku.
ben vurmuyorum ama vuranini da duymadim o cocuga.
burda yazanlarla bizler ayri dunyalarda mi yasiyoruz bilemiyorum.
Yanlis anlamadiniz umarim, ben de dayaga karsi oldugumu vurgulamak istedim. ' tabiatimda yok becerebilsem vururdum ' demeye getirdim.Bu konularin botle uzayip gitmesi hafif de olsa vurulacak denmesi ve velilerin de cocuguna 8. Harika muamelesi. Ikisini de yanlis buluyorum. Ama bir meslektasimin hafif vurmus ya nolacak demesini aklim almiyor. Hafifi sidetlisi nasil doz nasil ayarlaniyor.Ben ablamla kavga ederdim kucukken de ablam elin cok agir derdi oysa hafif vuruyordum cani yanmasin diye.
Dogrudur tabi haklisiniz.Gecen sene ortaokul ogrencisi olan kardesimin sinifindaki cocuga ogretmen bir vurmus.cocugun kafasi cama carpip bayilmis.hastaneye kaldirmislar.daha sonra ogrenciler de o bayan ogretmeni supurge ile dovmusler.kadn okuldan atildi.hocaa o.urusa cemaat s.crms diye bosuna dememisler.yapmaz demeyin.bal gibi de yapiyorlar.
Yanlis anlamayin onu hafifce vurulabilir diyenlere sordum. Benim de elim kalkmaz kimseye normal yasantimda da boyleyim.Yanlis anlamadiniz umarim, ben de dayaga karsi oldugumu vurgulamak istedim. ' tabiatimda yok becerebilsem vururdum ' demeye getirdim.
Tabi o da bahsettiğim ogrenci ornegi icin gecerli. O ornegi de ozellikle verdim ki veliler cocuklarina o 8. Harika muamelesi yapmasinlar diye.
ogrenci gozume bakarak mastürbasyon yapiyor, cinsel organi belirginlestikten sonra da ayaga kalkip gerinerek yuruyor, kizlarin onune dikiliyor ya da gelip bana yanasiyor zorla.
bence bu adam dovulmeli ama dovmuyoruz.
Gormezden geliyoruz malesef, normalmis gibi gec oglum yerine deyip susuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?