oğluma öğretmenden dayakkkkk

ilkokul 1deyim. bu tarz davranışlara alışık değilim. değil vurulmasına. öğretmenim sözlüye kaldırdı. bilemedim. nasıl ters nasıl ters.zorlamalar.terslemeler.. bayılmışım. hayatımda ilk ve son bayılmam o gündür.

Ilkokul mezunu oldugumu nerden biliyorsun ? Sen oxford mezunusun sanirim.zeki sey seni :) Sen kurdugun alakasiz cumlelere bak önce grafikerim.esim de makine mühendisi yildiz teknik üni. senin gbi asagilik kompleksli insanlar zaten klavye basindan atar yapar anca.oxford mezunuysan klavye basinfa bos konular altinda ego tatmin etme okey senin gbi bir ogretmen e sahip olsayfi bu ulke.devlet okullari degil ozel okullar dolu olurdu kendi cocuguni dayakla terbiye edebilirsin.sadizm in acilimina da emin ol senden daha iyi biliyorum ananin karnindan diplomayla dogan kulturlu kiz

Senin seviyene düşüp mahalle agziyla yazmayacagim. Hosca kal.

Vurma dozu ne ya

Iste buna katila katila gülüyorum. Vurma dozuymus pehhhh. Dozlu dozsuz dayaga karsiyim. Vurma dozu diye bir sey yok kandirmayin kendinizi

bu ülkede kadınlar çok dayak yer daha.. öğretmenler bile "vurma dozunu" hesaplıyorsa, 7/24 manyak bir kadınla yaşamak zorunda kalan erkekler ne yapsın değil mi? vurma dozunu hesaba katarak bir tane geçirince rahatlıyorlar, oh mis..

Öncelikle soyle diyeyim.Kimse kimseyi kiskanmiyor.Ayrica notunuzu hayretlikle ve kinayarak okudum.Ne demek asagila diyorlar ? Bu nasil cirkin bir soz.Ben ilkokul lise mezunu degilim ama kimseyide asagilayacak kadar asagilik deyilim.Dayaga ve oste diplomadi yuzunde her onune gelen vuran kendini bi b.k sanan ogretmem doktor muhendis vs.ezik insanlara karsiyim.Bu kompleksinizden bir an once siyrilmanizi tavsiye ederim.okul bitirdik diye insanlari kinama yetkisini vermediler.mwslek edindirdiler bize.egitim sart.tabiki de sart.ama bana gore diploma alan insanlardan daha kulturlu diplomasiz insanlar var.Vesselam.

Hakkat ya. Burda konu acan kadinlara once sorucam nasil bir vurmaydi dozu hafif mi yuksek mi ona gore yorum yapacagim. Zaten dayak eminim can acitmak icin atiliyordur onur kirmak icin degil .

Simdi ben bir ogrermen olarak hafifce vurulabilir diyen dayakci öğretmenleri bir kiskandim ki o yuzden ağzıma geleni saydim. Du bi dusuneyim gercekten cok kiskanmisim.

soulflyst: 37683023 .!.:
Simdi ben bir ogrermen olarak hafifce vurulabilir diyen dayakci öğretmenleri bir kiskandim ki o yuzden ağzıma geleni saydim. Du bi dusuneyim gercekten cok kiskanmisim.

Kiskancliktan öldüm.hatta suan intihari dusunuyorum.

Hakkat ya. Burda konu acan kadinlara once sorucam nasil bir vurmaydi dozu hafif mi yuksek mi ona gore yorum yapacagim. Zaten dayak eminim can acitmak icin atiliyordur onur kirmak icin degil .

"hiç bir şey olamıyorsan öğretmen ol" zihniyetinin ürünü bunlar.. bu zihniyet bitmeden de ne dayak biter, ne dayak yiyenler, ne de dayakçı kocalar.. adım gibi eminim burada "vurma şiddetini" hesaplayan arkadaşlar, tv de kocaları tarafından haşat edilen kadınları görünce "vah vah" diyorlar.. ne ilginç değil mi?

Bu konulari okuyup okuyup sasiriyorum.
20 sene oncesine gore degerlendirmeyin arkadaslar olayları, o devirler bitti.
öğrenci dövmek falan yok artik.
1-2 tane ekstrem örnek varsa onlar da gelip yaziyor buraya. Siz de okullarda çat çat cocuk dovuluyor saniyorsunuz.
verilen ornekler de hep tartismaya açık. Cogunda dayak falan yok ortada.
hep ayni seyi söylüyorum, bakin ben az gelismis bir orta anadolu şehrinde çalışıyorum.
Ve cok buyuk bir okuldayim.
tek bir kez dahi en ufak bir dayak olayi gormedim.
nerde o astigim astik kestigim kestik ogretmenler?
Ben kucucuk sehirde görmüyorum, siz istanbulda dayaktan bahsediyorsunuz.
Gercekten aklim almiyor.
ve uzulerek söylüyorum, bir ogrencim var, her gun yuzune baktigimda elim kalkabilse de vursa diyorum yemin ederim.
siz her cocugu melek zannedip konusuyorsunuz, 13-14 yasinda ve sürekli bana ya da arkadaslarina cinsel organini belli etmeye yonelik hareketler yapiyor. Okula alkollu geliyor. Neler yaptigini tahmin edemezsiniz.
ama yine de elim kalkmiyor. Bir insanin canini bu sekilde yakmak tabiatima aykiri cunku.
ben vurmuyorum ama vuranini da duymadim o cocuga.
burda yazanlarla bizler ayri dunyalarda mi yasiyoruz bilemiyorum.

aa olurmu can acımasın ama onur yerlerde sürünsün. onurun kıymeti neki bu ülkede.
Burada konu acan kadinlarin hepsi canimin acisi degil kirilan gururum derlerken odev yapmadi diye kafasina vurulan bos yere sira dayagina cekilen konustu diye saci cekilen kafasina hafif olarak vurulan cocuklar da insan. Ee onlarin da utanip cekindigini neden dusunemiyoruz. Ben kendimden biliyorum parayi defrer altina koyup karalayip ustune izini cikariyoruz derste yaptigimiz bu yani. Ben ters yapmisim sacimi cekip kafama vurdu ogretmenim 2. Siniftaydim ilk once inanilmaz bir ofke duydum sonra herkesin bana baktifini gorunce inanilmaz da utanc duydum. Unutamam asla. Canimin acisini hic hatirlamiyorum ama

ya deminde yazdım. öğretmen sözlüde öyle terslediki,öyle zorladı, bayıldım. çünkü herkesin içinde onu yaşamak zor geldi. ki 7 yaşındaydım.
şiddeti hele hiç düşünmek istemiyorum. o çocuğun ruh halini.
ailemden görmedim bunu. fiziğim tepki verdi buna. neyseki bizimkiler okulu değiştirdiler ertesi sene.

Gecen sene ortaokul ogrencisi olan kardesimin sinifindaki cocuga ogretmen bir vurmus.cocugun kafasi cama carpip bayilmis.hastaneye kaldirmislar.daha sonra ogrenciler de o bayan ogretmeni supurge ile dovmusler.kadn okuldan atildi.hocaa o.urusa cemaat s.crms diye bosuna dememisler.yapmaz demeyin.bal gibi de yapiyorlar.

Bu konularin botle uzayip gitmesi hafif de olsa vurulacak denmesi ve velilerin de cocuguna 8. Harika muamelesi. Ikisini de yanlis buluyorum. Ama bir meslektasimin hafif vurmus ya nolacak demesini aklim almiyor. Hafifi sidetlisi nasil doz nasil ayarlaniyor.Ben ablamla kavga ederdim kucukken de ablam elin cok agir derdi oysa hafif vuruyordum cani yanmasin diye.

Yanlis anlamadiniz umarim, ben de dayaga karsi oldugumu vurgulamak istedim. ' tabiatimda yok becerebilsem vururdum ' demeye getirdim.
Tabi o da bahsettiğim ogrenci ornegi icin gecerli. O ornegi de ozellikle verdim ki veliler cocuklarina o 8. Harika muamelesi yapmasinlar diye.
ogrenci gozume bakarak mastürbasyon yapiyor, cinsel organi belirginlestikten sonra da ayaga kalkip gerinerek yuruyor, kizlarin onune dikiliyor ya da gelip bana yanasiyor zorla.
bence bu adam dovulmeli ama dovmuyoruz.
Gormezden geliyoruz malesef, normalmis gibi gec oglum yerine deyip susuyoruz.

Dogrudur tabi haklisiniz.
Ben gormedigim icin sasiriyorum ama mutlaka uc ornekler vardır.

Yanlis anlamayin onu hafifce vurulabilir diyenlere sordum. Benim de elim kalkmaz kimseye normal yasantimda da boyleyim.

O ogrenci icin de inanin dovulse de ayni dovulmese de ben sadece dayagin bombos bir sey oldugunu hicbir seye yaramadigini yalnizca olaylarin siddetle cozulecegi algisi yarattigini dayak yiyenlerin ileri de cok yuksek bir bölümünun siddete basvurmanin yanlis bir sey olmadigini dusuneceklerini soylemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…