Bu çözüm olur mu valla Allah razı olsun sizlerdennoterden kiracılara ihtarname gönderin, evin sahibi olduğunuzu, ibanınızı yazın, kirayı artık buraya gönderin, yoksa yasal yollara başvuracağım diye. Zaten oğulunuzun evin sahibi olmadığı için hukuki olarak onlara hiçbir yaptıurımda bulunamayacağını da belirtin.
Alabilir tabii ki ama sırf kadını beğenmediği için öz oğlundan desteği bu şekilde çekmesini doğru bulmadım
Ne yaşadığını bilmeden yazan sırf kayınvalide diye kadına kötü diyorsunuz. Sevmek beğenmek zorunda değil. Oğlu beğenip evlenmiş oğlunun sorunu ama ev kadının yüzsüz yüzsüz konuşmadığı annesinin evinden gelir elde edemez.Neden bu kadar kötü niyetlisiniz? O kadın ne yaptı size? Bunca nefretin sebebi sadece "beğenmemiş" olmanız mı?
Sevmeyebilirsiniz,açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Siz evi almaya bakın,tapu sizin üstünüze.Sizin olan evi kiralayıp,kirasını yiyemez. Kaç yaşında adam oğlunuz,2.nci evliliğini yapmış.Destek vermek zorunda değilsiniz,çocuk değil.Beğenmedim saygısı yok ilk evime geldi baş köşede oturup hizmet ettim ona 64 yaşında halimle.bir kalkıp çayımı doldurmadı geldiği gün evimin her odasına arsızca gezdi.birde 18 yaşında ki kadının kızı ev terliği ile normal eski usul tuvalette girdi.fark etmesem bütün heryeri o terlikle gezecekti
Bir avukatla görüşün, mevcut kiracılar için yazı çıkartır, bundan sonra kira sizin banka hesabınıza yatar. Oğlunuzla da muhattal olmayın bu konuyla ilgili. Olay aslında kiracıda bitiyor. Kiracıya banka hesap bilgilerinizi iletin, parayı size göndersinler iştoglum
Oğlunuz mükemmel mi, hiç eksiği, kusuru yok mu? Ya da siz çok mükemmel, hatasız bir kul musunuz?Beğenmedim saygısı yok ilk evime geldi baş köşede oturup hizmet ettim ona 64 yaşında halimle.bir kalkıp çayımı doldurmadı geldiği gün evimin her odasına arsızca gezdi.birde 18 yaşında ki kadının kızı ev terliği ile normal eski usul tuvalette girdi.fark etmesem bütün heryeri o terlikle gezecekti
Bunun için açıklama yapmanıza gerek yok ki, tipini bile beğenmemiş olabilirdiniz yani. Sonuçta o evin tapusu sizin. İsterseniz satıp parasını tatillerde yersiniz, 40 yaş üstü oğlunuz da artık erkek olup kendi yuvasına kendi baksın.Beğenmedim saygısı yok ilk evime geldi baş köşede oturup hizmet ettim ona 64 yaşında halimle.bir kalkıp çayımı doldurmadı geldiği gün evimin her odasına arsızca gezdi.birde 18 yaşında ki kadının kızı ev terliği ile normal eski usul tuvalette girdi.fark etmesem bütün heryeri o terlikle gezecekti
Kirayı elden alıyorSevmeyebilirsiniz,açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Siz evi almaya bakın,tapu sizin üstünüze.Sizin olan evi kiralayıp,kirasını yiyemez. Kaç yaşında adam oğlunuz,2.nci evliliğini yapmış.Destek vermek zorunda değilsiniz,çocuk değil.
Bunun için açıklama yapmanıza gerek yok ki, tipini bile beğenmemiş olabilirdiniz yani. Sonuçta o evin tapusu sizin. İsterseniz satıp parasını tatillerde yersiniz, 40 yaş üstü oğlunuz da artık erkek olup kendi yuvasına kendi baksın.
nE? Şaka mı yapıyosun kadını sevmez sevmez istemez istemez konu burda o mu?... Ki annelerin genelde bir bildiği olur istemiyorsa valla öncekini istemedim dememiş bak... Yani gerçekten konu bu mu? Yaşlı kadıncağızın evine konmuşlar kadın aç mı açıkta mı para lazım mı kimsenin umrunda değil arayıp sormuyormuş bile sen ne diyosun halaNeden bu kadar kötü niyetlisiniz? O kadın ne yaptı size? Bunca nefretin sebebi sadece "beğenmemiş" olmanız mı?
Siz gelini sevmiyorsun ama sorunlu olan oğlunuz.Kirayı elden alıyor
Gittim Kendi adıma kontrat yapmaya hesap numarası vermeye.kiracilar oğlundan korkuyoruz.diyor onunla anlaşın diyor.birak kiracılara annem gelirse kapıyı açmayın ona demiş
Kiracılar asıl sizden korksun, ev sizin, kontrat geçersiz. Tahliye hakkınız var. Dağ başı değil burası, devlet var devlet.Kirayı elden alıyor
Gittim Kendi adıma kontrat yapmaya hesap numarası vermeye.kiracilar oğlundan korkuyoruz.diyor onunla anlaşın diyor.birak kiracılara annem gelirse kapıyı açmayın ona demiş
Evet oğlum sorunluSiz gelini sevmiyorsun ama sorunlu olan oğlunuz.
Kirayı elden alıyor
İkiside sorunlu öyle olmasa gelin de merhamet olsa oğlunuza yaptığının yanlış olduğunu söylerEvet oğlum sorunlu
Elden kira almak yasak,maliyeye sikayet edin.Tapusu başkasına ait evi kiralamakta yasak. Hem kiracı hem oglunuzdan şikayetçi olun.Evimi gasp ediyorlar diye. Bu iş mahkeme yoluyla çözülecek.Kirayı elden alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?