Oğlumla sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu çözüm olur mu valla Allah razı olsun sizlerden

Ev sizin değil mi ? Tapu sizin üstünüze,oğlunuzun hicbir hükmü yok ki. Nasıl kiralıyor kafasına göre,mahkeme kararı ile çıkartın. Oğlunuzun yeni eşini sevip,sevmemek sizin kararınız.

Beğenmedim saygısı yok ilk evime geldi baş köşede oturup hizmet ettim ona 64 yaşında halimle.bir kalkıp çayımı doldurmadı geldiği gün evimin her odasına arsızca gezdi.birde 18 yaşında ki kadının kızı ev terliği ile normal eski usul tuvalette girdi.fark etmesem bütün heryeri o terlikle gezecekti

Neden bu kadar kötü niyetlisiniz? O kadın ne yaptı size? Bunca nefretin sebebi sadece "beğenmemiş" olmanız mı?
Ne yaşadığını bilmeden yazan sırf kayınvalide diye kadına kötü diyorsunuz. Sevmek beğenmek zorunda değil. Oğlu beğenip evlenmiş oğlunun sorunu ama ev kadının yüzsüz yüzsüz konuşmadığı annesinin evinden gelir elde edemez.

Sevmeyebilirsiniz,açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Siz evi almaya bakın,tapu sizin üstünüze.Sizin olan evi kiralayıp,kirasını yiyemez. Kaç yaşında adam oğlunuz,2.nci evliliğini yapmış.Destek vermek zorunda değilsiniz,çocuk değil.

Oğlunuz mükemmel mi, hiç eksiği, kusuru yok mu? Ya da siz çok mükemmel, hatasız bir kul musunuz?
Ayrıca o ev sizin, o da sizin misafiriniz, hizmet beklemeniz saçma.
Eviniz sizin üzerineyse ya satın ya da kiracıya ihtar çekin.

Bunun için açıklama yapmanıza gerek yok ki, tipini bile beğenmemiş olabilirdiniz yani. Sonuçta o evin tapusu sizin. İsterseniz satıp parasını tatillerde yersiniz, 40 yaş üstü oğlunuz da artık erkek olup kendi yuvasına kendi baksın.

Kirayı elden alıyor
Gittim Kendi adıma kontrat yapmaya hesap numarası vermeye.kiracilar oğlundan korkuyoruz.diyor onunla anlaşın diyor.birak kiracılara annem gelirse kapıyı açmayın ona demiş

%100000
Adam cocuklu koskoca 40 yas ustu bir insan madem, kendini gecindirsin. Bu kadin evini vermek zorunda degil ki... ustune bir de isgal yapmis resmen deli midir nedir Dusman basina bir evlat

Neden bu kadar kötü niyetlisiniz? O kadın ne yaptı size? Bunca nefretin sebebi sadece "beğenmemiş" olmanız mı?
nE? Şaka mı yapıyosun kadını sevmez sevmez istemez istemez konu burda o mu?... Ki annelerin genelde bir bildiği olur istemiyorsa valla öncekini istemedim dememiş bak... Yani gerçekten konu bu mu? Yaşlı kadıncağızın evine konmuşlar kadın aç mı açıkta mı para lazım mı kimsenin umrunda değil arayıp sormuyormuş bile sen ne diyosun hala

Kirayı elden alıyor
Gittim Kendi adıma kontrat yapmaya hesap numarası vermeye.kiracilar oğlundan korkuyoruz.diyor onunla anlaşın diyor.birak kiracılara annem gelirse kapıyı açmayın ona demiş
Kiracılar asıl sizden korksun, ev sizin, kontrat geçersiz. Tahliye hakkınız var. Dağ başı değil burası, devlet var devlet.

kiracıyla oğlunuz sözleşme yapmamış anlaşılan ev sahibi tapu kiminse onunla sözleşme yapılır.
oğlunuzla uzlaşmaya varmaya çalışın olmuyorsa hukuki süreçte o zorluk çekecek bunuda belirtin

Kirayı elden alıyor

Kirayı elden vermek bile yasal değil. Normalde kiracıların kirayı, mal sahibinin banka hesabına kirayı göndermesi gerekir.

Sizin kiracılar garipmiş.

Evet oğlum sorunlu
İkiside sorunlu öyle olmasa gelin de merhamet olsa oğlunuza yaptığının yanlış olduğunu söyler
Canınızı sıkmayın polise gidin mahkemeye verin vermeyin o evi onlara utanmazlar resmen.
Kimseyi de sevmek zorunda değilsiniz.

Kirayı elden alıyor
Elden kira almak yasak,maliyeye sikayet edin.Tapusu başkasına ait evi kiralamakta yasak. Hem kiracı hem oglunuzdan şikayetçi olun.Evimi gasp ediyorlar diye. Bu iş mahkeme yoluyla çözülecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…