Oğlum benim sırtımdan yararlanıp netten bulduğu kadınla yaşıyor.sonra beni tanımıyor aramıyor sormuyor ben suçlu oluyorum.benim evimden elini çeksin kiminle yaşarsa yaşasınEften puften meselelere eş ailesiyle görüşmemek için kırk takla atanlar gayet normal karşılanıyor, kayinvalidelerin de gelin sevmeme, istememe hakkı neden olmasın?
Ev de sizin, oğlunuz ev eşi baksın başlarının çaresine. Yasal yoldan yapılacakları öğrenecek bir yakınınız yok mu?
Kirayı elden vermek bile yasal değil. Normalde kiracıların kirayı, mal sahibinin banka hesabına kirayı göndermesi gerekir.
Sizin kiracılar garipmişiki
Evin sahibi siz olduğunuzu ve şuan kirayı size ödemedikleri için, oğlunuza bile banka yolu ile ödemedikleri için, yasal hakların sizin elinizde olduğunu , isterseniz onları kira ödemediler diye evden çıkarıp, icra takibi başlatabileceğinizi söyleyin. Noterden ihtarname gönderin, kirayı artık size ödemeleri gerektiğini belirten. İhtarnameyi bir avukata yazdırın.Kirayı elden alıyor
Gittim Kendi adıma kontrat yapmaya hesap numarası vermeye.kiracilar oğlundan korkuyoruz.diyor onunla anlaşın diyor.birak kiracılara annem gelirse kapıyı açmayın ona demiş
konu öle demiyor ama anlayamadim... oğlu ilk eşinden mi boşanmiş?Çünkü o evi oğlu evlenirken eşiyle otursun diye almış benim anladığım ve 15 yıldır da ev oğlundaymış. Tapu kendi üzerine ama oğlu otursun diye almış evi. Şimdi oğlu başka biriyle birlikte olunca evi geri almak istiyor.
Ilk eşi ölmüş. Konunun basinda yaziyorkonu öle demiyor ama anlayamadim... oğlu ilk eşinden mi boşanmiş?
öle diyorsa neden şikayet etmiyorsun teyze.Kirayı elden alıyor
Gittim Kendi adıma kontrat yapmaya hesap numarası vermeye.kiracilar oğlundan korkuyoruz.diyor onunla anlaşın diyor.birak kiracılara annem gelirse kapıyı açmayın ona demiş
İlk eş rahmetli oldu öldükonu öle demiyor ama anlayamadim... oğlu ilk eşinden mi boşanmiş?
Tuvalete terlikle girmeye bi şey diyemem ama evinize ilk kez gelen birinden çayınızı doldurmasını beklemeniz aşırı saçma. Odalarda gezemeyecek kadar misafir ama çayınızı doldurup hizmet edecek kadar aileden. Bu ne yaman çelişki yani.Beğenmedim saygısı yok ilk evime geldi baş köşede oturup hizmet ettim ona 64 yaşında halimle.bir kalkıp çayımı doldurmadı geldiği gün evimin her odasına arsızca gezdi.birde 18 yaşında ki kadının kızı ev terliği ile normal eski usul tuvalette girdi.fark etmesem bütün heryeri o terlikle gezecekti
Başka çocuğu eşi filan yok muymuş konu sahibinin?zaten kimseniz de yok oğlundan başka oğlun da hayırsiz çıktı.
Evet olabilir, ben de erkek arkadaşımın annesinin evine ilk kez gitsem, çayı ben doldurayım diye atılamazdım sanırım hemen. Hem belki mutfağa girmemi istemiyor olabilir bilemiyorum hem de yapmacık bir hareket gibi sanki.Tuvalete terlikle girmeye bi şey diyemem ama evinize ilk kez gelen birinden çayınızı doldurmasını beklemeniz aşırı saçma. Odalarda gezemeyecek kadar misafir ama çayınızı doldurup hizmet edecek kadar aileden. Bu ne yaman çelişki yani.
Evet ben de yapamam. Sanki yalakalık yapmak gibi gelir bana. Sonuçta ilk tanışma ziyareti.Evet olabilir, ben de erkek arkadaşımın annesinin evine ilk kez gitsem, çayı ben doldurayım diye atılamazdım sanırım hemen. Hem belki mutfağa girmemi istemiyor olabilir bilemiyorum hem de yapmacık bir hareket gibi sanki.
Evet olabilir, ben de erkek arkadaşımın annesinin evine ilk kez gitsem, çayı ben doldurayım diye atılamazdım sanırım hemen. Hem belki mutfağa girmemi istemiyor olabilir bilemiyorum hem de yapmacık bir hareket gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?