- 19 Kasım 2013
- 18.735
- 33.775
- 798
Sevmeyebilirsiniz ,sebep aramanıza gerek yok. Herkes herkesi sevecek diye birşey de yok.Beğenmedim saygısı yok ilk evime geldi baş köşede oturup hizmet ettim ona 64 yaşında halimle.bir kalkıp çayımı doldurmadı geldiği gün evimin her odasına arsızca gezdi.birde 18 yaşında ki kadının kızı ev terliği ile normal eski usul tuvalette girdi.fark etmesem bütün heryeri o terlikle gezecekti
ne kadar rezil bir zihniyet allah senin gibi kaynanadan korumuş bizi şuan benim kaynanam bir melekmiş onu anladım sayenizde rahattan şişti ne demek ? kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil eli ayağımız tutuyor çok şükür ilerde gelinim neden bana hizmet etsin ? paşa torunu muyum benRahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
ama mune şimdi mantıklı düşününce benim de bir oğlum var ilerde kızın ailesine yakın oturmak isterse otursun yani ne var bunda herkes nerede mutlu olacaksa orada otursun hayat kısa bana göre bir evlilikte kadın mutluysa erkek te mutlu olur gelinim mutlu huzurlu olsun ki oğlum da mutlu huzurlu olsun bana göreO zaman evi satacaksınız hanımefendi, sizin sorununuz ne ölmüş gelininizle ne de oğlunuzun evlenmek istediği kadınla, ne yapıyorsa oğlunuz yapıyor.
Vaktiyle evde oturmasına izin verdim hata mı ettim diyorsunuz evet bence hata, rızam yokken oğlum evimi sattırıp ilk eşinin annesinin yakınında ev aldırdı demişsiniz bir yorumunuzda, siz oğlunuzun büyüğüsünüz, annesiniz, oğlum ben evi satmıyorum, sen istiyorsan kayınvalidene yakın yerde otur, ev benim evim kimseye evle ilgili söz hakkı vermiyorum diyemediniz mi?
Rızam yoktu emrivaki yaptı diyorsunuz, siz istemeseniz zorla kimse bir şey yaptıramaz, satın diye yorumlar geliyor ona da yapamam diyorsunuz, ev sizin ilan verir satarsınız.
Kusura bakmayın ama oğlunuza yüz veren sizsiniz, artık başa çıkamıyorsunuz da, önünüzde 2 seçenek var, ya evi satışa çıkaracaksınız veya bir avukata gidip sizin üzerinize kayıtlı evi gasp eden oğlunuz hakkında hukuken ne yapılır sorup ona göre işlem başlatacaksınız.
orionnn konu oğlunun kayınvalideye yakın oturması değil ama, en azından ben yorumda neden kayınvalide yakınında oturuyor demedim, oğlu annesine ait evi sattırıp kayınvalidesine yakın yerde ev aldırmış, benim evi satmaya rızam yoktu emrivaki yaptı diyor, ben de evladınız bile olsa kimse size zorla ev sattıramaz dedim, dileyen dilediği yerde yaşar ama satmak istemediğim evi sattıramaz, yorumumdaki ana tema buama mune şimdi mantıklı düşününce benim de bir oğlum var ilerde kızın ailesine yakın oturmak isterse otursun yani ne var bunda herkes nerede mutlu olacaksa orada otursun hayat kısa bana göre bir evlilikte kadın mutluysa erkek te mutlu olur gelinim mutlu huzurlu olsun ki oğlum da mutlu huzurlu olsun bana göre
anladım bilgi için teşekkürler :)orionnn konu oğlunun kayınvalideye yakın oturması değil ama, en azından ben yorumda neden kayınvalide yakınında oturuyor demedim, oğlu annesine ait evi sattırıp kayınvalidesine yakın yerde ev aldırmış, benim evi satmaya rızam yoktu emrivaki yaptı diyor, ben de evladınız bile olsa kimse size zorla ev sattıramaz dedim, dileyen dilediği yerde yaşar ama satmak istemediğim evi sattıramaz, yorumumdaki ana tema bu
Rahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
Rahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
Buraya sorarak ne cevap alabilirsiniz ki paranız var gidin bir avukata sorun daha iyi değil mi?
Eminim yasalar her türlü sizden yanadır.
Çok kolay kurtulursunuz ama kurtulmak istiyor musunuz orasını anlamadım.
Sanki buraya çekiştireyim diye yazmışsınız.
Tapu sizde daha ne yani.
Kiracı elden veriyormuş.
Her türlü halledersiniz avukata gidin.
Hayırlı olsun...Evi satıp ne yapacaksınız? Oğlunuz o parayı bırakır mı size acaba? Almaz mi elinizden?Ben kimseyi çekiştirmiyorum
Soran olanlara cevabımı verdim.
Allah'ın adaleti şaşmaz sabrın sonu selametdir.
Bugün haber geldi bir yakınımdan kiracı evden çıkmış.emlakçıya satış için yetkimi verdim.
Ben kimseyi çekiştirmiyorum
Soran olanlara cevabımı verdim.
Allah'ın adaleti şaşmaz sabrın sonu selametdir.
Bugün haber geldi bir yakınımdan kiracı evden çıkmış.emlakçıya satış için yetkimi verdim.
Sorunumu çözdüm
Teyzem neden birsuru postunu silmissin41 yaşın da idi sigara içiyor du.çok kilosu vardı.
Hayırlı olsun...Evi satıp ne yapacaksınız? Oğlunuz o parayı bırakır mı size acaba? Almaz mi elinizden?
Bence de..Teşekkür ederim.bir planım yok büyük ihtimalle kızlarıma veririm.
Allah'ın adaleti şaşmaz iyiler herzaman kazanır
iyiler herzaman kazanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?