Sizden habersiz nasıl yapıyor bunları bu oğlun? Senin kocan oğlunun gerçek babası mı?Benim oturduğum bu semte olan evimi ilk evliliğini yaparken oğlum sattırıp karısının ailesine yakın aldırdı emir baki rızam yoktu.
İlk başta hata yaptım bu ev başıma bela oldu.malıma sahip çıkamıyorum.sorun gelin değil kiminle evlenirse evlensin ne yaparsa yapsın benim evinden çeksin elini..
Benim evli kızım kirada çalışıyor.elin kadını 19 yaşında kızınla benim evimden yararlanıyor
Nasıl yaniSizden habersiz nasıl yapıyor bunları bu oğlun? Senin kocan oğlunun gerçek babası mı?
Normal bi kadın senin sorunlu oğlunu napsin peki? Gene birini bulabilio olmasi bile bisey. Birak alsin kirasini uzaginda olsun bosver. O o kafayla çok yaşamaz zaten kizlarina kalır gene.Bu oğlum kiminle evlense karı köylü oluyor.. benim sırtımdan karı bakıyor.oglum beni saymıyor hal bu olunca aldığı sayar mı beni
Üvey baba diye mi dinlemiyor hadi seni iplemio babası da mi söz geciremio ogluna diyorum. Rocket science degil yani yazdigim.Nasıl yani
Evinin tapusunu kızlarına devret ölmeden bari. Gelin elestirmek dışında oğluna diyebildigin bi laf yok belli ki. Ugrasmaya da korkuyosun. Kizlarinin hakkini yedirtme bari şu hayduta.Kızlarım benden birşey istemiyor emir baki baskı yapmıyor.ben bu malları onlar için yaptım.saygisizlik var burada oğlumdan sağ iken evimi gaps ediyor ne ariyor ne soruyor.işim olduğunda komşu oğulları yardıma geliyor
Rahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
Öncekini de istememiş ve ölen kadının arkasından konuşuyor üstelik. Annelerin bir bildiği falan olmak zorunda değil, ülkenin hali belli, bu da klasik ataerkil oğulcu bir kaynana işte. Yaşlı zavallı kadıncağız falan da değil ayrıca, yazlığı bile varmış. Neyse.
Benim demem lazım bunu esas. Ayrıntıları vermeden hissetmiştim
İyimserlik.. Damadı rahat ettirecek tipler mi bunlar baksana sen ? Geline dünyanın lafı edilir ama bi yerde aileye girmiş olduğundan yediği içtiği çok görülmez, sadece göz korkuturlar. Damat öyle değil lakin. Bunlarda oğluna verdikleri helal, kızına verdikleri ziyan.bence noldu biliyomusunuz. kızlara bişey vermedi istemediler falan diyor. biri de yanındaymıs. her işe kosarak gozune girmiş. biiricik ogluna yaptıgı ayrım ayrıcalıklar oglunun ona sırtını donmesıyle vıcdan azabına donusmus. alıp kızlardan birine vercek:) ondan bu sinir kin. istediğim olmazsa ver evimi. bazı insanlar sevgililerine aldgı seyleri ayrılırken ister. :) o yapı aynı bu yapı :)) işime gelmezse topumu alırım oynatmam dıyen cocuklar gibi:)
Rahatta şişti ne yaRahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
Pipili oğulları naparsa yapsın, hayatlarındaki kadın hizmetçi olmalı, sessiz olmalı, her daim beyin eve beyinin ailesine biat etmeli.Normal bi kadın senin sorunlu oğlunu napsin peki? Gene birini bulabilio olmasi bile bisey. Birak alsin kirasini uzaginda olsun bosver. O o kafayla çok yaşamaz zaten kizlarina kalır gene.
Keşke öyle olsa kâtip...Damat bile ozkizlarindan kıymetlidir böylelerinin gözünde...Kızı dese ki kocam beni dövüyor, gül gibi damadımı ne yaptin da sinirlendirdin kimbilir der...Bunların derdi sadece kızlariyla....İyimserlik.. Damadı rahat ettirecek tipler mi bunlar baksana sen ? Geline dünyanın lafı edilir ama bi yerde aileye girmiş olduğundan yediği içtiği çok görülmez, sadece göz korkuturlar. Damat öyle değil lakin. Bunlarda oğluna verdikleri helal, kızına verdikleri ziyan.
Maddi olarak dedim zaten. Kızlarına mal mülk vermezler, damat mı besleyecez derler. Üstelik güzellikle damadı kopartmaya bakarlar.Keşke öyle olsa kâtip...Damat bile ozkizlarindan kıymetlidir böylelerinin gözünde...Kızı dese ki kocam beni dövüyor, gül gibi damadımı ne yaptin da sinirlendirdin kimbilir der...Bunların derdi sadece kızlariyla....
Aynen mal mülk para sözkonusuysa en güçlü bahaneleri "damada yedirmemek" oluyor...Hele ki üstüne damatta koparacak bişeyler varsa o daha makbul ...Ama yalan ha, bekar da olsa evli de olsa kızlar kendileri kadar dert çekmeyecek, kızların yüzü gülecek diye ödleri kopuyor için için ...Maddi olarak dedim zaten. Kızlarına mal mülk vermezler, damat mı besleyecez derler. Üstelik güzellikle damadı kopartmaya bakarlar.
destekte bir yere kadar yani. hem annesini aramasın sormasın hemde evine göz koysun. koca adam kendine ev alsın bi zahmetAlabilir tabii ki ama sırf kadını beğenmediği için öz oğlundan desteği bu şekilde çekmesini doğru bulmadım ben.
Kıza yazlık oğlana ev kendi nerede kalacak peki sokaktamı yaşasın.Kızlarını bu kadar düşünüyorsa yazlığını da satabilir mesela. Sonuçta yazlık yaşamak için zorunlu bir şey değil. Evi oğula ver, sen kendin yazları yazlıkta keyif çat, sonra neymiş, kızlarım kirada zorluk çekiyor... Bu kadının yazdığı hiçbir şeye inanmıyorum şu noktada şahsenÇocuklarına ve torunlarına sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?