- 30 Aralık 2009
- 23.878
- 96.076
- 1.123
- Konu Sahibi permanganat
-
Konunuzla alakali yorum yapamayacagim pek fazla. Bana da bi ucak bileti verseler tek dk dusunmem gitmek icin. Sebebim sizinkiyle ayni.
Soylemek istedigim tek sey gorece iyi ülkelerde yasayip Tr'den gitmek isteyenleri elestirenler cok komik gorunuyorsunuz. Satin ordaki malinizi mülkünüzu gelin efendim cooook yasanasi ulkenize madem. Cok laf sifir icraat ama :)
Size gelince umarim istediginiz gibi bir ulkede istediginiz gibi bir yasam surebilirsiniz...
Başka ülkeye "mülteci" olarak gitmek istiyorsunuz hem de geçerli bir sebepsiz...
Suriyelileri istemeyenlerden misiniz? Bence öyledir.
Ne ironik..
Multeci mi? Hanimefendi ve esi calisip yasadiklari ulkeye vergi odeyecekler. Siz multeci ne demek bi sozluk karistirin bence:)Başka ülkeye "mülteci" olarak gitmek istiyorsunuz hem de geçerli bir sebepsiz...
Suriyelileri istemeyenlerden misiniz? Bence öyledir.
Ne ironik..
Mülteci olarak alıyor mu demiş bir mesajındamülteci dememiş ki. suriyelileri istemek zorundamıyız? sevgili din kardeşlerinin bizim başımıza birşey gelse bize yarım edeceklerini mi düşünüyorsun?
Kendi lafı "mülteci"Multeci mi? Hanimefendi ve esi calisip yasadiklari ulkeye vergi odeyecekler. Siz multeci ne demek bi sozluk karistirin bence:)
Ahanda mülteci demişsiniz.Evet diplomamı Türkiye'de aldım. Almanya'ya girerken yarım saat ahiret sorusu sordular, artık mülteci almak isteyeceklerini sanmıyorum.
Hanimefendi de yanlış kullanmis oyleyse. Gercek "multecilik" bu degilKendi lafı "mülteci"
Bakalım ne diyorHanimefendi de yanlış kullanmis oyleyse. Gercek "multecilik" bu degil
Türkiye'nin durumunu bütün dünya görüyor merak etmeyin. Kötülemek için enerji harcamaya gerek yok. Ben esas sizlerin ülkemizi nasıl gördüğünü çok merak ediyorum. Yukarıda biri de taşı toprağı altın demiş. Yahu bir şey mi içiyorsunuz bu kadar terör katliamlarına, çocuk tecavüzcülerine, tartışmalı yeni yasa meselelerine, batan ekonomiye, haksızlıklara vesaire rağmen ülkeyi gül bahçesi görmek için?Ahanda mülteci demişsiniz.
Ne sebep gostereceksiniz.
Ülkeyi mi kötuleyeceksiniz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?