- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi permanganat
-
Ne guzel yazmissin canim ya.ben de aynen boyle dusunuyorum ve bu ulede ydamak istemiyorum artik.git arkadasim git imkanin varsa hic durma canim.kardesim ve esi doktor.onlar da yni sebepten almanya ya yerlesmeye karar verdiler simdi dil ogrenmek icin almanca kusuna gidiyorlar.ben ve esim ogretmeniz maalesef baska yerde is bulamayiz.yosa 1 dk durmam ben deÇünkü Atatürk'ü çok seviyorum ama benim gibi düşünen bu ülkenin %25'i. Kalanlarla hiçbir ortak noktamız yok ve yavaştan hedef gösteriliyoruz. Bu çok zoruma gidiyor.
Yukarilarda bi yerlerde bi arkadas yazmis. Televizyonda bir iki kanal var. 7/24 onlari izler birbirinin kopyasi gazeteleri okusaniz yemin ederim siz de bir ay icinde Norvec ya da Finlandiya'da yasadiginiza inanmaya baslarsinizTürkiye'nin durumunu bütün dünya görüyor merak etmeyin. Kötülemek için enerji harcamaya gerek yok. Ben esas sizlerin ülkemizi nasıl gördüğünü çok merak ediyorum. Yukarıda biri de taşı toprağı altın demiş. Yahu bir şey mi içiyorsunuz bu kadar terör katliamlarına, çocuk tecavüzcülerine, tartışmalı yeni yasa meselelerine, batan ekonomiye, haksızlıklara vesaire rağmen ülkeyi gül bahçesi görmek için?
Bahane gerçekten inanılmaz mantıklıymış. Buna tav olmayacak ülke yoktur. Tebrikler.Atatürkçüyüm ondan gidiyorum demissiniz ama kurtuluş savaşında Atatürk kacmamisti. Lütfen kendinizi korumak adına Ataturku karıştırmayın. Suriyelileri çok kinadim başıma geldi smdi bende korkuyorum güzel bi bahane olabilir. Siz gidebilirsiniz ama ülkemizi karıştırmaya çalışanların karşısına çok Nene Hatun çıkacaktır eminim.
Türkiye'nin durumunu bütün dünya görüyor merak etmeyin. Kötülemek için enerji harcamaya gerek yok. Ben esas sizlerin ülkemizi nasıl gördüğünü çok merak ediyorum. Yukarıda biri de taşı toprağı altın demiş. Yahu bir şey mi içiyorsunuz bu kadar terör katliamlarına, çocuk tecavüzcülerine, tartışmalı yeni yasa meselelerine, batan ekonomiye, haksızlıklara vesaire rağmen ülkeyi gül bahçesi görmek için?
Yukarilarda bi yerlerde bi arkadas yazmis. Televizyonda bir iki kanal var. 7/24 onlari izler birbirinin kopyasi gazeteleri okusaniz yemin ederim siz de bir ay icinde Norvec ya da Finlandiya'da yasadiginiza inanmaya baslarsiniz
Sunu da soylemeden geçemeyeceğim yine yukarida yazmissiniz ya herke Tr'ye geri donmeye calisiyor diye, yurtdisinda yasayan onca akrabam, arkadasim var bir tanesinden bile duymadim boyle bi sey. Tam tersi gittikleri gune sukrediyor hepsi :)
Ben ülkeye sunacağı sebep olarak söylemedim onu gitmek isteme sebebi olarak Atatürkçüyüm o yüzden dediği için dedim. Teşekkürler.Bahane gerçekten inanılmaz mantıklıymış. Buna tav olmayacak ülke yoktur. Tebrikler.
O Atatürkçüyüm sebebi aslında çok daha derin anlamlar içeriyor, ama bunu uzatmak cidden konuyu siyasete dönüştürecek. Hoş, konu nereden tutsak siyasete kayıyor, sonu belli ya neyse.Ben ülkeye sunacağı sebep olarak söylemedim onu gitmek isteme sebebi olarak Atatürkçüyüm o yüzden dediği için dedim. Teşekkürler.
He he korkaklar yuzunden. O korkaklar korkaklık yapmak yerine karsisindakini linc etse, teroristlikle suclasa, calsa cirpsa, her seyin sorumlusu olup yine de zeytinyagi gibi uste ciksa sorun kalmayacak halbuki. Hep bu korkaklar yuzunden ulkenin hali. Digerlerinin hic sucu yok!Birlik ve beraberlik nerede mi?Bknz:15 Temmuz gecesi!
Ayrıca Atatürkçü olmak =Kaçmak mı?
Banlansam da ki yeni kalktı banım:) ama şunu söylemeden geçemeyeceğim ülke şu an bu durumdaysa korkaklar yüzünden!
Benim annem ve iki ablam başörtülü. Ben niye rahatsız olayım ki..Herkesin dini kendisine. Beni rahatsız eden şey ülkede bu kadar çok terörist grubun artması ve bunlara yönelik mücadele. Yasak konulara girmek istemediğim için ancak böyle ifade ediyorum.Canim oncelikle kendini azinlik görmen kendi adima uzuldugumu belirtmek isterim neden boyle dusumuyosun ki bu ulkede herkes özgür bundan birkere emin ol bakk bende Atatürkçüyüm küçüklüğümden bu yana annem ilgilenmistir bizimle annem bana sewdirmistir Atamı ama Atamı sewdiren annem sirf kapali oldugu icin ilkokul ogretmenim tarafindan hep asagilandim cezalara maruz kaldim buyudum okudum ama o hocayi hic unutmadim annemden kucukken utaniyordum ama o ogretmen bozuntusu yuzunden neysee benim ailemde goruşlerimize karisilmaz benim ateist sagci solcu gey sunni alewi yani her kesimden arkadasimda wardi benim icin sorun yoktu cok iyi bi meslegim wardi yoruldugumi farkettim isten ayrildim 28 yasinda kapandim cogu arkadasim sirf kapandom diye benimle iletisimini kesti isin icine başprtusu girince Atama karşi aldilar beni dislandim yalniz kaldim sadece bi ailem kaldi bukadar yasanmisliklara karsi ben hala Ataturkcuyum ben gene ulkemden nefret etmedim ulkemi terketmedim de umarim biseyler anlamissinizdir ayrilan hor gorulen sizler degilsiniz bizleri kabul etmediginiz icin sindiremediginiz icin ulkemden gitmek istiyorsunuz cok yazikk diyorum uzuluyorum sizin gibi zihniyetlere ayricaaaa Azerbaycan gideceginiz son yer olsun bilmiyorum biliyomusunuz ama azerbaycan zamaninda rusya somurgesinde cok kaldigi icin genel olarak rus watandas fazlalikta turkleri sadece para olarak bakiyolar insanliklari sifir
Gidicekseniz isvicre idealdir orada daha huzur bulabilirsiniz
Saygilarimla efemmm
Bu ülkelerde çocuğumu nasıl yetiştirebilirim acaba??? Çocuğumun itilip kakılmasını istemiyorum, macera aramıyorum. Bu ülkeleri araştıracağım, teşekkür ederim.Genc azeriler Azerbaycandan kosarak uzaklasiyor,bnce cok yerinde bi secim degil.
bnm esiminde bransi anestezi,bi doktor icin en karli secim Dubai Katar BAE..ozellikle BAEnde verilen maasla 1 yilda ev araba cekiyor insanlar altina borcsuz sekilde ama bransta en az 2 yil deneyim isteniyor.
eger AB ulksei olsun diyorsaniz son 2 yildir irkcilik oldukca artti,ben 7 senedir avrupadayim ama son 2 senedir duydugum gordugum seyler bni korkutuyor
Azerbaycan'ı eşim yüzünden düşünüyordum. Vazgeçtim, teşekkür ederim.Ne alaka ki Azerbaycan ?
Eşim gitti ve gerçekten hiç begenmedi.
Her şey ateş pahası ve maaşlar çok düşük diyordu.
Oradan millet Türkiye'ye gelirken gidecek bir ülke arıyorsanız illa en azından burası olmasın.
Kuzey ülkelerini tercih edebilirseniz eger gidebilme imkanınız varsa.
Konunun siyasi ve milliyetçi tarafını bir yere bıraktım eger ciddi anlamda kendinizi bu ülkede rahat etmiyor ve atatürkçü olarak ayrıştıgınızı düşünüyorsanız denecek bir şey yok.
Umarım gidebilirsiniz.
Aynen. Her olayda üzülüyorum ama son saldırıda verilen tepkiler beni kahretti.gün geçmiyorki bir gitme konusu açılmasın, ne planlarsınız ne yaparsınız bilmem de bu süreçte haberlerden uzak durmakta fayda var, yıl başı sabahı o kadar moralim bozuldu ki, o günden beri haber izlemiyorum, herkesin savunma mekanizması var işte, elimizden bişey gelemeyince görmezden geliyoruz
bu sene farklı olacak daha güzel olacak derken hiç bir şeyin değişmeyeceğini tokat gibi anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?