Oğlumu en iyi şekilde yetiştirebileceğim güzel bir ülke istiyorum.Yurtdışında yaşayanlar yardım edin

Çünkü Atatürk'ü çok seviyorum ama benim gibi düşünen bu ülkenin %25'i. Kalanlarla hiçbir ortak noktamız yok ve yavaştan hedef gösteriliyoruz. Bu çok zoruma gidiyor.
Ne guzel yazmissin canim ya.ben de aynen boyle dusunuyorum ve bu ulede ydamak istemiyorum artik.git arkadasim git imkanin varsa hic durma canim.kardesim ve esi doktor.onlar da yni sebepten almanya ya yerlesmeye karar verdiler simdi dil ogrenmek icin almanca kusuna gidiyorlar.ben ve esim ogretmeniz maalesef baska yerde is bulamayiz.yosa 1 dk durmam ben de

Atatürkçüyüm ondan gidiyorum demissiniz ama kurtuluş savaşında Atatürk kacmamisti. Lütfen kendinizi korumak adına Ataturku karıştırmayın. Suriyelileri çok kinadim başıma geldi smdi bende korkuyorum güzel bi bahane olabilir. Siz gidebilirsiniz ama ülkemizi karıştırmaya çalışanların karşısına çok Nene Hatun çıkacaktır eminim.

Yukarilarda bi yerlerde bi arkadas yazmis. Televizyonda bir iki kanal var. 7/24 onlari izler birbirinin kopyasi gazeteleri okusaniz yemin ederim siz de bir ay icinde Norvec ya da Finlandiya'da yasadiginiza inanmaya baslarsiniz
Sunu da soylemeden geçemeyeceğim yine yukarida yazmissiniz ya herke Tr'ye geri donmeye calisiyor diye, yurtdisinda yasayan onca akrabam, arkadasim var bir tanesinden bile duymadim boyle bi sey. Tam tersi gittikleri gune sukrediyor hepsi :)

Bahane gerçekten inanılmaz mantıklıymış. Buna tav olmayacak ülke yoktur. Tebrikler.

bir mesaj öncesine bak, herşey düzelince demiş birisi

eşimin büyük dayısı Hollanda'da tuvalet temizliyor, ölürüm de gelmem çekerim burayı diyor. saati belli, ücreti belli, hakszlık yok. o kadar arkadaş akraba var bir tanesinden bile duymadım. birisi demiş ki buradakiler müslmanız diye laf atıyor bize. sen ülkende gayrimüslüme, çerkeze, kürde, azeriye vs iyi mi davrandın çoğu zaman?

Eskiden insanlar ülkem için ölürüm derlerdi, nerede o insanlar?
Ülkemiz elbet feraha çıkacak o zaman gelip rahat rahat yaşayacaksınız ama.
Ve not; Çoğu ülke ırkçı, çocuğunuzda, sizde bununla karşılaşabilirsiniz. Azarbaycan senelerdir Ermenistan ile savaş sınırında yaşıyor eğitim ve parasal durumunu demiyorum bile. Arap ülkelerine hiç girmiyorum..
Hepimizde korku var evet ama gidecek başka bir "memleketimiz" yok!

Ben ülkeye sunacağı sebep olarak söylemedim onu gitmek isteme sebebi olarak Atatürkçüyüm o yüzden dediği için dedim. Teşekkürler.
O Atatürkçüyüm sebebi aslında çok daha derin anlamlar içeriyor, ama bunu uzatmak cidden konuyu siyasete dönüştürecek. Hoş, konu nereden tutsak siyasete kayıyor, sonu belli ya neyse.

He he korkaklar yuzunden. O korkaklar korkaklık yapmak yerine karsisindakini linc etse, teroristlikle suclasa, calsa cirpsa, her seyin sorumlusu olup yine de zeytinyagi gibi uste ciksa sorun kalmayacak halbuki. Hep bu korkaklar yuzunden ulkenin hali. Digerlerinin hic sucu yok!

Bu ülkenin %25 inin Atatürkü sevdigini nasil dusunuyorsunuz anlamadim?
Ama şu bi gercek ki Atatürk de Osmanli döneminde ülkeyi beğenmeyip terk etseydi biz şuan Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yasamiyorduk. Atatürk hicbir zaman zorluklardan kacmadi onu seven kimse de kaçmaz.

Yillardir yurtdisindayim, tek bir sikinti yasamadim, yabanci oldugumu hissetmedim, ne ulkemden ne inancimdan ya da inancsizligimdan dolayi ama degisik musluman ulkelerden gelmis bir suru insanin direkt oldugum ulkenin insani ve genel olarak hiristiyanlar hakkinda etmedikleri laf yok. Bunu da Turkiye'den geldigim icin hic cekinmeden, politik olarak dogru olmaktan kacinmadan yapiyorlar, adamlarin ne ahlaksizligi kaliyor ne baska seyi, kisa kollu giyiyor diye adamlara ahlaksiz diyen Afganistan'dan ailesi kacmis birini bile gordu bu gozler ve daha nicesi... ama don ulkene diyince dut yemis bulbule donuyorlar, donun efendim sizleri zorla tutmuyorlar sonucta anavataniniz degil, bir sey degil, en fazla uc kusaktir oradasiniz! Hem kusura bakmayin ama gidin bir Turkiye'de yasayan alevilere, hiristiyanlara, yahudilere sorun bakalim nasil hissediyorlarmis, nasil bir dislanmislikla karsilasiyorlar ve onlara karsi yapilan irkcilik nasil kurumsallamis,bu da yetmezmis gibi belli araliklarla nasil pogromlara maruz kaliyorlarmis, hergun onlarca nefret sucu isleniyor ulkede. Sizin diger ulkerlerde yasayacaginiz yabanci dusmanligi, bizim ulkemizin azinliklarinin yasadigi (ki kendi anavatanlari) yaninda hafif kalir inanin.

Son düzenleme:
Benim annem ve iki ablam başörtülü. Ben niye rahatsız olayım ki..Herkesin dini kendisine. Beni rahatsız eden şey ülkede bu kadar çok terörist grubun artması ve bunlara yönelik mücadele. Yasak konulara girmek istemediğim için ancak böyle ifade ediyorum.

Bu ülkelerde çocuğumu nasıl yetiştirebilirim acaba??? Çocuğumun itilip kakılmasını istemiyorum, macera aramıyorum. Bu ülkeleri araştıracağım, teşekkür ederim.

Azerbaycan'ı eşim yüzünden düşünüyordum. Vazgeçtim, teşekkür ederim.

Aynen. Her olayda üzülüyorum ama son saldırıda verilen tepkiler beni kahretti.

Teror dunyanın heryerınde var
Ayrıca turkıyede yasanan her sorunda nerde yasarsanız yasayın sızde zarar gorursunuz
Surıyelılerın halını goruyorsunuz

Hele hele azerbeycanı dusunmussunuz ınsanlar ordan buraya gelıyor
Kanada guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…