- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi permanganat
-
Düşünmeyin orayı , eşim işi geregi bulundu bir müddet,yaşanılası bir yer değil gerçekten.Azerbaycan'ı eşim yüzünden düşünüyordum. Vazgeçtim, teşekkür ederim.
Korkaklar sözcü mü seçti sizi:Korkaklardan kastım teröristler,siz üzerinize alındıysanız ok!He he korkaklar yuzunden. O korkaklar korkaklık yapmak yerine karsisindakini linc etse, teroristlikle suclasa, calsa cirpsa, her seyin sorumlusu olup yine de zeytinyagi gibi uste ciksa sorun kalmayacak halbuki. Hep bu korkaklar yuzunden ulkenin hali. Digerlerinin hic sucu yok!
Mülteciden bir şey kastetmedim yani göçmen olarak desem daha iyiydi. Mültecilere değil ne idüğü belirsiz insanların ülkeme doluşup dehşet saçmalarına karşıyım evet.Multeci mi? Hanimefendi ve esi calisip yasadiklari ulkeye vergi odeyecekler. Siz multeci ne demek bi sozluk karistirin bence:)
Öğretmenim, yıllardır emeğimle bir yere geleyim diye her yerde önü kesilen, idareci yapılmayan, yükselemeyen, sendikam olmadığı için dışlanan bir öğretmenim. Okullarımı birincilikle bitirdim, çok iyi İngilizcem var. Sonuç? Belki bu günümü de arayacağım..türk olduğun için nereye gidersen git ırkçılığa maruz kalıcağına emin olabilirsin. Türkiyenin taşı toprağı altın diye yurtdışından vatandaşlarımız geri geliyor siz kaçıyorsunuz. İllaki siyasi amaçlı bi konu ama yinede yanlış düşünüyosunuz vatan sonuçta sizde öğretmensiniz hizmet eden bi yönünüz var nice insanlar öldü şuan bi süreçten geçiyoruz böyle düşünmeniz bir öğretmen olarak şaşırtıcı geldi.
Hahahahahahaha komik. Yoo bana hic de oyle gelmedi. Bu arada yazdiginiz mesaji goremiyorum yardimci olur musunuz bana?Korkaklar sözcü mü seçti sizi:Korkaklardan kastım teröristler,siz üzerinize alındıysanız ok!
Ahanda mülteci demişsiniz.
Ne sebep gostereceksiniz.
Ülkeyi
Bizim moralimizi bozanların hiç mi suçu yok..Gerçekten yok, çünkü olanlara bir şey olmuyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum, kimseyle dertleşemiyorum. Ülkeyi bu hale ben getirmedim, getirenler de zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Canım konun çok sakıncalı bir konu, bence kapatmayı düşünmelisin.
Hamilesin anlıyorum seni. Burada bunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama evet ben de yanı başımda yüzlercesi ölürken hamileydim, psikolojim hala çok bozuk.
Ama sen "ben azınlığım, biraz da param var, ülkeden gitmek istiyorum" dediğinde bizlere ne olacak? Bencilliğin sırası değil, herkes çok hassas.
Hayat senin, istediğini yap ama herkesin birbirine düşman olduğu bu dönemde sağduyulu olup etrafında huzursuzluk yaratmaktan kaçınmalısın. Konunu okuyan onlarca kadın yazdıkların sebebiyle kendini kötü hissetti bugün.
Benim de evladım var. Ben hiçbir yere gitmiyorum. Eğer gitmek istiyorsan yakın çevrenle otur konuş, bunları buraya yazma. Sosyal medyada komplo teorileri atıp tutanlardan bir farkın kalmıyor. Yaptığın şey alenen moral bozmak.
Dediklerimi bi düşün.
bu arada Atatürkçü olan birileri eğer hala varsa bence ülkesini terk etmemeli çünkü bizim ülkemizin o fikirde o güçte o zihniyette olan insanlara çok fazla ihtiyacı var.
eğitim için,hayat şartları için gidenleri anlıyorum bende eğitim için gitmek istiyorum ancak sebep dediğiniz gibiyse Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu bu ülkeden asla gitmemelisiniz.
gerçi bazı yorumları okudukça da kaçarak uzaklaşsak mı diyorum :)
Keşke...keşke sizin ve sizin gibi düşünen herkes bu ülkeden gitse hatta devlet özel bir politika izleyip tüm maddi yardımı sağlayıp sizi gönderse ama herşey düzelip ülke süt liman olunca dönmek yok.
Kesinlikle katılıyorum. Sonunda adaleti olmayan, sağlığı problemli, eğitimi berbat bir ülke bıraktılar bize. İmkanım olsa ben de giderim çünkü ülkem gibi hissetmiyorum.Çünkü Atatürk'ü çok seviyorum ama benim gibi düşünen bu ülkenin %25'i. Kalanlarla hiçbir ortak noktamız yok ve yavaştan hedef gösteriliyoruz. Bu çok zoruma gidiyor.
Aynen. Her olayda üzülüyorum ama son saldırıda verilen tepkiler beni kahretti.
Eskiden insanlar ülkem için ölürüm derlerdi, nerede o insanlar?
Ülkemiz elbet feraha çıkacak o zaman gelip rahat rahat yaşayacaksınız ama.
Ve not; Çoğu ülke ırkçı, çocuğunuzda, sizde bununla karşılaşabilirsiniz. Azarbaycan senelerdir Ermenistan ile savaş sınırında yaşıyor eğitim ve parasal durumunu demiyorum bile. Arap ülkelerine hiç girmiyorum..
Hepimizde korku var evet ama gidecek başka bir "memleketimiz" yok!
Ben o dediğin kesimdenim piticim.
Ama ben de korkuyorum artık. Bu ülkede artık korkuyorum bize hayat alanı bırakılmıyor.
Yeni yıl kutluyoruz azıcık nefes alalım gülelim eğlenelim diye ölümle burun buruna geliyoruz yine.
Ramazanda bar basıyorlar belki ben inanmıyorum değil mi? Ama yok bu ülke bizim siz yaşayamazsınız bizimle diyenler var.
Artık ben geleceğimden korkuyorum.
Bizim gibilere yaşam hakkı tanınmayacak gibi geliyor.
Keşke gidebilecek olsam giderdim. Gitmek isteyenleri imkanı olanları da destekliyorum. Gitsinler çünkü bu ülkede artık bize yer yok gibi geliyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?