- 31 Ekim 2013
- 21.656
- 72.851
- 798
- 41
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Ahhhh kuzum kıyamam ben ona yaŞoyle ki ; bu aksam beraber disari ciktilar yemek yemis oyun oynamislar..2 hazirana kadar tr de olacak yarin aksam tekrar cikacaklar..
ptesi gunu oglum olmadan oturduk mahkemeye vermek niyetinde degil sanirim daha uzlasmaci konustu.. zannediyorum o da avukatla gorustu ve pek sansli olmadigini idrak etti.. tatiller de almak birlikte vakit gecirmek biraz buyudugunde de, karari ona birakmak daha dogru diyor
Oglum cok mutlu, butun sinifi, ogretmenleri herkesle paylasmis
Babasina ve bana karsi tavirlarinda bir degisiklik yok annesi gittiginde telefonla gorusmek istedigini, ona telefon almamizi istiyor.. annesi almaya niyetlenmis annem izin vermiyor yasak demis aldirmamis.. ben cildiracak durumdayim cok kiskaniyorum
Bugun ben cok sansliyim iki tane annem var degil mi dedi.. zerre kin beslememis annesine
Yaşı küçük olduğu için kim iyi kim kötü anlayamaz. Onu büyüten sensin. Sadece sabret. Zamanla kimin ne olduğu belli olacaktır. Bazı şeyler için tecrübe etmelj çocuk belki deŞoyle ki ; bu aksam beraber disari ciktilar yemek yemis oyun oynamislar..2 hazirana kadar tr de olacak yarin aksam tekrar cikacaklar..
ptesi gunu oglum olmadan oturduk mahkemeye vermek niyetinde degil sanirim daha uzlasmaci konustu.. zannediyorum o da avukatla gorustu ve pek sansli olmadigini idrak etti.. tatiller de almak birlikte vakit gecirmek biraz buyudugunde de, karari ona birakmak daha dogru diyor
Babasina ve bana karsi tavirlarinda bir degisiklik yok annesi gittiginde telefonla gorusmek istedigini, ona telefon almamizi istiyor.. annesi almaya niyetlenmis annem izin vermiyor yasak demis aldirmamis.. ben cildiracak durumdayim cok kiskaniyorum
Bugun ben cok sansliyim iki tane annem var degil mi dedi.. zerre kin beslememis annesine
Tv programlarında 30 sene sonra buldukları ailelerini görünce salya sümük ağlayan insanlara şaşırırdım, sokaktaki her hangi bir için nasıl böyle hissedebiliyorlar diye oğlum da tıpkı o insanlar gibi burnu şişene kadar ağlamış.
Evet biz de giden anne ve pişmanlıklarını öyle güzel süsleyerek anlatmış ki tatil için can atıyor. Kıskanıyorum, üzülüyorum, kocam tarafından ihanete uğramış gibi hissediyorum.
Baba ziyadesiyle suskun ve biraz da kızgın galiba bizim gibi hissetsin, bizim gibi düşünsün istiyordu ama değil oğlum çok mutlu.. Baba suskun ve durgun, ben gergin ve güvensiz, oğlum mutlu ve heyecanlı
Ahhhh kuzum kıyamam ben ona ya
Gözlerim dolu dolu oldu
Sen çok haklısın öz evladından ayırmamışsın, Allah yüzünü her daim güldürsün
inşallah oğlunun mutluluğu daim olsun o böyle mutlu oldu demek ki ban ne güzel ki seni anneden ayırmamış ama bi yanı öz anneyi de aramış
Ahhh yaaa öz anneye diyecek çok şey var da neyse
Çok güzelsiniz siz Allah hep yüzünüzü güldürsün sizin
Kıskanmayın. Çok aklı başında bir oğlunuz var. Farkında mısınız bilmem öz annesine bir sınır çizmiş ve sizi yani ailesini o sınırın berisinde tutmuş. Ailesinin koyduğu kurallara uyması gerektiğini yeni tanıştığı annesine en uygun şekilde anlatmış yani en kibar şekilde "hayatıma ait kararları ailemle veririm seninle değil, o kadar da değil" demiş.Şoyle ki ; bu aksam beraber disari ciktilar yemek yemis oyun oynamislar..2 hazirana kadar tr de olacak yarin aksam tekrar cikacaklar..
Yaşı küçük olduğu için kim iyi kim kötü anlayamaz. Onu büyüten sensin. Sadece sabret. Zamanla kimin ne olduğu belli olacaktır. Bazı şeyler için tecrübe etmelj çocuk belki de
Son yorumlari da okudum fikrim hic degismedi. Bu kadin inanilmaz bencil bir kadin. Kendi vicdan muhasebesi icin cocugunun psikolojisini alt ust ediyor. Cocuk cok mutlu havalara ucuyor. Ama bunun da acisi sonradan cikacak ne yazik ki. Cocuk kalbiyle sevgiyle kosuyor annesine ama hic saglikli bir durum degil.
Ayrica konu sahibine cok hak veriyorum inanilir gibi degil kadinin piskinligi. Resmen basindan atip hayatini yoluna koyunca cocugun agzina bir parmak bal caliyor. Ne icin? Vicdaninin sesini susturmak icin. Boyle insanlardan nefret ediyorum.
Yurtdisina kesinlikle gondermeyin ama birakin konussun , icinde aklinda kalmasin , seneler sonra sizi suclamasin annemle gorusmeme izin veemedin diye , bakin benim oglumun da babasi yok ama o hic ona kin beslemiyor , cocuk dunyasi onlarin bakis acisi bizlerden cok farkli , uzmeyin artik kendinizi , o sizin evladiniz hicbir yere de gitmiyorBen super anneyim o tu kaka diyemem ama icimde bir sey guvenemiyor iste zarar gelecek cocuguma.. kardesini, bizi, bir de papaganimiz var onlari birakip gidecek misin biz seni cok ozleriz dedim yok gitmicem ama telefonla konusayim bana telefon alir misiniz diyor kizarsin diye anneme aldirmadim izin verirsen o alacak dedi icim ciz etti.. kendini bize karsi suclu hissediyor belki.. yani tecrube etsin elbette ama yurtdisina yollayamayiz ancak burada gelip gorebilir
Zarar gelebilir de gelmeyebilir de. Ama bunu tecrübe etmesi lazım. Sen uzaklaştırırsan seni suçlu bulur. Akışına bırakman lazım. Senin için çok zor bi durum farkediyorumBen super anneyim o tu kaka diyemem ama icimde bir sey guvenemiyor iste zarar gelecek cocuguma.. kardesini, bizi, bir de papaganimiz var onlari birakip gidecek misin biz seni cok ozleriz dedim yok gitmicem ama telefonla konusayim bana telefon alir misiniz diyor kizarsin diye anneme aldirmadim izin verirsen o alacak dedi icim ciz etti.. kendini bize karsi suclu hissediyor belki.. yani tecrube etsin elbette ama yurtdisina yollayamayiz ancak burada gelip gorebilir
Neden zarar gorecegini dusunuyorsun?Ben super anneyim o tu kaka diyemem ama icimde bir sey guvenemiyor iste zarar gelecek cocuguma.. kardesini, bizi, bir de papaganimiz var onlari birakip gidecek misin biz seni cok ozleriz dedim yok gitmicem ama telefonla konusayim bana telefon alir misiniz diyor kizarsin diye anneme aldirmadim izin verirsen o alacak dedi icim ciz etti.. kendini bize karsi suclu hissediyor belki.. yani tecrube etsin elbette ama yurtdisina yollayamayiz ancak burada gelip gorebilir
Ben super anneyim o tu kaka diyemem ama icimde bir sey guvenemiyor iste zarar gelecek cocuguma.. kardesini, bizi, bir de papaganimiz var onlari birakip gidecek misin biz seni cok ozleriz dedim yok gitmicem ama telefonla konusayim bana telefon alir misiniz diyor kizarsin diye anneme aldirmadim izin verirsen o alacak dedi icim ciz etti.. kendini bize karsi suclu hissediyor belki.. yani tecrube etsin elbette ama yurtdisina yollayamayiz ancak burada gelip gorebilir
Şoyle ki ; bu aksam beraber disari ciktilar yemek yemis oyun oynamislar..2 hazirana kadar tr de olacak yarin aksam tekrar cikacaklar..
Üzgünüm ama bencillik ediyorsunuz. Öz annesi iyi yapmış veya haklı demiyorum. Çok yakin tanıdığım biri var. 3 günlükken evlat ediniliyor. 20 yaşında öz ailesini buluyor. Biyolojik bagim olan insanlarla ben cok farkli bir ahenk yakaladim diyip kendisini buyuten aileden uzaklasiyor.
Buyudugu ailede prensler gibi yasamis biri bu arada. Oz ailesi baya zor yoksul durumda...
Sizin durum farkli. Cocuk oz babasi ve kardesiyle evet. Ama onun oz annesiyle yakalayacagi farkli bir uyum var. Onu bundan mahrum etmek de cok dogru degil. Iyilik kotuluk meselesi degil bu.
Bebek dogunca ne diyorlar? "Annesinde susar." Annesi belki ilk kez bebek goruyor. Cok amator. Iyi bakamiyor. Yanlarinda belki 3 belki 5 bebek buyutmus aile buyukleri... bebegin derdini cok iyi anliyor. Cok iyi bakiyorlar bebege. Ama bebek annesinde susuyor. Gercekten sizi kirmak istemem ama bu boyle bir sey.
Sizin çocuğu onu doğuran kadınla görüştürmemek gibi bir hakkınız yok. Siz de çocuğa kötülük yapıyorsunuz bence böyle. Çocuğa danışılır isterse görüşür. Küçücük de değil zaten.
Çocuğunuzla bu durumu konuşmalısınız herşeyden önce onun duyguları önemli. Bence de sizinle yaşamalı ama annesini tanımak onun hakkı. Çocuğu sizden alamaz ama siz olgunlukla ikisi arasında düzenli bi iletişim sağlayabilirsiniz. Şimdi değilse de bi zaman sonra yani biraz daha büyüdüğünde tatillerde annesiyle vakit geçirmesi onun için güzel olur.
Ben anlamadım çocuğun sormadan öz annesiyle görüştürmeyen insanlar var. Tamam çocuk için iyi değil diye düşünmüşler diyelim pedagoga soralım demiş olabilirler diyelim. Ama ya çocuk için iyi olacaksa? Herkes öz annesini tanımak ister. Kadının ne yaşadığını da bilmiyoruz o kocayla nasıl ayrıldı parası işi var mıydı? En son yüksek lisans yapıyor diye biliyorum demekle olmuyor o işler. Kulaktan dolma bilgi de olabilir. Demem o ki babası bile olsa görüştürmem diyemez ki kaldı ki konu sahibi...Vicdanlı mı tartışılır bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?