- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Siz çok haklısınız ama eğer çocuğu gorusturmezseniz ileride ben seni aramaya hatta almaya gelmiştim diye anlatılırsa çocuk sizden nefret eder. Bende anlayabilecek ve karar verebilecek bir yaşta. Onun için ne kadar kötü olursa olsun anne işte. Siz istediğiniz kadar annelik yapın çocuğun içindeki bu boşluğu malesef dolduramazsiniz. Belki çok mutlu olacaklar ve siz bu şansı çocuğa vermelisiniz.Merhaba
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 8 yaşındaydı birlikte yaşamaya başladığımızda.. Öz anne doğumdan kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuş.. İran asıllı azeri bir hanım en son farklı bir ülkeye yerleştiği yüksek lisans yaptığını biliyor eşim.. Çocuğunu hiç aramamış eşimle boşandığı gibi çocuğundan da boşanmış. Babaannemiz büyütmüş 8 yaşına kadar, evlendiğimiz günden beri benimle yaşıyor. bir de kızım oldu 2 yaşında abi kardeş birbirlerini çok seviyorlar uyumlular.. Şimdi 11 yaşında oğlum.. onun ihtiyacı olan her şeyi karşıladığımızı düşünüyorum. Dersleri gayet iyi uyumlu bir çocuk ara sıra defterine yazdığı anneli cümleler dışında mutlu bir çocuk diye düşünüyorum. Kabul etmek istemesem de anne konusunda kafasında bir boşluk ve özlem var
Benim üvey olduğum ayırtına varabilecek yaşta olduğu için annesiyle olan durumunu pedagog ve psikolog nezaretinde anlattık. Annen benim geri geldim dersek ve bir gün biyolojik anne geri dönerse çok büyük hata etmiş olurduk.. Zira biyolojik anne geri döndü ve oğlunu istiyor. Kafası karışmış, lohusa depresyonuna girmiş, ne yaparsa yapsın oğlunun eksikliğini dolduramamış bla bla bir sürü şey.. Velayeti babasında yasal olarak bir şey yapma lüksü yok ama oğlumu kandırır ve bizden alır diye çok korkuyorum.
Dün kayın validemin evine gitmiş bizi aradı gelin durum bu diye tabi ki oğlumu götürmek istemedim belki hataydı bilmiyorum annesiyle görüşmesini istemedim. Eşimle beraber gittik. Çocuğumu geri istiyorum üvey anne ile büyüsün istemiyorum, beni tanısın istiyorum, hayatımı onunla devam ettirmek istiyorum vs vs şeyler söyleyip durdu. Dün hiç uyumadım. Oğlumu ne istediğini bilmeyen, sorumsuz bir kadının eline vermek istemiyorum. Yapabileceğim ne var bilemiyorum eşim rahat ol asla alamaz zaten o gitmek istemez diyor. Henüz adresimizi bilmiyorum yarın kapıma da dayanabilir. Okuldan alıp ikna etmeye de çalışabilir aklıma bir sürü şey geliyor. Ne olur yardım edin çok üzgünüm
Not;
Ama o annesi diye bana tepki vermeyin 11 yıldır bir tırnağını kesmemiş insan annesi olamaz
Kabul etmek zor olsada annesidir maalesef
Ama sizde annesisiniz
Bu konuda çocuğu yıpratmadan uyum içerisinde olursanız çocuk bundan daha az etkilenir
ne kadar merhamet sahibi briisiniz... ama şöyle düşünün o da bir anne ve piman olmuş olabilir her zaman görüşsünler çocukta sizde kalsın bu şekilde olmaz mı
O senin oğlun degil büyük bir ve eminimu çocuk da annesini gormek istiyordur. Bun engel olma günaha girme. Birak annesiyle kalmak istiyorsa kalsın gormek isterse de görsün. Sen oglum diyorsunda belki çocuk o seni annesi olarak görüyor mu.Merhaba
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 8 yaşındaydı birlikte yaşamaya başladığımızda.. Öz anne doğumdan kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuş.. İran asıllı azeri bir hanım en son farklı bir ülkeye yerleştiği yüksek lisans yaptığını biliyor eşim.. Çocuğunu hiç aramamış eşimle boşandığı gibi çocuğundan da boşanmış. Babaannemiz büyütmüş 8 yaşına kadar, evlendiğimiz günden beri benimle yaşıyor. bir de kızım oldu 2 yaşında abi kardeş birbirlerini çok seviyorlar uyumlular.. Şimdi 11 yaşında oğlum.. onun ihtiyacı olan her şeyi karşıladığımızı düşünüyorum. Dersleri gayet iyi uyumlu bir çocuk ara sıra defterine yazdığı anneli cümleler dışında mutlu bir çocuk diye düşünüyorum. Kabul etmek istemesem de anne konusunda kafasında bir boşluk ve özlem var
Benim üvey olduğum ayırtına varabilecek yaşta olduğu için annesiyle olan durumunu pedagog ve psikolog nezaretinde anlattık. Annen benim geri geldim dersek ve bir gün biyolojik anne geri dönerse çok büyük hata etmiş olurduk.. Zira biyolojik anne geri döndü ve oğlunu istiyor. Kafası karışmış, lohusa depresyonuna girmiş, ne yaparsa yapsın oğlunun eksikliğini dolduramamış bla bla bir sürü şey.. Velayeti babasında yasal olarak bir şey yapma lüksü yok ama oğlumu kandırır ve bizden alır diye çok korkuyorum.
Dün kayın validemin evine gitmiş bizi aradı gelin durum bu diye tabi ki oğlumu götürmek istemedim belki hataydı bilmiyorum annesiyle görüşmesini istemedim. Eşimle beraber gittik. Çocuğumu geri istiyorum üvey anne ile büyüsün istemiyorum, beni tanısın istiyorum, hayatımı onunla devam ettirmek istiyorum vs vs şeyler söyleyip durdu. Dün hiç uyumadım. Oğlumu ne istediğini bilmeyen, sorumsuz bir kadının eline vermek istemiyorum. Yapabileceğim ne var bilemiyorum eşim rahat ol asla alamaz zaten o gitmek istemez diyor. Henüz adresimizi bilmiyorum yarın kapıma da dayanabilir. Okuldan alıp ikna etmeye de çalışabilir aklıma bir sürü şey geliyor. Ne olur yardım edin çok üzgünüm
Not;
Ama o annesi diye bana tepki vermeyin 11 yıldır bir tırnağını kesmemiş insan annesi olamaz
Uyum içerisinde olmamız çok mümkün değil hanımefendi yurt dışında yaşıyor
Sahipleri çıkmadı bakmadı diyorsun da çocuk annesini istiyorsa bitmiştir. Kandirilacak bir durum yokMerhaba
Not;
Ne olursa olsun o onun annesi bakmamış terketmiş olabilir ama siz öz annesinin yerini dolduramazsınız ki çocukta bunun ayırdında zaten hep anneli şeyler yazıyormuş kaldı ki kendi kararını verebilir. Yarın bir gün büyüdüğünde ben seni istedim ama vermediler derse hesap sormayacak mı. Trnağını bile kesmemiş olsa evladını görmek istiyor. Hele sizin neyseki velayet eşimde alamaz demeniz ve dahil olmanız hoş değil bu konuda karar yetkilisi siz değilsiniz eşiniz ve çocuğun annesi siz hayır vermem alamaz diyemezsiniz. Velayet babasında bile olsa evladını görmek hakkı var. Ayrıca velayet davası açabilir çocuğa sorulabilir.
babası konuşsun yurtdışına götürmesine izin vermesin ama yaz boyunca görüşebilirler burada desin. hem velayeti kendisinde değilse yaz tatili boyunca götürüp geri getirmezse çocuk kaçırmış sayılır annesi bile olsa çünkü velayet kendisinde değil bunu biliyors mu?Tamamen velayetini istiyor oğlumun. Kabul etmedik tabi ki 2. seçenek olarak da yaz tatili boyunca almak istediğini söyledi. Yurt dışında yaşıyor alacak ve tekrar getirmeyecek oğlumu planı bu
Neden olunmasın yaz tatillerinde biyolojik annesiyle kalabilir bu konularım muhasebesi yapılabilirUyum içerisinde olmamız çok mümkün değil hanımefendi yurt dışında yaşıyor
Şu an gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken ne kadar güzel bir annesiniz siz. İnanın çok duygulandım sadece içimden geçen bir şeyi söylemek istiyorum size oğlunuz küçük 11 yaşında ama İnan'ın öz annesine dahi gitse sizdeki bu sıcaklık özveri olduğu sürece o kadında çok kalmaz gibime geldi. Sizi tercih edeceğini umuyorum. Rabbim yardımcınız olsun
Oglum deyisiniz icime isledi resmen
Siz nasil guzel bir annesiniz boyle
İstedigi zaman evladini gorebilsin ama vermeyin yavruyu.
Simdiye kadar akli nerdeymis.
Lohusa depresyonundaymış gittiğinde sonrada düzenini kurmayı beklemiş açıklamaları bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?