- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Bencillik yapıyorsun ben buyuttum benim çocuğum annesi benim. Aman gotururse ben ne yaparım sağlıklı dusunmuyorsun ve çocuğa da aşırı baglanmissin. Bence burda aman oglumu kaçırır götürür diye dusunecegine acaba annesini gormek oğlumu mutlu eder mi içindeki anne eksikliği tamamlanır mi, annesini görmesi çocuğa iyi gelir mi bunları düşün. Kısacası çocuğu düşün kendini degil. Evet annesiyle yaşamak isterse gitsin yaşasın. Bu kadar sahip çıkıp anne gibi bakıp buyuttuysen o çocuk da seni unutmaz bırakmaz zaten. Ama birak o nasıl mutlu oluyorsa öyle kararını versin. Sen istiyorsun ki sadece bana anne desin sadece benim yanımda kalsın. Birtek beni annesi görsün bilsin. Ama sor bakayım çocuk seninleading aynî fikirde mi. Kendini degil çocuğu düşün onun Yüreğindeki eksikliği nasıl tamamlarim bu çocuk ne istiyo onu düşün. Birak annesinin hatalarınıMerhaba
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 8 yaşındaydı birlikte yaşamaya başladığımızda.. Öz anne doğumdan kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuş.. İran asıllı azeri bir hanım en son farklı bir ülkeye yerleştiği yüksek lisans yaptığını biliyor eşim.. Çocuğunu hiç aramamış eşimle boşandığı gibi çocuğundan da boşanmış. Babaannemiz büyütmüş 8 yaşına kadar, evlendiğimiz günden beri benimle yaşıyor. bir de kızım oldu 2 yaşında abi kardeş birbirlerini çok seviyorlar uyumlular.. Şimdi 11 yaşında oğlum.. onun ihtiyacı olan her şeyi karşıladığımızı düşünüyorum. Dersleri gayet iyi uyumlu bir çocuk ara sıra defterine yazdığı anneli cümleler dışında mutlu bir çocuk diye düşünüyorum. Kabul etmek istemesem de anne konusunda kafasında bir boşluk ve özlem var
Benim üvey olduğum ayırtına varabilecek yaşta olduğu için annesiyle olan durumunu pedagog ve psikolog nezaretinde anlattık. Annen benim geri geldim dersek ve bir gün biyolojik anne geri dönerse çok büyük hata etmiş olurduk.. Zira biyolojik anne geri döndü ve oğlunu istiyor. Kafası karışmış, lohusa depresyonuna girmiş, ne yaparsa yapsın oğlunun eksikliğini dolduramamış bla bla bir sürü şey.. Velayeti babasında yasal olarak bir şey yapma lüksü yok ama oğlumu kandırır ve bizden alır diye çok korkuyorum.
Dün kayın validemin evine gitmiş bizi aradı gelin durum bu diye tabi ki oğlumu götürmek istemedim belki hataydı bilmiyorum annesiyle görüşmesini istemedim. Eşimle beraber gittik. Çocuğumu geri istiyorum üvey anne ile büyüsün istemiyorum, beni tanısın istiyorum, hayatımı onunla devam ettirmek istiyorum vs vs şeyler söyleyip durdu. Dün hiç uyumadım. Oğlumu ne istediğini bilmeyen, sorumsuz bir kadının eline vermek istemiyorum. Yapabileceğim ne var bilemiyorum eşim rahat ol asla alamaz zaten o gitmek istemez diyor. Henüz adresimizi bilmiyorum yarın kapıma da dayanabilir. Okuldan alıp ikna etmeye de çalışabilir aklıma bir sürü şey geliyor. Ne olur yardım edin çok üzgünüm
Not;
Ama o annesi diye bana tepki vermeyin 11 yıldır bir tırnağını kesmemiş insan annesi olamaz
Annesinin geldiğini henüz bilmiyor.. Okulunu öğrenir ve kapısına gider diye okuldan ben aldım bugün anneler günü için hediye yapmış bana.. Bu duruma kolay gelmedik önce babaanne düzeni sonra benim düzenim şimdi bir de annesi çıktı.. Çok zor toparladım oğlumu tekrar dağılsın istemiyorum. Tr de yaşasa belki bu kadar katı olmam ama ne yalan söyleyeyim alıp gidecek ve geri getirmeyecek gibi bir his var içimde hiç geçmiyor.
Benim de kızım aynı siz gibi . Hatta bu ara zoruma gidiyor. Babasıyla kızım 4,5 yaşındayken ayrıldık . Şimdi 12 yaşında . Bu yaşına kadar babası çok ilgisizdi . Ayda bir arar , aradığında da asker arkadaşı ile görüşüyor gibi konuşurdu . Bu yıl ne olduysa ( ben evleneceğim belki bu yüzden ) kızına düşkün oldu . sürekli msj atıyor. Bazen okuyorum yazdıklarını . kızım babacım , babişkom diyor .. anlatamam ne kadar zoruma gidiyor. Kıskanıyorum ve baba kelimesini bile haketmeyen adama babişkom , babacım demesini hazmedemiyorum.
nasıl bir duygu yaşıyor anlam veremiyorum.
işte o yavrular cok farklı düşünüyor ona göre o onun babişkosuBenim de kızım aynı siz gibi . Hatta bu ara zoruma gidiyor. Babasıyla kızım 4,5 yaşındayken ayrıldık . Şimdi 12 yaşında . Bu yaşına kadar babası çok ilgisizdi . Ayda bir arar , aradığında da asker arkadaşı ile görüşüyor gibi konuşurdu . Bu yıl ne olduysa ( ben evleneceğim belki bu yüzden ) kızına düşkün oldu . sürekli msj atıyor. Bazen okuyorum yazdıklarını . kızım babacım , babişkom diyor .. anlatamam ne kadar zoruma gidiyor. Kıskanıyorum ve baba kelimesini bile haketmeyen adama babişkom , babacım demesini hazmedemiyorum.
nasıl bir duygu yaşıyor anlam veremiyorum.
İnanirim. Bende 5 yaşındaydım. biz hatda almanyaya yerleşmişdik. Babam tr`de kalmıştı.
Ben 7/24 babam derdim. Oysaki anneme neler yapmış. Annecigim her sene 6 hafta gönderirdi yanina. ergenlikde cok kötülükler yapdim anneme.
Mesela agiz kavgasi ederken derdim : sen iyi olsan babam birakmazdi...sen demekki babamida tiksindirdin kendinden... bende seni terk edicem vs. Vs. Cocuk akli işde...
Şuanda 30 yaşındayım. Annem ve babam ikiside vefat etdi. İlk defa diyorum ama babama yandiğim kadar anneme yanmadi icin. Oysaki annem benim idolüm.
Hala derim: annem bana doydu... beni gördü sevme firsati oldu. Bende anneme doydum (allahin verdigi zaman dilimi icinde tabi) ama babam...onu son evlatlik görevimi bile yapamadim. Hala aglarim babama
Ay kufredicem simdi. Kesinlikle kabul etmeyin ve dedigim gibi asla bas basa olmalarina firsat vermeyin benceTamamen velayetini istiyor oğlumun. Kabul etmedik tabi ki 2. seçenek olarak da yaz tatili boyunca almak istediğini söyledi. Yurt dışında yaşıyor alacak ve tekrar getirmeyecek oğlumu planı bu
işte o yavrular cok farklı düşünüyor ona göre o onun babişkosu
ben bazen kızıma haksızlık yapıp kırdıysam sarılır aglarım beni affet yavrum diye
ben bilmeden istemeden yaptım o an düşünemedim seni kırdıysam özür dilerim der aglarım
o küçücülk kalpleriyle melek onlar
Kadın 8 yıl sonra mı anne olduğunu hatırladı? O çocuğun annesi sisziniz. Ama çocuğu ondan kaçıramasınız. Mecbur görüştüreceksiniz. Yarın öbürgün oğlunuzun içinde bir soru işareti kalmasın. Annemi tanımama izin vermediniz demesin. Sadece kaçırma olasılığına karşı tedbirli davranıp biyolojik anneyle görüştürmelisiniz. İnşallah hak yerini bulur.Merhaba
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 8 yaşındaydı birlikte yaşamaya başladığımızda.. Öz anne doğumdan kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuş.. İran asıllı azeri bir hanım en son farklı bir ülkeye yerleştiği yüksek lisans yaptığını biliyor eşim.. Çocuğunu hiç aramamış eşimle boşandığı gibi çocuğundan da boşanmış. Babaannemiz büyütmüş 8 yaşına kadar, evlendiğimiz günden beri benimle yaşıyor. bir de kızım oldu 2 yaşında abi kardeş birbirlerini çok seviyorlar uyumlular.. Şimdi 11 yaşında oğlum.. onun ihtiyacı olan her şeyi karşıladığımızı düşünüyorum. Dersleri gayet iyi uyumlu bir çocuk ara sıra defterine yazdığı anneli cümleler dışında mutlu bir çocuk diye düşünüyorum. Kabul etmek istemesem de anne konusunda kafasında bir boşluk ve özlem var
Benim üvey olduğum ayırtına varabilecek yaşta olduğu için annesiyle olan durumunu pedagog ve psikolog nezaretinde anlattık. Annen benim geri geldim dersek ve bir gün biyolojik anne geri dönerse çok büyük hata etmiş olurduk.. Zira biyolojik anne geri döndü ve oğlunu istiyor. Kafası karışmış, lohusa depresyonuna girmiş, ne yaparsa yapsın oğlunun eksikliğini dolduramamış bla bla bir sürü şey.. Velayeti babasında yasal olarak bir şey yapma lüksü yok ama oğlumu kandırır ve bizden alır diye çok korkuyorum.
Dün kayın validemin evine gitmiş bizi aradı gelin durum bu diye tabi ki oğlumu götürmek istemedim belki hataydı bilmiyorum annesiyle görüşmesini istemedim. Eşimle beraber gittik. Çocuğumu geri istiyorum üvey anne ile büyüsün istemiyorum, beni tanısın istiyorum, hayatımı onunla devam ettirmek istiyorum vs vs şeyler söyleyip durdu. Dün hiç uyumadım. Oğlumu ne istediğini bilmeyen, sorumsuz bir kadının eline vermek istemiyorum. Yapabileceğim ne var bilemiyorum eşim rahat ol asla alamaz zaten o gitmek istemez diyor. Henüz adresimizi bilmiyorum yarın kapıma da dayanabilir. Okuldan alıp ikna etmeye de çalışabilir aklıma bir sürü şey geliyor. Ne olur yardım edin çok üzgünüm
Not;
Ama o annesi diye bana tepki vermeyin 11 yıldır bir tırnağını kesmemiş insan annesi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?