Oğlumu öz annesi geri istiyor :(

Bencillik yapıyorsun ben buyuttum benim çocuğum annesi benim. Aman gotururse ben ne yaparım sağlıklı dusunmuyorsun ve çocuğa da aşırı baglanmissin. Bence burda aman oglumu kaçırır götürür diye dusunecegine acaba annesini gormek oğlumu mutlu eder mi içindeki anne eksikliği tamamlanır mi, annesini görmesi çocuğa iyi gelir mi bunları düşün. Kısacası çocuğu düşün kendini degil. Evet annesiyle yaşamak isterse gitsin yaşasın. Bu kadar sahip çıkıp anne gibi bakıp buyuttuysen o çocuk da seni unutmaz bırakmaz zaten. Ama birak o nasıl mutlu oluyorsa öyle kararını versin. Sen istiyorsun ki sadece bana anne desin sadece benim yanımda kalsın. Birtek beni annesi görsün bilsin. Ama sor bakayım çocuk seninleading aynî fikirde mi. Kendini degil çocuğu düşün onun Yüreğindeki eksikliği nasıl tamamlarim bu çocuk ne istiyo onu düşün. Birak annesinin hatalarını

yaaa çokkkk duygulandım ben iş yerinde olmasam aglayacagım
BENİM ŞİMDİ İÇİM YANDI o cocuk için şimdi o yavrunun kafası ne kadar karıstı allah bilir
birde gönül kırgınlıgı içimi parcaladı o simdi ne hissedecek yavrucagız bir tarafta öz annesi
bir tarafta fedakar annesi.
allah hiçbir cocuga acı vermesin su mübarek günlerde hep gülsünler
su an cok duygulandım kalbim sızlıyor
fedakar anne için allah razı olsun diyorum
o yavruya baktınz
öz anneyede bişey diyemiyorum nasıl biri bilmiyorum ama biraz anneyse o yavruyu bagrına basar ama üzmez ne gerekiyorsa hassasiyet içinde yapsın onın iyiliği için vayy kuzucuk yaa
yahu sonradan anneliğinz aklınıza gelecek ne diye bırakıyorsunz

haklısınız geri getirmeme ihtimali var. yabancı ülkeye götürdü getirmezse ne olacak. korkularınızda haklısınız. ama inkar edilemez birşey var o da çocuğun onunla tanışma hakkını elinden alamazsınız. çok istiyorsa ayarlasın işlerini yazın türkiyede kalsın. kadınlada açıkça konuşun güven sorunumuz var gel burada gör, biryere götüremezsin diyin. çok emek vermişsiniz, seviyorsunuz, kaybetme korkunuz var anlıyoruz ama burada en önemli şey oğlunuzun istedikleri.

çocuk için ne gerekiyorsa ney iyi hissettiriyorsa onu yapın lütfen iddalasmayın inada bindirmeyin
o yavru gönlüü ne istiyor yüregi ne diyor onu dinleyin

İnanirim. Bende 5 yaşındaydım. biz hatda almanyaya yerleşmişdik. Babam tr`de kalmıştı.

Ben 7/24 babam derdim. Oysaki anneme neler yapmış. Annecigim her sene 6 hafta gönderirdi yanina. ergenlikde cok kötülükler yapdim anneme.
Mesela agiz kavgasi ederken derdim : sen iyi olsan babam birakmazdi...sen demekki babamida tiksindirdin kendinden... bende seni terk edicem vs. Vs. Cocuk akli işde...

Şuanda 30 yaşındayım. Annem ve babam ikiside vefat etdi. İlk defa diyorum ama babama yandiğim kadar anneme yanmadi icin. Oysaki annem benim idolüm.

Hala derim: annem bana doydu... beni gördü sevme firsati oldu. Bende anneme doydum (allahin verdigi zaman dilimi icinde tabi) ama babam...onu son evlatlik görevimi bile yapamadim. Hala aglarim babama

işte o yavrular cok farklı düşünüyor ona göre o onun babişkosu
ben bazen kızıma haksızlık yapıp kırdıysam sarılır aglarım beni affet yavrum diye
ben bilmeden istemeden yaptım o an düşünemedim seni kırdıysam özür dilerim der aglarım
o küçücülk kalpleriyle melek onlar

Öncelikle çok üzüldüm anne babanızın vefatına . Genç yaşta kaybettiniz sanırım ikisini de. Çok zor bir durumdur Allah sabır versin.
benim kızımda bana bunları söylerse inanın yıkılırım . Çok emek verdim kızım için çok zor güler geçirdim sırf odan ayrılmamak için. Ama dediğiniz doğru çocuk kimin yanındaysa ona doyuyor , diğerine düşkünlüğü artıyor sanırım.

Tamamen velayetini istiyor oğlumun. Kabul etmedik tabi ki 2. seçenek olarak da yaz tatili boyunca almak istediğini söyledi. Yurt dışında yaşıyor alacak ve tekrar getirmeyecek oğlumu planı bu
Ay kufredicem simdi. Kesinlikle kabul etmeyin ve dedigim gibi asla bas basa olmalarina firsat vermeyin bence

aynı ben

Kadın 8 yıl sonra mı anne olduğunu hatırladı? O çocuğun annesi sisziniz. Ama çocuğu ondan kaçıramasınız. Mecbur görüştüreceksiniz. Yarın öbürgün oğlunuzun içinde bir soru işareti kalmasın. Annemi tanımama izin vermediniz demesin. Sadece kaçırma olasılığına karşı tedbirli davranıp biyolojik anneyle görüştürmelisiniz. İnşallah hak yerini bulur.

Ne tatlı bı insansınız
Ben oglunuzu o kadınla gorusturmenızı tavsıye etmem en azından 18 yasına kadar...

Dogurmakla ana olunsaydı...
Wc de dogurup olume terk eden sokaga cope atan... yasak ılıskısını gordu dıye dostuyla bırlıkte evladını öldurenlerde mı ana yanı...ne olursa olsun anasıdır babasıdır dıye bırsey yok oyle olsa gerektıgı yerde devlet mudahale edıp cocugu aıleden ayırmazdı...

Kedi köpekte doguruyor

Sız kesınlıkle oglunuzdan uzak tutun kımbılır ne cıkarı var anne oldugunu sımdı mı hatırlamış

Her oğlum kelimesini okuduğumda tüylerim diken diken oldu. Ne güzel sahiplenmissiniz. Benimsemissiniz. Ve bu çocuğu doğuran hanim ne malum cocugu götürüp sonra alışamadım baglanamadim diyeceği. Böyleleri yüzünden çocuğun dünyasının karma karışık olup psikolojik sıkıntılar çekme ihtimalini düşünmek bile üzücü

Ne olursa olsun oda annesı dıyenlere cok kızdım
Konu sahıbıne cok buyuk haksızlık
Emınım konu sahıbı oglunu dogurmak isterdı
Tek eksıgı 9 ay tasımamıs olması mı yanı butun mesele buysa oglanı 9 ay bantlasın karnına

Konu sahıbıne buyuk haksızlık
Cocuk buyutmek kolay degıl hele hele dogurmadıgınız cocugu buyutmek coook daha zorken
Ama oda annesiii dıyemez kımse

Çarparım ben o evladını terkeden kadının agzına ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…