evet eşim kendisi koydu yani
Öncelikle Merhaba hepinize
Oğlumun adına doğumdan önce eşimle karar vermiştik hem babasının ismini hemde benim istediğim ismi koyacaktık ama sonra eşimin annesi aklını çeldi kimse söylemez babanın adını diye ben direttim ama eşim kimlikte tek isim yazdırmış kimliği elime verdi bende o gün yemin ettim ismini hiç söylemeyeceğim diye oğlum 4.5 yaşında bir kez bile ismiyle seslenmedim.Kayınvalidem son zamanlarda buna takıldı bana diyorki çok günah adıyla çağır sizce günahmı ama ben yemin ettim ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin
hiç anlamıyorum bu büyüklerin isminin konulma mevzusunu. hiç de doğru bulmuyorum.
bence koymak istediğin isimle seslen. hatta bilmiyorum öyle bir durum var mı ama ekletebiliyorsan kimliğine ekletmelisin.
Eşinin yaptığı saygısızlık,düşüncesizlik ve yanlış ama senin yaptığında çok doğru değil.4,5 yıl geçmiş bu nasıl bir inat böyle.İnsan evladına ismiyle seslenmez mi? Hiç mi ismini söylemek zorunda kalmadın.Aşıları olduğunda,doktora gittiğinde,ne bileyim bir insan sana adı ne dediğinde hiç mi birşey demedin.
Öncelikle Merhaba hepinize
Oğlumun adına doğumdan önce eşimle karar vermiştik hem babasının ismini hemde benim istediğim ismi koyacaktık ama sonra eşimin annesi aklını çeldi kimse söylemez babanın adını diye ben direttim ama eşim kimlikte tek isim yazdırmış kimliği elime verdi bende o gün yemin ettim ismini hiç söylemeyeceğim diye oğlum 4.5 yaşında bir kez bile ismiyle seslenmedim.Kayınvalidem son zamanlarda buna takıldı bana diyorki çok günah adıyla çağır sizce günahmı ama ben yemin ettim ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin
Peki bişey sorucam siz çocugnuza istediğniz isimle hitap ediyosunuz peki eşiniz ne dio babasının adıylamı seslenio?
ben hiç isim kullanmıyorumki oğlum diyorum canım,aşkım bu şekilde sesleniyorum hep
Bir anlık kırgınlıkla ve öfkeyle edilmiş bir yemin.Ama bu işin sonu yok.Yani bu çocuk büyüyor.Kendi isminden mi neret etsin.Ya git nüfustan ismini değiştir (bence gerek yok) Allah daha büyük dert hastalık vermesin ya da söyle.Kneidni de yıpratma.Eşinde bunca yıl zarfında dersini almıştır.Bir daha çocuk yapmayı düşünürsen kendin gidip yazdırırsın ismini.Başka birisi sorduğu zaman söylüyorum tabiki ama oğlumu çağırırken yada birine birşey anlatacaksam oğlumla ilgili söylemiyorum
ben hiç isim kullanmıyorumki oğlum diyorum canım,aşkım bu şekilde sesleniyorum hep
him peki oglunuz kendi ismini benimsiyor mu. Hic ona o sekilde hitap edilmedigi icin garipsemiyor mu ismini ? bence cocugunuza ismiyle hitap edin tamam size cok buyuk haksizlik etmisler yanlis ama cocugunuzada haksizlik etmeyin bu konuda. Yemin ettiginiz icin kefaret verirsiniz. danisin bu konuyu bir bilene. birde o kadar zaman gecmis uzerinden artik ismiyle hitap etseniz bence guzel olur. sonucta cocugun tam kendini kisiligini kesfettigi an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?