him peki oglunuz kendi ismini benimsiyor mu. Hic ona o sekilde hitap edilmedigi icin garipsemiyor mu ismini ? bence cocugunuza ismiyle hitap edin tamam size cok buyuk haksizlik etmisler yanlis ama cocugunuzada haksizlik etmeyin bu konuda. Yemin ettiginiz icin kefaret verirsiniz. danisin bu konuyu bir bilene. birde o kadar zaman gecmis uzerinden artik ismiyle hitap etseniz bence guzel olur. sonucta cocugun tam kendini kisiligini kesfettigi an.
ben hiç isim kullanmıyorumki oğlum diyorum canım,aşkım bu şekilde sesleniyorum hep
bu arada oglunuzun isminide merak ettim:26:
ben hiç isim kullanmıyorumki oğlum diyorum canım,aşkım bu şekilde sesleniyorum hep
Cnm esini ikna etmelisin kesinlikle ben cok karsiyim boyle seylere yirttim kendini oglumun ismi icin bence konus ekleme yapin yoksa bu sekil olmaz yani biri sana cocugunun adi ne dediginde ne diyosun onu merak ettim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4.5 yıl boyunca hiç ismiyle seslenmediniz mi:44:
Ben biri sorduğu zaman söylüyorum o kişiye tabiki ama oğluma hitap ederken hiç ismini kullanmıyorum
Cnm esini ikna etmelisin kesinlikle ben cok karsiyim boyle seylere yirttim kendini oglumun ismi icin bence konus ekleme yapin yoksa bu sekil olmaz yani biri sana cocugunun adi ne dediginde ne diyosun onu merak ettim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
son abdullah lar 30 sene önce doğdu 30 senedir abdullah yok bunu unutmuş eşin heralde:)) çocuğunda ismine büyüdükçe bayılacağını sanmıyorum üzüldüm
Ay esine cok kizdim kusura bakma ama o seninde cocugun kendi carsidan almadi bunu hatrlat benceBen ilk kimliği getirdiği zaman günlerce ağladım ve ikna etmeye çabaladım bana verdiği cevap tamam yapalım ama kimseye söylemeyeceksin dedi bende kabul ettim ama hep geçiştirdi sonrada hayır ben böyle istedim böyle kalacak dedi. Şimdide 2. çocuğun ismini sen koyarsın diyor bana
Ne kadar ergen terbiyesiz bir tavır yazık. Umarım konu sahibinin çocuğu beklediğiniz gibi olmaz.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
abim de oglunuz gibi. annemler ismini kararlastirmis babaannem babamin aklini celince nufusa tek izim yazdırmis. babasinin adi. annem de yeminli. bir kere bile o isimle seslenmemis. sadece nufustaki adi o. kimse o isimle seslenmez. babaannem bile annemin koyduğu isimle sesleniyor :) diretin. sizin koydugunuz isim soylensin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
abim de oglunuz gibi. annemler ismini kararlastirmis babaannem babamin aklini celince nufusa tek izim yazdırmis. babasinin adi. annem de yeminli. bir kere bile o isimle seslenmemis. sadece nufustaki adi o. kimse o isimle seslenmez. babaannem bile annemin koyduğu isimle sesleniyor :) diretin. sizin koydugunuz isim soylensin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?