Ben konu sahıbıne yorumumu ılk sayfalarda yapmıstım . cocugun sessız aglaması onun gururunuzu kırdıgın ıcın gıbı bısıler yazdım.cutecim sende haklısın fakat daha ne kadar toloreli konuşabilirim sana bilmiyorum ama sen çocuğuna hiç kızmadın ya da ufak tefek bir fiske dahi atmamış olabilirsin ama bunu yapan insanların anneliğini sen sorgulayamazsın canım anlıyor musun sen kendi evladından sorumlusun başka bir kişinin anneliğini ölçmek senin haddin olamaz hani daha kibar nasıl anlatılır bilemedim..burda biri üzüntüsünü dile getirdi siz hemen anneliği sorguladınız..şu yapılan şey benim kocam benle hiç ilgilenmiyor diye konu açan bir kadına nispeten ohh sefam olsun benimki her gün elinde çiçeklerle geliyor demeye benziyor...ha sen doğru yazıyorsundur ama şurda yazanların yarısı da balondan şişiriyor yalan söylüyor bizim hanımlarımız gaz vermeyi çok severler cute.
Kimse kocasından yedıgı dayagı kabullenemıyor ama cocuga yapılan dayagı bakıyorumda cogu kısı desteklıyor.zor olmaz mı baksana hepsi birer sevgi pıtırcığı şeklinde yetiştiriliyorlar hay maşallah
sanırım bu raddeye Avrupa da olsan çocuuuun gitmişti hıh benzeri yorumla kapı açan arkadaş sebebiyle gelindi ha ne dersin..bence burda kimse çocuğunu ha gelsin de bi döveyim aaa kaşının altında gözde varmış du bi patlatayım diyen anne yoktur,insanlar tahrik olursa fikirleri çok sert yansıyabilir,o yüzden bence bu konu kapanmalıBen konu sahıbıne yorumumu ılk sayfalarda yapmıstım . cocugun sessız aglaması onun gururunuzu kırdıgın ıcın gıbı bısıler yazdım.
onun dısında dayagı savunanlara yazıyorum , yazdımda
konu sahıbıne degıl bu yorumlar
sen hala ne diye anneni anlatmaya çalışıyorsun ki ben onu anlamadım ,dövdüyse dövdü 20 yılın hesabını annen kimseye vermedi de sen annen adına burdaki bir üyeye mi vereceksin te Allahııım ya
cutecim sende haklısın fakat daha ne kadar toloreli konuşabilirim sana bilmiyorum ama sen çocuğuna hiç kızmadın ya da ufak tefek bir fiske dahi atmamış olabilirsin ama bunu yapan insanların anneliğini sen sorgulayamazsın canım anlıyor musun sen kendi evladından sorumlusun başka bir kişinin anneliğini ölçmek senin haddin olamaz hani daha kibar nasıl anlatılır bilemedim..burda biri üzüntüsünü dile getirdi siz hemen anneliği sorguladınız..şu yapılan şey benim kocam benle hiç ilgilenmiyor diye konu açan bir kadına nispeten ohh sefam olsun benimki her gün elinde çiçeklerle geliyor demeye benziyor...ha sen doğru yazıyorsundur ama şurda yazanların yarısı da balondan şişiriyor yalan söylüyor bizim hanımlarımız gaz vermeyi çok severler cute.
sanırım bu raddeye Avrupa da olsan çocuuuun gitmişti hıh benzeri yorumla kapı açan arkadaş sebebiyle gelindi ha ne dersin..bence burda kimse çocuğunu ha gelsin de bi döveyim aaa kaşının altında gözde varmış du bi patlatayım diyen anne yoktur,insanlar tahrik olursa fikirleri çok sert yansıyabilir,o yüzden bence bu konu kapanmalı
hepsini geçtim o zaman zamanında bu hakları bilen öğretmenler tarafından neden cetvelle sıra (şimdiki anlamla)dayağından geçirildik ki..hani bunu hakkatten savunmuyorum ama çok uzadı vallahiKelimesi kelimesine...
Ne kadar uzamis gitmis konu ya. Aklima bisey geldi
Ben ilkokul birinci sinifa giderken canim ogretmenim sagolsun bize cocuk haklarindan bahsetmisti sinifta.
Ayni gun aksam eve gidiyorum annem bana bir bagiriyor ama odevlerini yap odani topla bilmem ne... kim bilir neye sinirlenmis...
Ben de ogretmenimden ogrendigimle anneme "sen bana bagiramazsin anne benim cocuk haklarim var ! " demeyim mikadincagiz saskinliktan rahat 10 dk suratima bakti ve sonra kendi kendine gulmeye basladi
Annem bana daha sonra tekrar bagirdi da kucuk dokunuslarda da bulundu zamaninda ama bu ne psikolojimi bozdu ne de insanlara benim annemin anneligini sorgulama hakki verdi. Konu sahibi arkadasimiz da asla ama asla vicdan azabi cekmesin. Ha uzulsun birdaha yapmasin tabiki ama vicdan azabi cekecek kadar vahim bir durum yok.
Not: alintilarim sahislar uzerinden degildir parkbyull ablamizin mesajlarindaki ana fikir uzerindendir...
hepsini geçtim o zaman zamanında bu hakları bilen öğretmenler tarafından neden cetvelle sıra (şimdiki anlamla)dayağından geçirildik ki..hani bunu hakkatten savunmuyorum ama çok uzadı vallahi
biz sevmiyoruz dövüyoruz hep birlikte üstüne çıkıp tepiniyoruz nefret ediyoruzKimse kocasından yedıgı dayagı kabullenemıyor ama cocuga yapılan dayagı bakıyorumda cogu kısı desteklıyor.
Bu yazdıgınız yorumlar komık degıl trajık gercekten.
Ben evet cocugumu sevıyorum ve onu dovemem aynen sevgı ıcındede buyutuyorum
ne fena bısey yapıyorum allahım
Dün gece tam bir sinir harbi yaşandı burda canım tuhaf bi geceydi cidden anlatmak istediğimi anlatamadım mı yoksa kasten anlamak mı istemediler bilemiyorum anlatmak istediğim dayak yedi düzeldi değildi daha ziyade çocukların öyle her şeyden psikolopsikolojljilerinin falan bozulmayacagi idi eşim örneğin ben küçükken babam ikide bi sobaya gidiyorum diye bigün elimi hafifçe değdirmiş sobaya dahada gitmemisim bu benim babamı cani mi yapıyo yani kontrollü olarak elimi 3 sn orda tutmuş daha da gitmemisim evet daha önce laftan anlamamışım psikopat falan olmadım bu yüzden ya da ruhumda yaralar açılmadı o kadar acite etmeye gerek yok Avrupadan örnek veren arkadaşa ordaki çocuklar pek mi mutlu demiştim okul basmalar anne baba öldürmelerler hep onlarda çocuk seri katiller var onlarda ben konuyu buralara kadar çekmek istemiyorum ama çok tuhaf örnekler verildi
avrupada özellikle almanyada ottan sebeplerle türk ailelerden çocuklarının alınma sebeplerini tüm ülkemiz biliyo oraya hiç girmeyeceğim ..Konu sahibine dediler ki avrupada olsan çocuğunu alırlardı kulağı çekildi diye çocuğu alıp ne yapacaklardı peki avrupada ya koruyucu ailelere veriliyor ya da devlet yurtları var sevgi dolu mu büyüyo öyle olunca bu konudaki çocuk ağlarken bile anne diye ağlıyodur yahu
bende ortalıkta niye bu kadar şımarık çocuk var diyordum ki sebebi burdaymış
Cocuklarin cogu simariksa ve burda gordugumuz gibi annelerin cogu dayagi savunuyorsa, o simarikligin nedeni dayak arsizligi olabilir mi acaba???
dayak arsızlığı sürekli dayak yiyen ve bunu kanıksayan çocuklarda olur bu konuda çocuk sürekli dayak yiyo da bizde aferin mi diyoruz pess valla pess tamam be canım çok moderen çok avrupai çok mürekkep yalamış annelersiniz valla takdir ettim feyz aldık
ne yazdın sildin bilmiyorum ama silmeseydin keşke.Neyse Egem ablaya bişey yazacağım
kufur ettı dıye veyahut yemek yemedi diye agzına acı biber doldurmaktan kekeleyen cocuklar var
gercektende var yani.
onun dışında dayağı savunan anneleri hiç anlamıyorum biz dayak yedik psilokojimiz bozulmadı , bende dovdum cocugunda psikolojisi bozulmadı demek bana anneliğin yanından vınnnn diye gecmek gibi geliyor.
evet benım cocugumda kufur ettı. hatta buaradan bır arkadas bılır hatta bununla ılgılı dolaylı bır konumda vardı. gunlerce agladım yanı o kadar uzuldum.
ben ona hıkaye anlattım kafasının bombos oldugu bır an uykudan hemen once anlattıgım hıkaye ınt bakmıstım kufur eden cocuklara anlatılan hıkayelerden uyukluyordu bır anda gozlerı fal tası gıbı acıldı, soyledıklerımı dınledıgının farkındaydım. ve bıttı
6 ay gectı uzerınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?