- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
Ay lutfen su irkci fanatik yaklasimdan bi siyrilinBekara karı boşamak ne kadar kolaysa sana da çocuk bakmak o kadar kolay. Benim tüm akrabalarım avrupada. Onların çocuklarının yedikleri dayakları hiçbirimiz yememişizdir, hiçbirinin de çocuğu elinden alınmadı. Senin yaşadığın yer avrupaysa onlarınki nere ? Hiçbirimiz şiddeti savunmuyoruz ama önce çocuğun olsun sonra gel bu şekilde kendinden emin konuş. Benim ablamda senin gibi düşünüyordu şimdi çocuğa pata küte girişiyor elinden ben zor alıyorum çocuğu. Avrupa diyip duruyorsun da o çok savunduğun avrupada çocukların büyüyüp ne bataklıklara düştüklerini hepimiz biliyoruz. Türkiyem gibisi yok, Türk ailelerinde yetişen çocuklar gibisi de yok çok avrupalar görmüş bilmiş biri olarak söylüyorum bunu. Bu şekilde söylemlerin hiç hoş değil. Tüm avrupayı toplasan bir memleketim etmez.
EVRUPA da sana mutluluklar ablacııııımAy lutfen su irkci fanatik yaklasimdan bi siyrilin
avrupa medeniyet ve ekonomik yonden bizden kat kat ilerde bunu artik kabul edin
bizde cocugunu sokaga atan kimse yok zaten
daha gecen gun cocugunu bogarak olduren bir anneyi gösteriyordu tv
eger sizin avrupada yasayan akrabalariniz cocuklari dovuyorsa bu aile icinde kaliyorsa almazlar tabi
gidip cocuk veya herhangi biri sikayet etse almiyorlarmi gor bakalim o zaman
polis herkesin evine tek tek girip nobet tutmuyor
Sizin ablaniz ve sizin yasantiniz umrumda degil.ben kendimi bilirim
şu bdvye de birsey yazmaya gelmiyor koca koca kadinlar gelmis toplasip bana cocuk şiddetini savunuyor
hayır konu sahibi çiğdemi yakalasa kulağını çekmekle kalmayacak adım gibi eminimBence ukalalığın lüzumu yok neticede kimse çocuğu annesinden fazla düşünemez değil mi burda konu sahibi hamile ve hayatının bir anını paylaşmış bizimle yani hayatını çocuğu için bu zamana kadar neler yaptığını bilmiyoruz artılarını eksiklerini tartsak eminim artıları 10 basar bu derece pişman olan bi annenin yeter ya nerdeyse avrupa birliğine de konu sahibi yüzünden giremedik diceksin Çiğdem
Benım cocugumda baskalarınınyanında melek ama bana gelınce eee cocukların nazı analarına gecıyor:)Peki size şunu sormak istiyorum. Annesi ile yakınlığı sizin ile yakınlığınız ile bir mi ? Annesi ile tüm gün beraber ve annesi olduğunu biliarada laçka ve suistimallere çok açık bir ilişki var. Siz ise annesinin kuzenisiniz yani bir yabancı. Sizin evinizde yabancı bir ev. Sizi dinlemesi fakat annesini dinlememesi çok normal değil mi? Annesine ve size aynı şekilde yaklaşmasını beklemeniz biraz uç bir hayal değil mi?
hayır konu sahibi çiğdemi yakalasa kulağını çekmekle kalmayacak adım gibi eminim
edit:avrupada doğdum bir de düşün artık
bir de ağzını burnunu patlatıp gelip konu açsaydı barikulagini mi kopardiniz ne bu azap
Aynen kulak cekmeyle falan uzamaz ayrica annelerin vurdugu yerde gul biter sanki agzini burnunu patlatmamissiniz ya ufacik bir kulagini cekmissiniz...Anneler boyle minik dokunuslarda bulunmazlarsa cocuklar hatalarini nasil ogrencekler...
Agrisi varsa ve uzun sure siddetliyse bi kbb uzmanina goturun ama hicbiseyi yoktur sanmiyorum...
bir de ağzını burnunu patlatıp gelip konu açsaydı bari
Vakka BendeAnnesi cok yaramaz cok fena dedigi cocuklar bize geldiğinde ben yapma dedigimde yapmiyorlar
kuzenimin kizi geldi gecen ay
bizde kaldi
benim sözümü dinliyordu annesine sorsak cok yaramaz cok inatci
cocuga sanki karsinda buyuk biri varmus gibi yaklaşırsan oda simarmaz ve olgunlasir.
Valla evlenmeden once tum akrabalarımızın ufak cocukları annelerıne ne kadar ınatsa bana bı okadar ılımlılardı ne desem dınlerlerdı bunı sımdı idrak edıyırum ANNe olmalkla herhangı bı sahıs olmak arasında cıddı farklar var bı baskası yapma deyınce cocuk korkar cekınır kı aynı durum dun basıma da geldı oglum markte her gıttıgımDe bı krız ckarıyor dunde oyle oyuncak reyonunda her gorduunu alıyor falan bende oglum yapma dedıkce yok dınleremıyırm ordakı bı gorevlı bey yasadıklarımıza sahıt olmussanırım ve annenı dınlemezsen atarım senı marketten dıye cıkıstı oglum sustu ne aglama ne karıatırma eve geldık yıne sımarıyordu yapma annexım dıyodum bana dedıkı yaparsam o adam mı gelır yıne dedı....YANIanneyle baska bı sahıs kıyaslanmamalı dıye dusunuyorum..Annesi cok yaramaz cok fena dedigi cocuklar bize geldiğinde ben yapma dedigimde yapmiyorlar
kuzenimin kizi geldi gecen ay
bizde kaldi
benim sözümü dinliyordu annesine sorsak cok yaramaz cok inatci
cocuga sanki karsinda buyuk biri varmus gibi yaklaşırsan oda simarmaz ve olgunlasir.
zaten cocuk cezaylan egıtılmezPekı anlamayan ınatla yapmaya devam eden ne cezadan ne konusmadan anlamayan cocuga nasıl dur dıyecegımız konusunda bı fıkrınız var mı?Bunu elestırı olarak sırmuyorum yalnıs anlamayın...
Ee sonuc ?Vakka Bende
Valla evlenmeden once tum akrabalarımızın ufak cocukları annelerıne ne kadar ınatsa bana bı okadar ılımlılardı ne desem dınlerlerdı bunı sımdı idrak edıyırum ANNe olmalkla herhangı bı sahıs olmak arasında cıddı farklar var bı baskası yapma deyınce cocuk korkar cekınır kı aynı durum dun basıma da geldı oglum markte her gıttıgımDe bı krız ckarıyor dunde oyle oyuncak reyonunda her gorduunu alıyor falan bende oglum yapma dedıkce yok dınleremıyırm ordakı bı gorevlı bey yasadıklarımıza sahıt olmussanırım ve annenı dınlemezsen atarım senı marketten dıye cıkıstı oglum sustu ne aglama ne karıatırma eve geldık yıne sımarıyordu yapma annexım dıyodum bana dedıkı yaparsam o adam mı gelır yıne dedı....YANIanneyle baska bı sahıs kıyaslanmamalı dıye dusunuyorum..
klostrofobim var benim vermesin bana...hiç yakışmadı sana hadi biz türkiyede büyüdük şiddet savunucusuyuz(hepimiz deliyiz çünkü çocuklar dövüldükçe zevk alıyoruz.anlatamamak böyle bişeymiş tövbeler olsun) sen medeniyetin beşiğinde yetişmişsin
mune abla sana avrupai bir ban verir mi acabağğğ
biz de zaman zaman buna benzer şeyler yaşıyoruz. Görevli güya yardımcı olacak ya hemen gelip korkutmaya çalışıyor. Çok kızıyorum..Kesinlikle karışmasını istemiyorum hatta bazen sert çıkışıyorum.Vakka Bende
Valla evlenmeden once tum akrabalarımızın ufak cocukları annelerıne ne kadar ınatsa bana bı okadar ılımlılardı ne desem dınlerlerdı bunı sımdı idrak edıyırum ANNe olmalkla herhangı bı sahıs olmak arasında cıddı farklar var bı baskası yapma deyınce cocuk korkar cekınır kı aynı durum dun basıma da geldı oglum markte her gıttıgımDe bı krız ckarıyor dunde oyle oyuncak reyonunda her gorduunu alıyor falan bende oglum yapma dedıkce yok dınleremıyırm ordakı bı gorevlı bey yasadıklarımıza sahıt olmussanırım ve annenı dınlemezsen atarım senı marketten dıye cıkıstı oglum sustu ne aglama ne karıatırma eve geldık yıne sımarıyordu yapma annexım dıyodum bana dedıkı yaparsam o adam mı gelır yıne dedı....YANIanneyle baska bı sahıs kıyaslanmamalı dıye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?