Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

Ay lutfen su irkci fanatik yaklasimdan bi siyrilin
avrupa medeniyet ve ekonomik yonden bizden kat kat ilerde bunu artik kabul edin
bizde cocugunu sokaga atan kimse yok zaten
daha gecen gun cocugunu bogarak olduren bir anneyi gösteriyordu tv
eger sizin avrupada yasayan akrabalariniz cocuklari dovuyorsa bu aile icinde kaliyorsa almazlar tabi
gidip cocuk veya herhangi biri sikayet etse almiyorlarmi gor bakalim o zaman
polis herkesin evine tek tek girip nobet tutmuyor
Sizin ablaniz ve sizin yasantiniz umrumda degil.ben kendimi bilirim
şu bdvye de birsey yazmaya gelmiyor koca koca kadinlar gelmis toplasip bana cocuk şiddetini savunuyor

ay bu anneliğin vicdan azabı öldürecek bizi gerçekten. aynı durumları yaşıyoruz sanırım hepimiz ya da çoğumuz azıcık sesimi yükseltsem geçip yan odada ağlıyorum, kafasını vurmasın diye kolundan az sert tutsam "kolunu kırdım mı acaba?" diye sabaha kadar uyumuyorum.

oluyor böyle, dövmek, sövmek, offlamak, puflamak bambaşka ama belli ki bunaltmış sizi. keşke yapmasaydınız ama oluyor, bir siz değilsiniz yani. sıkmayın lütfen canınızı.

ay hiç sataşasım yok tu ama Avrupa Avrupa tripleri, "nasıl çocuğuna yan gözle bakarsın bu şiddet, inşallah çocuğun elinden alınır" yakarışları ve bir çocukla 2 saat yanyana kalınca "ben çocukları çok güzel eğitirim" ukalalıkları gerçekten çok komik. sakin olun hatunlar.

Hanımlar sizi anlamıyorum gercekten. Evet cocuk sizin, dogurdunuz, baktınız buyuttunuz ama butun bunlar cocuga fiziksel ceza vermenizi mesru kılar mı? Ne demek sinirlendim poposuna saplak attımyok kulagını cektim. Gun icinde kac kisiye sinirleniyoruz herkese aynı muameleyi yapıyor muyuz? Sırf sizden kucuk ve gucunuz yetiyor diye cocugunuza baskalarına yapamadıgınız muameleyi reva goruyosunuz. Cocuk da bir birey ve fiziksel mudahalede bulunamazsınız. Terbiye vs gerekcelerle bunu mesrulastırmaya calısmayın. Bir anne nasıl evladına anlık ve kalıcı olmasa da kendi istegiyle acı verebilir aklım almıyor.

kadın bu durumdan rahatsız olmasa neden bir derdim var bölümüne pişmanım yazsınki pişmanım diyen kadının üstüne niye gidilir ? yaptığın doğru olmadığını başka şekilde terbiye edilmesi gerektiğini bunun işe yaramadığını defalarca belirttik.. burda kimsenin şiddeti savunduğunu görmedim ben ..

Yani ufak tefek popoya vurma falan normal bence.
Ama cocuk kesinlikle cok hafif de olsa toplum icinde vurulmamali, azarlanmamali, fiziki acidan cok yuregi acir yoksa.
Bu arada kulagi cekme pek hos olmamis, kirt diye ses gelene kadar cekmek hele fazla olmus 3 yasindaki cocuga.

EVRUPA da sana mutluluklar ablacııııım

Bence ukalalığın lüzumu yok neticede kimse çocuğu annesinden fazla düşünemez değil mi burda konu sahibi hamile ve hayatının bir anını paylaşmış bizimle yani hayatını çocuğu için bu zamana kadar neler yaptığını bilmiyoruz artılarını eksiklerini tartsak eminim artıları 10 basar bu derece pişman olan bi annenin yeter ya nerdeyse avrupa birliğine de konu sahibi yüzünden giremedik diceksin Çiğdem

hayır konu sahibi çiğdemi yakalasa kulağını çekmekle kalmayacak adım gibi eminim

edit:avrupada doğdum bir de düşün artık

Benım cocugumda baskalarınınyanında melek ama bana gelınce eee cocukların nazı analarına gecıyor:)

hayır konu sahibi çiğdemi yakalasa kulağını çekmekle kalmayacak adım gibi eminim

edit:avrupada doğdum bir de düşün artık

hiç yakışmadı sana hadi biz türkiyede büyüdük şiddet savunucusuyuz(hepimiz deliyiz çünkü çocuklar dövüldükçe zevk alıyoruz.anlatamamak böyle bişeymiş tövbeler olsun ) sen medeniyetin beşiğinde yetişmişsin

mune abla sana avrupai bir ban verir mi acabağğğ

banlanmamak için öyle kelimeler seçip kasıyorumki kendimi avukat gibi hissettim

bir de ağzını burnunu patlatıp gelip konu açsaydı bari

Vakka Bende
Valla evlenmeden once tum akrabalarımızın ufak cocukları annelerıne ne kadar ınatsa bana bı okadar ılımlılardı ne desem dınlerlerdı bunı sımdı idrak edıyırum ANNe olmalkla herhangı bı sahıs olmak arasında cıddı farklar var bı baskası yapma deyınce cocuk korkar cekınır kı aynı durum dun basıma da geldı oglum markte her gıttıgımDe bı krız ckarıyor dunde oyle oyuncak reyonunda her gorduunu alıyor falan bende oglum yapma dedıkce yok dınleremıyırm ordakı bı gorevlı bey yasadıklarımıza sahıt olmussanırım ve annenı dınlemezsen atarım senı marketten dıye cıkıstı oglum sustu ne aglama ne karıatırma eve geldık yıne sımarıyordu yapma annexım dıyodum bana dedıkı yaparsam o adam mı gelır yıne dedı....YANIanneyle baska bı sahıs kıyaslanmamalı dıye dusunuyorum..

Pekı anlamayan ınatla yapmaya devam eden ne cezadan ne konusmadan anlamayan cocuga nasıl dur dıyecegımız konusunda bı fıkrınız var mı?Bunu elestırı olarak sırmuyorum yalnıs anlamayın...
zaten cocuk cezaylan egıtılmez
o sebeblen yapmıyorsa sorunu cocukta degıl once kendınızde aramanız gerekıyor
(laf sokmadan yazdım net)

Ee sonuc ?
Doverek mi terbiye edilcek cocuk
ben bir baskasi degilim o cocugun halasiyim simarsa banada simarir zaten cocuk benim yanımda rahat ve özgür...sokaktaki kadin degilim cocuk icin
gelip bizde tek basina kaliyor geceleri.

klostrofobim var benim vermesin bana...

biz de zaman zaman buna benzer şeyler yaşıyoruz. Görevli güya yardımcı olacak ya hemen gelip korkutmaya çalışıyor. Çok kızıyorum..Kesinlikle karışmasını istemiyorum hatta bazen sert çıkışıyorum.
Neden çocuk korkarak sinsin ki?
Doğruyu öğrenmesi lazım. Bazen çok ağlıyor ama yine de annem dahil kimseyi karıştırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…