- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi 26merve2626
-
harbiden bende bunu merak ettim sözlünün tepkisi ne olduNe ayıp ya !!!
Söylenecek kelime bulamadım
Kadın aşmış,sözlünüzün cevabını merak ettim
Annecim yat dinlen mi dedi !!!
Ben ce kadın bak oğlum da evleniyor. Ben yaşlanıyorum kompleksiyle hayırrr ben yaşlı değilim ey ahali duyun bakın ben hala regl bile oluyorum demek istemiştirKızlar direk konuya giricem.
Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?
Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?
Oğluna değil zaten bence gelinine söylemek istemiş. O koskoca kadınlar bazen öyle seyler yapıyorlar ki. Yaşının insanı olamıyorlar.yapmayın ya,
kadın neden ben hala aktifim demek istesin ki oğluna.
gerçekten buradaki yorumlar beni rahatsız etmeye başladı.
kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten.
bu tarz düşünceler yüzünden gencecik kızlar ne çileler çekiyorlar da bir şey diyemiyorlar,
kocakoca kadın uygun görmüş söylemiş.
hani sizin kültürünüze göre hoş görmezsiniz anlarım da yorumların dozu bence çirkinleşmeye başladı.
neyse ne diyeyim umarım zaman gösterir de biz de o günleri görürüz...
Yok ben kotulemedim zaten sadece ben boyle gormedim haliyle utandim duyunca. Ama dogrusu utanmamak evet ben konuda geri kafali mi dusunuyorum diye size sormak istedimm lutfen yanlis anlamayin.
duruma göre değişir.bazı arkadaşların dediği gibi,sinirlidir,karnı ağrıyordur,mazeretini belli etmek için,uslubunca söyleyebilir.
hiç bir zaruret olmadan,direkt olarak,bakın ben regl oldum diye söylüyorsa,kadının ruh sağlığından şüphe duyarım.bunun oğluna,kızına veya arkadaşına söylenmesiyle alakası yok.
durduk yere söylediğini düşünmüyorum,yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?