- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Şimdi Freud un psikososyal kuramindan yola çıkarak buraya çoook şey yazardım ama neyse........
Kesin taslanirim gerek yok..
Yani havadan sudan normal birseymis gibi relg oldum denilebilir samimi hissettigin sevdiklerinle. Ha ben kayinpederin yaninda abimin yaninda ne bileyim baska disi ya da erkek olan insanin yaninda demem. Ama sevdiklerimin yaninda da gizli bir durummus gibi davranmam. Ne bileyim o ortam önemli.
Utanilacak bir durum degil cünkü.
Benim görümcem bizimle alisverise sirf pedi bitti geliyor. Esim de normal karsiliyor. Ne bileyim avrupa cok farkli bu konuda galiba. Esim burada dogup büyüme, kadinin bu durumlarina saygiyi ben ondan ögrendim desem yeridir. Normal bunlar diyor geciyor. Aaaa ne kadan da ayiip demiyor. Kardesi relg oluyor bunun üzerine düsünmeye ne gerek var. Türkiye de ayipli seyler bunlar. Yazik ya.
aynen geçen bir iş görüşmesinde bir kadın görüşme çıkışı bana regl olduğunu ve rahat olamadığını söyledi laf arasında. garipsedim ama demek ki açıklama gereği duydu, halbuki ben bir rahatsızlık fark etmemiştim.
bir de Süreyya Ayhan vakası var, beklenen dereceği alamadığında bu tarz bir açıklaması vardı, kimilerine göre çok gereksizdi, ama demek ki o çok rahatsız olmuş ve bunu açıklamak istemiş.
bazen bize gereksiz de gelse kişinin içinde ne yaşadığını bilemeyiz.
bizim kv dede erken girmiş menopoza, eşim ikide bir takılır, hadi bana kardeş yapın diyeBenim kayinvalidem de oglunun yaninda menopoza girdiğini söyledihemde annemin yaninda söyledi. Annem de öyle konularda aşırı hassastir epey garipsemisti
her ailenin algisi farkli ne yapalim
Kızlar direk konuya giricem.
Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?
Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?
Bazı ailelerde bu tür konuların konuşulması ayıp gibi görünse de. Bence gayet normal bir şey bizim ailede de herkes herşeyi bilirdi. Ağrısı olabilir bişey olabilir belki bi problemi vardır kistik oğlunun bildiği. Babam mesela evlenmeden önce deniz tatiline gideceğimizde senin dönemine denk gelmiyor dimi diye sorardı. Bunda bir şey yok bence çok normal.Kızlar direk konuya giricem.
Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?
Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?
Soylesenize nedir? Merak ettim. Taş gelirse çekilin freud'a degsinŞimdi Freud un psikososyal kuramindan yola çıkarak buraya çoook şey yazardım ama neyse........
Kesin taslanirim gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?