- 5 Ekim 2018
- 115
- 67
- 13
- 32
- Konu Sahibi sevgi kayaa17
-
BEN ANASINI SİLECEK , HEP BANA HEP BANA MI DİYORUM? BİRİ ELMA BİRİ ARMUT, EŞ VE ANA . EVLENMEDEN ÖNCE EV NASIL KURULACAK DİYE KONUŞULMUYOR DA BENİM HABERİM Mİ YOK?Yok bence değil... anaya bakmak ne zamandan beri eski kültür. Kadın ya da erkek fark etmez. I ana yetiştirdi seni. Elbet bakacaksın. Anasına bakmayan adamdan karısına hayır gelir mi? Ha ben demiyorum ki kendi evine bakmasın da anasına taşısın. Elbette öncelik kendi çoluğu olacak hem erkeğin hem kadının. Ama daha aynı eve girmeden harcadığı paraya karışmak nedir... begenmiyorsan bana uymuyor der ayrılırsın. Bu kadar basit.
Ee canım benim bu kızı doğuran bu yaşa getirende annesi o da otursun çalışsın annesinin dizinindibinde kalsın ne ailesi masrafı girsin ne bu kız üzülsün o da ailesini daha lüks yaşatmak için çalışsın olur mu ?Adamı doğuran, o yaşa getiren annesi. Sevgili olmak da evliliğin kesin olacağı anlamına gelmiyor. Bir ihtimale kapılıp nasıl karışıyor? Bence o adamın kızla evlenmeye niyeti yok. Olsa zaten o parayı vermezdi. Yüzünü görmüş işte.
Ee canım benim bu kızı doğuran bu yaşa getirende annesi o da otursun çalışsın annesinin dizinindibinde kalsın ne ailesi masrafı girsin ne bu kız üzülsün o da ailesini daha lüks yaşatmak için çalışsın olur mu ?
Bu mantıkla düşünürsek dünyanın soyu kurur
ben yeni bir konu açayım, kız anası ana değil mi? Dertleri , çileleri tek çeken erkek anaları sanki be vallaEe canım benim bu kızı doğuran bu yaşa getirende annesi o da otursun çalışsın annesinin dizinindibinde kalsın ne ailesi masrafı girsin ne bu kız üzülsün o da ailesini daha lüks yaşatmak için çalışsın olur mu ?
Bu mantıkla düşünürsek dünyanın soyu kurur
ben yeni bir konu açayım, kız anası ana değil mi? Dertleri , çileleri tek çeken erkek anaları sanki be valla
BANA İYİ KAPAK OLDU SİZE KATILIYORUM. EMEĞİME SEVGİME TAM KAPAK. YA PARA SORUN MU Kİ? YUVA KURMAK BEDAVA BEDAVA. BENİM MÜSTAKBEL KAYNANAMA ZEVAL GELMESİN, RAHAT ETSİN. OĞLUNA KIZ MI YOK. BEĞENMİYORSAM BEKLEMEM. 4 SENE , KENDİ AİLEME KARŞI DÜŞTÜĞÜM DURUMUN HİÇ ÖNEMİ YOK. BENİM AİLEM KIZ TARAFI ÇÜNKÜ. ONLARDA SUSACAK BEKLEYECEK.Sözlünüz size o kadar kapak cevaplar vermiş ki, bana yazacak bir şey kalmamış. Adama katılıyorum. O onun annesi de, siz kimsiniz? İşinize gelmiyorsa ayrılırsınız gider. Onların kendi aralarındaki para mevzusu sizi ne ilgilendirir? Evli değilsiniz, bir şey değilsiniz.
BANA İYİ KAPAK OLDU SİZE KATILIYORUM. EMEĞİME SEVGİME TAM KAPAK. YA PARA SORUN MU Kİ? YUVA KURMAK BEDAVA BEDAVA. BENİM MÜSTAKBEL KAYNANAMA ZEVAL GELMESİN, RAHAT ETSİN. OĞLUNA KIZ MI YOK. BEĞENMİYORSAM BEKLEMEM. 4 SENE , KENDİ AİLEME KARŞI DÜŞTÜĞÜM DURUMUN HİÇ ÖNEMİ YOK. BENİM AİLEM KIZ TARAFI ÇÜNKÜ. ONLARDA SUSACAK BEKLEYECEK.
Babam kanseri 2 sene önce atlattı. Hala çalışmaya devam ediyor. Kız kardeşim ve ben ailemizle 4 elle çalıştık Zaten olması gereken bu. Kalpsiz ana ata tanımayan biri değilim. Önemi yok ama erkek anası ayrı kategori. Gelin gider ailesini unutur. Kızın evlenmesi ile erkeğin evlenmesi bambaşkaymış başıma gelince iyice anladım.Aldırma. Insanlar seni galiba bu konuda yanlış anladı. Evlenecek insanlar tabi ki de neyin nasıl yapılacağını konuşur. Maddi konularda. Biz esimle oturup yazılı plan. Yapmıştık ne için ne kadar para harcayacagimizi felan. Bunlar normal seyler. Ama şimdiden size "sen kimsin" muamelesi yapmasi, heleki işsizliğinizi yüzünüze vurması karakterinin zayıflığını gösterir. Yoksa sizin "anani sokağa at" dediğiniz yok sonuçta
Allah herkesin kalbine göre versin, vicdan rahatlığı dünyada ki en büyük zenginlik. Allah’a havale edeceksin. Sağolun önemseyip yorum yaptığınız için.Çok üzülüyorum erkek anaları için o yaşa getirdi ya kısmına kız anaları yok hayatta
Yakın zamanda ohh olsun dedirten böyle bi erkek anası tanıdığım var kendi anasına 1 kuruş faydası olmadı kadının erkek kardeşine anam seni bu yaşa getirdi anam seni doğurdu anam büyüttü dedi birgün huzur vermedi 25 yıllık evli kardeşine
kendi 2 oğlu var birini evine oturttu onu oturtunca diğerinin kirasını ödedi onun kirasını ödüyo daha lüks semtte diye evinde oturan oğlu kahvaltı akşam yemeğini anasının evinde yiyo gelen misafirinide anasının yemekleriyle ağırlıyo haftasonları, arka arkaya 2 cocuk evlendirdi 2 gelin birbirini kiskanmaktan takida ne isteyecegibi sasirdi kadin borctan kafayi kaldiramiyo
Boylelerine mustehak diyorum
Ee canım benim bu kızı doğuran bu yaşa getirende annesi o da otursun çalışsın annesinin dizinindibinde kalsın ne ailesi masrafı girsin ne bu kız üzülsün o da ailesini daha lüks yaşatmak için çalışsın olur mu ? Bu mantıkla düşünürsek dünyanın soyu kurur
Sorun para değil , kimse veremezsin diyemez. Dediğiniz doğru sorun adamın ne koca ne yuva oluşu. Benim aileme karşı düştüğüm durumun önemi de yok. Onun ailesine aman birşey olmasın.Sevgilisi istiyor diye ailesine para vermese olur mu ? O kim ki daha şimdiden sana baskı yapmaya başlamış deriz. Burda mesele adamın evliliğe gönülsüz oluşu. Baktım öbür konuda da sözü yapmak istememiş. Kadın başkasını bul demiş. Bu adam olmamış.
Sorun para değil , kimse veremezsin diyemez. Dediğiniz doğru sorun adamın ne koca ne yuva oluşu.
Sevgilisi istiyor diye ailesine para vermese olur mu ? O kim ki daha şimdiden sana baskı yapmaya başlamış deriz. Burda mesele adamın evliliğe gönülsüz oluşu. Baktım öbür konuda da sözü yapmak istememiş. Kadın başkasını bul demiş. Bu adam olmamış.
Bu kızla evlenicek ve sözlüler sevgili değiller
Annesinin emeklisi var eşi yoksa eşindende vardır yani oğlunun verdiği paraya ihtiyacı yok oğlu vermezse aç kalmaz zira burda konu para vermek değil
Annesinin evini satıp üstüne biriktirdiği parayı koyup ev almış aklı sıra satıp kar edicek matematik hatası yapmış bu kızın suçu ne ?
Annesinin evini satsa zarar edicek bu krizde yeni ev alsa elde bisey kalmiycak dugun yapamiycak kiz dugun istemesin mi ?
Evet sözlülermiş ama bu aile o zaman da gelmek istememiş. Sözde de kriz çıkarmışlar. Bence kaynana oğlunu doldurmuş sürekli. Aralarını açmış. Tabii ki ister genç kız altın, düğün, dernek vs. Niye istemesin hani. Benim demek istediğim bu dönemlerde maddiyatın erkeğin iradesine bırakılması. O terazi doğru mu eğri mi iyi ölçmek lazım. Bu adamın eğriymiş ortaya çıkmış.
Hah iste bunu diyorum bu adam konusuyoda tek kisilik konusmuyo annesinin agziyla konusuyo annesinin tercihlerini bu kiz yasamak zorunda mi ?
Eminim annesi satilmasini istemiyo evin yoksa o ev hangi sehirde bilmiyorum ama satilsa faize konsa iki evin kirasini oder
ev enkotu 150 bin etse 3 bin aylik faiz getirisi olur evlenene kadar o para birikir anneninde kirasi odenir annesinin kirasi 1 olsa yilda 24 bin dugun icin para birikir bi kismiyla paranin taki esyada alinir amaa anne el kizini istemedigi icin sattirmaz
Evet dediğiniz gibi kadın sattırmıyor muhtemelen. Baştan beri olayları yönetmiş. Üye en son ayrıldım demişti ki iyi yaptı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?