- 5 Ekim 2018
- 115
- 67
- 13
- 32
- Konu Sahibi sevgi kayaa17
-
Zaten en başında ikimiz herşeyi eşit ve ortak yapmak üzere konuştuk. Onun 1 tane fazla yapacağı birşey istemedim. Altın vs zaten takmayacaktı.Biran once bitir bu ilişkiyi. Size karsi tutumu ve uslubu çok kaba. Annesine evi verebilir ama size saygi duyup deger verseydi bu sekilde mi soylerdi. Ayrica bir erkegin kadina sen ne kadar para koyacaksin ortaya evlenmek icin demesi kadar iğrenç bir soz olabilir mi. Hemen bitirmezsen omur boyu sinir harbi yaşayacağın bir evlilogin olacak. Karar senin.
Neden takmayacak. Neden takmasin. Altin gelinin süsüdür. Ona hediyedir. Hersey bu kadar basit ve ucuz mu. Oldu bittiye getirilen evliliklerin sonu hep hüsrandir. Deger gorebilecegin herseyin en guzeline layik gorulebilecegin biriyle ol. Burda mesele para degil sana verilen deger yada degersizlik.Zaten en başında ikimiz herşeyi eşit ve ortak yapmak üzere konuştuk. Onun 1 tane fazla yapacağı birşey istemedim. Altın vs zaten takmayacaktı.
Bende onu anlatmak istedim. Para konuşmak gerçekten zoruma gidiyor. Sadece değer görmüyorum, erteleyebileceği, nasıl olsa bekleyen bir insan konumundayım.Neden takmayacak. Neden takmasin. Altin gelinin süsüdür. Ona hediyedir. Hersey bu kadar basit ve ucuz mu. Oldu bittiye getirilen evliliklerin sonu hep hüsrandir. Deger gorebilecegin herseyin en guzeline layik gorulebilecegin biriyle ol. Burda mesele para degil sana verilen deger yada degersizlik.
Kız aileleri ve kızlar erkek ailelerini yolunacak kaz olarak gördüğü sürece evet öyle olacak. Normal olan eşlerin ailelere hiç bulaşmadan kendi başlarına halletmeleri ama tabi daha nisan bile olmadan adamın ailesine verdiği paraya karışan hanımlarımız olduğu sürece zor biraz.Esitlik eşitlik diye yakında erkek aileleri hiçbir şey yapmayacak. Kız ailesinden ev istenecek yada erkek iç güveyisi olacak herhalde. Ona doğru gidiyoruz.
E o zaman sana bu kadar laf söyleyen adamla evlenmeyeceksin arkadaşım.Ben zaten 50 bin koyuyorum, üstüne ailem destek. Haklısınız kırıp dizimi oturmam beklemem gerek
İstediği yardımı herşeyi yapmakta özgür. Her ay yaptığı yardım bugüne kadar ayrıdır. Sadece biz evlenme arefesinde olan bir çifttik. Düne kadar kredi çeker yaparım ne yapayım annem benim diyordu. Şimdi zaten işsizsin konuşmaya hakkın yok. Param yok evlenemem bekleyeceksen bekle.Konu sahibi erkek arkadaşının bunları sana söylemesi tekbaşına kendi düşüncesi olduğu anlamına gelmez
Evi satıp üstüne ekleyip ev almış anneyi kiraya oturtmuş ya kiraya ya o eve oturtacaktı başka çare varmıymış ?
Mantık hatası olmuş o evi satıp kar edecekti ee annesinede bir ev almak zorunda kadının evi satılmış aldığı evin fiyatı artarken alacağı evin fiyatı artacağını tahmin edememiş
Şuan ancak ciddi zararla evi satabilir ev kredileri çok yüksek krediyle kimse ev almaz nakiti olan alıyo
Anlamadığım o ev annesi oturana kadar boş muydu ? kiraya vermedi mi ?
Sana düğün yapmasıyla annesine 50 bin hibe etmesi aynı değil annesievini faize koysaydı kardaydı 2 kez taşınarak boşa yorulmuş
Eş adayonda o parayla dolar faizi seçseydi kardaydı ama şimdi haybeden kira ödeyerek zararda
Sizin çalışmamanızın bu durumla ilgisi yok inanın şimdi daha büyük oynardı matematik bilmiyo
Anneside susmuş susmuş şimdi yönlendiriyo bukadar basit
Bende onu anlatmak istedim. Para konuşmak gerçekten zoruma gidiyor. Sadece değer görmüyorum, erteleyebileceği, nasıl olsa bekleyen bir insan konumundayım.
Ailem şükür ki herşeyi tek başına yapacak maddi durumda. Oğlan anaları kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Benim istediğim ikimizin dik yarı herşeyi ortak yapması idi.Kız aileleri ve kızlar erkek ailelerini yolunacak kaz olarak gördüğü sürece evet öyle olacak. Normal olan eşlerin ailelere hiç bulaşmadan kendi başlarına halletmeleri ama tabi daha nisan bile olmadan adamın ailesine verdiği paraya karışan hanımlarımız olduğu sürece zor biraz.
Ya erkekler anaya gelince eski kültür bakmam gerek evlenmeye gelince altın saçma takamam, düğün yapmak istemiyorum mecbur yapıcam! Herşey dik yarı yapılacak. Çifte standart değil mi bu?Kız aileleri ve kızlar erkek ailelerini yolunacak kaz olarak gördüğü sürece evet öyle olacak. Normal olan eşlerin ailelere hiç bulaşmadan kendi başlarına halletmeleri ama tabi daha nisan bile olmadan adamın ailesine verdiği paraya karışan hanımlarımız olduğu sürece zor biraz.
Kv de istemiyor kı, git kendi memleketinden birini bul diyor, birde aynı evde yasamak mıTahminimce buyuk eve gecirdiyse size ayni evde yasamayi dayatcak ilerde . kv se uyaniklik yapmis. Bu zamanin yaslilari pek gozu acik... Tecrubelerle sabit .
O salak sana demiş ya eşinden şiddet görünce anlarsın diye. Sen de ona deki "imkanı varken senin mürüvvetine zırnık yapma yan anneni birgün gerçekten anlarsın. Mesele para değil arayıp sormak ilgilenmek. Bu kadın yüzünden sevdiğinden oldun bunu bir ömür hatırla" de ve ilişki mi bitir güzelim. Bak inan bu salakla barışırsan hayatının hatasını yaparsın. Emekli memurmus ya.... gören de gariban kadın sanacak yüzsüzAilem şükür ki herşeyi tek başına yapacak maddi durumda. Oğlan anaları kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Benim istediğim ikimizin dik yarı herşeyi ortak yapması idi.
Bu taktikleri biliyorum gelin adayini meslek sahibi gordu ayni evde yasamaz. Saf gelin bulayim benimle yasar bana bakar hepsini parmaginda oynatirim fikri vardir. Cogu yaslilar boyle dusuncede. Bence sirf bu yuzden istemiyor gelin adayiniKv de istemiyor kı, git kendi memleketinden birini bul diyor, birde aynı evde yasamak mıburda yanlı yazıyor konu sahibi. Sözlüsü daha beter.
Tek oğlu değil kardeşi üniversiteye gidiyor, ona destek olması ayrı. Hayalim kardeşlerini okutmaktı, yardımcı olmaktı.Evin tek oglu mu ? Damat adayi saf belli
Bu taktikleri biliyorum gelin adayini meslek sahibi gordu ayni evde yasamaz. Saf gelin bulayim benimle yasar bana bakar hepsini parmaginda oynatirim fikri vardir. Cogu yaslilar boyle dusuncede. Bence sirf bu yuzden istemiyor gelin adayini
Tek oğlu değil kardeşi üniversiteye gidiyor, ona destek olması ayrı. Hayalim kardeşlerini okutmaktı, yardımcı olmaktı.
Okutmaktı bunlar yaşanmadan önceydi! Di li geçmiş zaman. Şuan görüşmüyorum.Ablacim sen akillanmazsin, insanlar sayfalarca sana bu is olmaz yazdi hala hayalim kardesini okutmak yazmissin? Adamin ailesi seni acik secik, net istemiyor herkes bunu yazmis
Başka hayal mi yok sana konu sahibi, kendini düşün kendin için hayaller kur. Bu düşünceyle ancak sömürülürsün.Ablacim sen akillanmazsin, insanlar sayfalarca sana bu is olmaz yazdi hala hayalim kardesini okutmak yazmissin? Adamin ailesi seni acik secik, net istemiyor herkes bunu yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?