Oğlunu maddi ve manevi sömüren anne/mağdur sözlü

İlerleyen dönemlerde bu adam (!) ile evlenirseniz gerçekten yandınız.
Size bir kaç tavsiyem var benimde mesleğim var öncelikle onu belirteyim 2 yıllık evliyim.
Kendi ailenize bir iğne bile aldırmayın hatta takıda karşı aile ne takacaksa sizde onu birikmiş paranızla alıp ailenize verin onlar taksın size. Asla hiçbir eşya almayın hepsi borç olsun sonra öder eşiniz. Eğer aileniz çok şey yaparsa karşı taraf kütler bilmez eşiniz berbat davranabilir sizinkilere bu tipler asla Kadir kütler bilmiyor. Ne yazık ki evleninceye bu adam (!) anasına vere sen sus o 40 yıl baktı der

Merhaba arkadaşım,
Benim görüşümce daha sözlüyken çatırdamaya başlamışsınız. Evet kazandığı para ve harcadığı yer onu ilgilendirir ancak sana bu parayı bir nedenle biriktirdiğini ve oraya harcayacağını söylediği için bence yanlış yapmış.
Öncelikle sen ne paragözsün ne de kendi çıkarını düşünüyorsun. Bekara karı boşamak kolay dedikleri gibi evlenmek, yuva kurmakta çok kolay gözüküyor. Diğer konunda da yazmıştım yine yazıyorum yol yakınken bu beladan kurtul.
Bugün senin önüne ailesini, annesini koyan kişi yarın öbürgün evlenip sana yuva kuracağına annesini de alır baş köşeye oturtur annemdir bakacaksın der beraber oturursunuz. Sana gerçek yüzlerini göstermişlerken biran önce bitir.

Bu kişi eğer seninle evlenmek isteseydi elinde 50.000 TL gibi bir miktar varken biran önce bunu yapardı. Daha şimdiden issiz olmanı ya da bu gibi şeyleri takıyor yarın öbürgün herşeyi daha çok yüzüne vuracak ve sana psikolojik baskı uygulayacak. Çok yanlış yollardasın silkelen kendine gel.

Arkadaşım 3 yıl çalıştım biriktirdim aileme yük olmayım diye. Onlar yinede 1 çatal da olsa alıp yardım edeceğiz diyor. Sözlüm sana altın takıp borç yapamam , elimde avucumda yok diyor. Para ile mutluluk olmaz önemli değil dedim. Tek derdim yuvasını açması. Borçla harçla yapmak istemiyorum sadece kuracak ailesini düşünsün istedim. Ailesi inanın tek bir iğne almayacaklar. Herşeyi ikimiz yapıcaz.

Evlenme arifesindeyiz derken dugun tarihiniz belirlendi hazirliklar basladi mi yoksa siz bu adami evlenmeye ikna etmeye mi calisiyosunuz. bu adam sizi takmiyor gayet acik. Yarin birgun ailesiyle herhangi bir konuda fikir ayriligina dusseniz direk sen kim oluyosun diyecek. Mesleginiz var durumunuz yerinde lendinize verdiginiz degerin karsiligi bu adam mi yani? Insan oglu en buyuk zarari kendine veriyor en guzel ornegi sizsiniz malesef.

Yahu hala daha nasıl böyle pozitif düşünebiliyorsunuz peeees yani. Ne demek tek derdim yuvasını açması, para mutluluk olmaz önemli değil mi?
Evlenince kafanı taşlara duvarlara panolara artık nereye denk gelirse vuracaksın. Eskilerde yaşamıyoruz boşanmaların büyük çoğunluğu maddi zorluklar yüzünden oluyor. Seni sevmeyen ve istemeyen bir ailesi var + Seni resmen oyalayıp kullanıyor + Sana demediğini bırakmıyor + Seni değersiz görüyor bu liste böyle uzaaaaaar gider.
Sen zaten evlenmeyi kafaya koymuşsun bu çocukla yarın öbürgün ah vah edeceksin bence konuları kapat git sevgilinin ve annesinin kölesi ol direkt. Evlenmeyi ne sanıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Evcilik mi? Allah aşkına yorumları oku senin kadar pozitif düşünen kişi sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

Normal koşullarda evlenmeden önce biriktirmiş, para kendisinin parası, sizin karışmanız uygun olmaz derdim. Ancak parayı geçtim. Söyledikleri yenilir yutulur değil. Anne sevgisi farklıdır, sevdiğinin sevgisi farklıdır. Birini diğerinin önüne koymak doğru değil. Hiç birimiz mantar gibi yerden türemedik. Herkesin anası babası kendine kıymetli. Ancak sürekli 30 yıl emeği var kafasıyla hareket etse, evlilikler harap olur.

Kolay kolay ayrılın demem kimseye ama çok net üzülürsünüz. Ayrılın...

O kadar çok şey yaşadım ki , anlatmak ve paylaşmak istiyorum. Herşeyin farkındayım arkadaşım.
Evlenene kadar hiçbişeyin farkında olunmuyor malesef. Diger konularinizi bilmiyorum ama evlilik gerçekten zor, hayat evlilikten de zor. Bu hayati dahada zorlastiracak bir adam en son isteyeceginiz şeydir emin olun.

Benzer bir durumu yasamis biri olarak ardina bakmadan kac derim.

Biz hala 2 ev gecindiriyoruz. Somuren bir aile oldugu muddetce evlendikten sonra kazanilan parada da oraya giden oluyor ve sen ne soylesen bos...

Senin hala bir sansin var

Sana önceki konudada ayrıl diyoruz sen yine konu açıyorsun. Ayrılmayacaksan da her denene tamam deyip evlen
Evlensin bize ne yaa valla sinir oldum sabah sabah evlen kızım evlen nasihatı ters anlıyor. Yapacak birşey yok ergen tribi gibi aynı tecrübeye inanmıyor yaşasın çeksin ooooo daha çok konu açar buraya bu gidişle .....

Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar zorlama olur mu ya. 4 yılımı verdim ev benim hakkım a getiriyor olayı. Zaten sözlüsü de annesi de değer vermiyor belli ki istemiyorlar. İnsan biraz gurur yapar çekilir. Hem zaten insan mutsuzluğun dibine vuracağını bile bile neden zorlar evlenmek için. Sevgiymiş bilmem neymiş

Bir daha konu açmışsınız eşi benzeri olmayan sözlünüz için ha pes Acaba sizi hayatlarında istemediklerini, değer vermediklerini daha nasıl anlatsın bu insanlar?
Saçımı başımı yolucam yok arkadaşım aynı Hama'm aynı tas boşuna dememiş ATA'larımız

Evlensin valla bakk oooo çok Mutlu olurlar sözlü için böyle konu açması bile hata evlense oooo ne konular açacak direk ayrılmıyor erkek kıtlığı var ya ondan akıl vermişler gitmiş başka konu açmış şaka gibi

Zaten evi vardı, anlayamadığınız şey dubleks olan daha büyük bir eve geçirdi. Annesine yardım etmesin diyen kimse yok. Bütün birikimini evlenme arefesinde olan insan harcar mı?

Seni de o eve oturtacak işte
annemi yalnız bırakamam diyecek

Bende şaşırdım görünce. Madem dinlemeyeceksin neden konu açıyorsun. Herkes olumsuz yorum yapmış işte. E daha bize neden soruyorsun bildiğini okuyacaksın demek ki. Allah akıl fikir versin bizden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…