- 5 Eylül 2018
- 98
- 124
- 3
- 35
- Konu Sahibi sevgi kayaa17
-
Arkadaşım 3 yıl çalıştım biriktirdim aileme yük olmayım diye. Onlar yinede 1 çatal da olsa alıp yardım edeceğiz diyor. Sözlüm sana altın takıp borç yapamam , elimde avucumda yok diyor. Para ile mutluluk olmaz önemli değil dedim. Tek derdim yuvasını açması. Borçla harçla yapmak istemiyorum sadece kuracak ailesini düşünsün istedim. Ailesi inanın tek bir iğne almayacaklar. Herşeyi ikimiz yapıcaz.İlerleyen dönemlerde bu adam (!) ile evlenirseniz gerçekten yandınız.
Size bir kaç tavsiyem var benimde mesleğim var öncelikle onu belirteyim 2 yıllık evliyim.
Kendi ailenize bir iğne bile aldırmayın hatta takıda karşı aile ne takacaksa sizde onu birikmiş paranızla alıp ailenize verin onlar taksın size. Asla hiçbir eşya almayın hepsi borç olsun sonra öder eşiniz. Eğer aileniz çok şey yaparsa karşı taraf kütler bilmez eşiniz berbat davranabilir sizinkilere bu tipler asla Kadir kütler bilmiyor. Ne yazık ki evleninceye bu adam (!) anasına vere sen sus o 40 yıl baktı der
Dalga geçeceğiniz birşey değil.Ya siz hemen evlensenize.
Yahu hala daha nasıl böyle pozitif düşünebiliyorsunuz peeees yani. Ne demek tek derdim yuvasını açması, para mutluluk olmaz önemli değil mi?Arkadaşım 3 yıl çalıştım biriktirdim aileme yük olmayım diye. Onlar yinede 1 çatal da olsa alıp yardım edeceğiz diyor. Sözlüm sana altın takıp borç yapamam , elimde avucumda yok diyor. Para ile mutluluk olmaz önemli değil dedim. Tek derdim yuvasını açması. Borçla harçla yapmak istemiyorum sadece kuracak ailesini düşünsün istedim. Ailesi inanın tek bir iğne almayacaklar. Herşeyi ikimiz yapıcaz.
Geçmedim ki.Dalga geçeceğiniz birşey değil.
Evlenene kadar hiçbişeyin farkında olunmuyor malesef. Diger konularinizi bilmiyorum ama evlilik gerçekten zor, hayat evlilikten de zor. Bu hayati dahada zorlastiracak bir adam en son isteyeceginiz şeydir emin olun.O kadar çok şey yaşadım ki , anlatmak ve paylaşmak istiyorum. Herşeyin farkındayım arkadaşım.
Evlensin bize ne yaa valla sinir oldum sabah sabah evlen kızım evlen nasihatı ters anlıyor. Yapacak birşey yok ergen tribi gibi aynı tecrübeye inanmıyor yaşasın çeksin ooooo daha çok konu açar buraya bu gidişle .....Sana önceki konudada ayrıl diyoruz sen yine konu açıyorsun. Ayrılmayacaksan da her denene tamam deyip evlen
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar zorlama olur mu ya. 4 yılımı verdim ev benim hakkım a getiriyor olayı. Zaten sözlüsü de annesi de değer vermiyor belli ki istemiyorlar. İnsan biraz gurur yapar çekilir. Hem zaten insan mutsuzluğun dibine vuracağını bile bile neden zorlar evlenmek için. Sevgiymiş bilmem neymişEvlensin bize ne yaa valla sinir oldum sabah sabah evlen kızım evlen nasihatı ters anlıyor. Yapacak birşey yok ergen tribi gibi aynı tecrübeye inanmıyor yaşasın çeksin ooooo daha çok konu açar buraya bu gidişle .....
Saçımı başımı yolucam yok arkadaşım aynı Hama'm aynı tas boşuna dememiş ATA'larımızBir daha konu açmışsınız eşi benzeri olmayan sözlünüz için ha pesAcaba sizi hayatlarında istemediklerini, değer vermediklerini daha nasıl anlatsın bu insanlar?
Evlensin valla bakk oooo çok Mutlu olurlar sözlü için böyle konu açması bile hata evlense oooo ne konular açacak direk ayrılmıyor erkek kıtlığı var ya ondan akıl vermişler gitmiş başka konu açmış şaka gibiKesinlikle katılıyorum. Bu kadar zorlama olur mu ya. 4 yılımı verdim ev benim hakkım a getiriyor olayı. Zaten sözlüsü de annesi de değer vermiyor belli ki istemiyorlar. İnsan biraz gurur yapar çekilir. Hem zaten insan mutsuzluğun dibine vuracağını bile bile neden zorlar evlenmek için. Sevgiymiş bilmem neymiş
Zaten evi vardı, anlayamadığınız şey dubleks olan daha büyük bir eve geçirdi. Annesine yardım etmesin diyen kimse yok. Bütün birikimini evlenme arefesinde olan insan harcar mı?
Bende şaşırdım görünce. Madem dinlemeyeceksin neden konu açıyorsun. Herkes olumsuz yorum yapmış işte. E daha bize neden soruyorsun bildiğini okuyacaksın demek ki. Allah akıl fikir versin bizden bu kadarEvlensin valla bakk oooo çok Mutlu olurlar sözlü için böyle konu açması bile hata evlense oooo ne konular açacak direk ayrılmıyor erkek kıtlığı var ya ondan akıl vermişler gitmiş başka konu açmış şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?