Oğlunu maddi ve manevi sömüren anne/mağdur sözlü

Evlenmeyeceğim, göremediğim birşey var mı diye sizinle paylaştım. O kadar doluyum ki, yanımda olan Mesajlar gördükçe mutlu oluyor içim rahatlıyor , linç edilmemi anlamadım.

Ilk actiginiz konuyu da okudum.

Ve yorumum cok mu cirkinsiniz?
Ya da eksik kusurlu bir yaniniz mi var ? Nedir yani bu israr?

Resmen size deger vermeyen istemeyen birine zorla beni al benle evlen diyorsunuz.

Başınıza bela arıyorsunuz. Sizi saymıyor ailenizi saymıyor bunu kafanız almıyor mu? Yoksa aklı sorunlarniz mi var.

Evlenmeyeceğim, göremediğim birşey var mı diye sizinle paylaştım. O kadar doluyum ki, yanımda olan Mesajlar gördükçe mutlu oluyor içim rahatlıyor , linç edilmemi anlamadım.
Evlenme kuzum arkadaşım canım ciğerim bu adamla evlenme ne olur bak seni tanımam 10 yıllık evli bir bayan olarak söylüyorum bugün at sözünü kimse seni dışlamıyor yeni konu aç attım sözü diye lütfen

Çocuk veya anne soylediklerinde haksiz diyebilir miyiz? Hayir. Kendilerine gore dogru dusunuyorlar. Maddi ve anladigim kadariyla manevi yonden tamamlayamamislar kendilerini.
Senin yeni bir hayat kuracagin kisinin ekonomik, sosyal yonden bagimsiz, yetkin olmasini istemen haksizlik mi? Hayir. Ozellikle ortada donen o sozler evlilik barisini temelden sarsmis bence.
Yani iki insan ayni derecede hakli olabiliyor. Ya bir taraf taviz vererek yasayacak ya da baska bir yol cizecek.
Askim duygularim cok guclu sartlar ne olursa olsun yetinmeyi bilirim yerim onun yani dersen devam et. Ama uzun vadede tahammulsuzluklerin de artacagini dusun, dort yil mi bir omur mu kayip, gonlum o kadar genis degil diyorsan yapilacak belli. İyi bir muhasebe yap ve verdigin karari bir daha geri donup sorgulama. Hayat guzel onune bak a benim guzel kizim

Diğer konuna kaç vs dedik dinlemeyip gene başka konu acmissin peki gene kaç vs bişeyler diyelim de sen bizi dinleme mi ? Amaç bizim dedigimizin tersini yapmaksa evlen evlen çok mutlu olursun kesiiin. .

Diğer konuna kaç vs dedik dinlemeyip gene başka konu acmissin peki gene kaç vs bişeyler diyelim de sen bizi dinleme mi ? Amaç bizim dedigimizin tersini yapmaksa evlen evlen çok mutlu olursun kesiiin. .
Arkadaşım anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz? Evlenmeyeceğim. Ben 3. Bir konu daha da açarım çok şey yaşadım, paylaşmaya ihştiyacım var. 3. Bir Göz nasıl görüyor , yorum yapsın diye yazdım.

Arkadaşım anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz? Evlenmeyeceğim. Ben 3. Bir konu daha da açarım çok şey yaşadım, paylaşmaya ihştiyacım var. 3. Bir Göz nasıl görüyor , yorum yapsın diye yazdım.
Oncelikle ben arkadaşın falan değilim senin. 3. Göz olarakta zaten diğer konnda yorum yaptk bu da aynı şeyi yazmak gibi biset

Sözlünüzün üslup sıkıntı zaten aranızda saygı sevgi kalmamış bu ilişkinin olur bir tarafı Yok. Ayrıca annesi bu emek vermiş ve siz evli değilsiniz. Zaten böyle meselelere girdiyseniz bi oluru yok evlenseniz de hep gündemde kalır bu yaşanılan

Evet sormak haddiniz degil ayrica bundan sonra ne yaparsaniz sevilmeyecek istenmeyeceksiniz bunlar nasil muhabbetler saskinlikla okudum

Evet sormak haddiniz degil ayrica bundan sonra ne yaparsaniz sevilmeyecek istenmeyeceksiniz bunlar nasil muhabbetler saskinlikla okudum
Ben çalışayım biriktireyim, ailem elinde avucunda ne varsa yardım etsin. O kendini ve ailesini düşünsün. Ben yıllarca yuvasını açacak diye bekleyeyim?

Ben çalışayım biriktireyim, ailem elinde avucunda ne varsa yardım etsin. O kendini ve ailesini düşünsün. Ben yıllarca yuvasını açacak diye bekleyeyim?
Ortada sağlık, evsiz kalma vb durum yokken. Sadece karşı taraf daha iyi şartlarda rahat etsin diye ben mi yıllarca bekleyeyim ya da borç ödeyim?

Aylık yapılan yardım değil. Bütün birikimi. Sözlü iken. Seneye evlenmeyi düşünürken? Ben zorla evlenelim demedim kendisi teklif etti. 2 kere ayrıldım, istemedi yapıcam sen düşünme dedi. Şimdi ailem diyor, sen bekle. Ne yapacaksın yeni biri ile tanışsan yine 2 sene de evlenirsin, acelen ne bekle.

Ortada sağlık, evsiz kalma vb durum yokken. Sadece karşı taraf daha iyi şartlarda rahat etsin diye ben mi yıllarca bekleyeyim ya da borç ödeyim?
Ne guzel sorular ne guzel farkindaliklar Canakkale yazmissin yer olarak. Cok severim orayi. Senin neye ihtiyacin var biliyor musun? Kafayi dagitmaya, saplanti haline gelmeden bu ayrilik ,yerine guzel duygular yasantilar koymaya. Cik, gez, uzaklas, sosyalles her zamankinden farkli derecede. Tatlim, canim benim insanlar kendilerine zarar verecegini dusundugunde kolunu bacagini bile kestiriyor. Ozgur birak ruhunu. Sen cok haklisin. O yol sana huzur getirmez. Kordona cik, martilara simit at. Donanmada bir cay ic yuzune yuzune vursun o lodos. Gececek emin ol gececek ve daha guzel insanlar cikacak karsina.

Çok teşekkür ederim içten cevabınız için. Bugün bunu yapıcam söz

Evet karşı tarafın beklentisi çok fazla ve sana saygısızca davranıyorlar ....ama buna izin veren sensin çünkü anladığım kadarıyla gerek kayınvalide adayın gerekse sözlün senin yüzüne karşı kırılır mı,bu iş bozulur mu demeden herşeyi söylüyor ve bu doğrultuda da söylediklerini sana yaşatıyorlar.Tum bu olanlara rağmen hala bu ilişkiyi sürdürmek için çaba harcayan sen olduğuna göre oturup sapkasini önüne koyup düşünecek olan sensin.4 yıllık bir ilişki olması hayatının geri kalanını mahvetmek için bir sebep değil.4 yıl süre bir lise ve ya çoğu lisans bolumlerinin eğitimi süresi kadar bir zaman....boşa geçti diye düşünme..... "ders al,geleceğe bak ve yeni yolunu çiz"

Adam her cümlesinde haklı. Daha fok yok yumurta yok adamın anasına ettiği masrafa karışıyorsun. Bi kendin iş bul. Evlenirken ondan beklediğin masraf kadar sen de ortaya bir şey koymayı becer sonra laf et. Resmen gözlerinden dolar işareti fırlayan bir resim geldi gözümün önüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…